Sledujte a tipujte Clash of the Stars 6: livestream + kurzové stávky

Ďalší bizarný bojový galavečer Clash of the Stars 6 prinesie opäť aj titulový zápas s veľmi zaujímavým obsadením. Sledujte to naživo aj vy. Poradíme vám, ako a kde.

PPV LIVEYOUTUBEFORTUNA

Clash of the Stars 6 Foto: Fortuna

Clash of the Stars 6: dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Ďalší, už šiesty, turnaj organizácie Clash of the Stars je na programe túto sobotu 28. októbra 2023 so začiatkom od 18:00 hod. Dejiskom je už tradične pražská hala O2 Universum, ktorá bola veľmi rýchlo beznádejne vypredaná. Galavečer s hlavným titulovým zápasom medzi Filipom Grznárom a Lukášom Tůmom si však stále môžete pozrieť v priamom prenose. Kliknite sem a tipujte na Clash of the Stars 6 vo Fortune celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo Clash of the Stars 6 dnes – PPV LIVE stream online

V prípade, že aj vy patríte medzi fanúšikov bizarností a zábavy v kombinácii s tvrdými bojovými športami, nenechajte si tento turnaj uniknúť. Jedinou legálnou možnosťou, ako si ho môžete pozrieť naživo je oficiálny PPV (pay-per-view) live stream, ktorý si zakúpite na webe clashofthestars.tv sipka

  • BASIC verzia (rozlíšenie 720 pixelov + videoarchív 24 hodín): 229 Kč / 9,30 EUR
  • PREMIUM verzia (rozlíšenie 1080 pixelov + videoarchív 7 dní): 249 Kč / 10,10 EUR

Kde si pozrieť záznam Clash of the Stars 6 – highlighty, rozhovory, magazíny, tlačové konferencie, váženie

Oficiálny YouTube kanál organizácie COTS je plný zaujímavého a zábavného obsahu už týždne pred turnajom. Nájdete tam rozhovory, profilové magazíny, tlačovky plné hejtu aj vzájomných potyčiek, taktiež videá zo staredownov či váženia bojovníkov, no a samozrejme aj highlighty jednotlivých zápasov po každom turnaji. Ak by vám to teda cez víkend ušlo, stačí si počkať dostatočne dlho a sledovať youtube.

Fortuna kurzy na Clash of the Stars 6: základné stávky, live stávky a špeciál

Ku šiestemu turnaju Clash of the Stars si stávková kancelária Fortuna okrem tradičných kurzov na zápasy pripravila aj tzv. "Špeciál", kde si môžete vsadiť na veľmi zaujímavé udalosti s atraktívnymi kurzami. Sú to najmä konkrétne spôsoby ukončenia jednotlivých zápasov, ale napr. aj fyzické napadnutie šéfa organizácie.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a tipujte sobotný Clash of the Stars 6 úplne bez rizika s vkladom až do výšky 30 EUR. Využite bezrizikový tiket pokojne aj na live stávky v priebehu vybraného zápasu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Filip Grznár

Clash of the Stars 6: Grznár vs. Luktuma o titul MMA – informácie, fight card, výsledky

Šiesty galavečer organizácie Clash of the Stars. Miesto, kde sú bizarnosti v kombinácii s bojovými umeniami na piedestále.

filip-grznar-zivotopis.jpg

Filip Grznár: kulturista, bojovník, influencer – životopis a úspechy

Český kulturista a MMA zápasník Filip Grznár je známy nielen svojimi úspechmi v kulturistike, ale aj kontroverznými hláškami.

Lukáš Tůma vs. Filip Grznár (Clash of the Stars 6)

Luktuma (Lukáš Tůma) – profil a MMA zápasy influencera

Lukáš Tůma alias Luktuma je český tiktoker a influencer, ktorý sa našiel v MMA zápasení vďaka organizácii Clash of the Stars✨