Návod, ako sledovať RFA 7 naživo - zadarmo na TV Tipsport

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Sledujte turnaj s historicky prvým titulovým zápasom organizácie Real Fight Arena už túto sobotu. Prečítajte si návod, ako a kde sledovať livestream zdarma.

DÁTUM a ČAS
TV TIPSPORT ZADARMO
PPVVOYO

Návod, ako sledovať RFA 7 naživo - zadarmo na TV Tipsport Foto: Pixabay

RFA 7: Praha - informácie (dátum, čas), obsadenie, bojovníci

Organizácia Real Fight Arena dospela k prvému titulovému galavečeru. V sobotu 17. decembra 2022 o 19:00 hod sa v pražskej Športovej hale Královka koná turnaj bojových umení RFA 7, ktorý vyvrcholí súbojom o titul v K1 do 66 kg medzi hviezdnym favoritom Václavom Sivákom a vyzývateľom Patrikom Záděrom. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte RFA 7: Praha NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Keďže RFA je o rôznych bojových disciplínach, aj tentokrát sa môžeme tešiť na zápasy podľa rôznych pravidiel. Okrem K1 to bude niekoľko postojárskych súbojov s malými rukavicami Real Fight, jeden zápas v Real Boxing a tiež niekoľko duelov tradičnej MMA.

Pozrite si kompletnú fight card turnaja RFA 7: Praha TU sipka

TV Tipsport: Návod, ako sledovať RFA 7 naživo prostredníctvom livestreamu zadarmo

RFA 7 môžete rovnako ako ostatné turnaje tejto organizácie opäť sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Pre zákazníkov stávkovej kancelárie platí iba jediná podmienka – pretipovať v priebehu 30 dní pred týmto podujatím aspoň 1,20 EUR. Potom máte prístup k tomuto živému prenosu a ku všetkým ostatným na ďalší mesiac úplne zadarmo.

Ak sa TERAZ zaregistrujete v Tipsporte ako nový zákazník, budete mať okamžitý neobmedzený prístup ku všetkým livestreamom vrátane RFA na prvých sedem dní. Potom znova platí vyššie zmienená podmienka. Okrem toho na vás teraz čaká aj navýšený vstupný bonus 50 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

RealSport.TV: Kúpte si PPV (pay-per-view) priamy prenos z RFA 7

Za 9,90 EUR si môžete zakúpiť aj oficiálny pay-per-view prístup k plnohodnotnému priamemu prenosu online na platforme RealSport.TV. Do piatku 16.12. môžete využiť špeciálnu 30% zľavu na PPV ak pri registrácii použijete kód FIGHTER20.

VOYO Relive: Záznam z turnaja RFA 7 v nedeľu 18.12.

Ak by sa vám nepodarilo pozrieť si RFA 7 v priamom prenose v sobotu večer, ešte stále môžete vidieť celý turnaj zo záznamu s 24-hodinovým oneskorením, teda "relive" na platenej streamovacej službe VOYO. Vysielanie sa začína v nedeľu 18.12. o 19:00 hod.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

David Dvořák (UFC Fight Night)

Dvořák na UFC Fight Night - livestream online a TV prenos

⏰ V noci zo soboty na nedeľu sa v Las Vegas uskutoční posledný UFC turnaj v tomto roku✨ Predstaví sa na ňom aj český "hrobár" David Dvořák.

Fortuna: Súťaž o 100 PPV na Fight Night Challenge 3

Fight Night Challenge 3 - Fortuna súťaž o 100x PPV

Galavečer Fight Night Challenge 3 sa blíži a celebritné súboje v boxerskom ringu si môžete pozrieť zadarmo aj vy☝ Vďaka tejto súťaži vo...