Kde sledovať UFC Paríž dnes - priamy prenos, livestream, PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najlepšia svetová MMA organizácia sa prvýkrát v histórii pozrie do Paríža. Už dnes večer sledujte naživo UFC Fight Night spod eiffelovky! Poradíme vám, kde nájdete priamy prenos, livestream či PPV.

INFORMÁCIEUPÚTAVKA
LIVESTREAMPRIAMY PRENOSPAY PER VIEW

Bruce Buffer (UFC) Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

UFC Fight Night Paríž: Gane vs Tuivasa (Whittaker vs. Vettori) - dátum, čas a miesto konania

Dnes, v sobotu 3. septembra 2022, už od 18:00 hod nášho stredoeurópskeho letného času v parížskej Accor Aréne odštartujú zápasy Preliminary card UFC Fight Night 209. Program hlavnej karty by sa mal začať potom od 21:00 hod. V hlavnom súboji sa predstaví domáca hviezda ťažkej váhe Ciryl Gane proti Austrálčaovi Taiovi Tuivasovi. Tešiť sa však môžete aj na atraktívnu bitku Roberta Whittakera a Marvina Vettori v strednej váhe. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Paríž naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte UFC Fight Night 209 dnes ZADARMO - livestream na Fortuna TV

Keďže livestreamy z UFC prináša pravidelne online platforma obľúbenej stávkovej kancelárie Fortuna TV, ani tento parížsky galavečer nebude výnimkou. Výhodou je, že tento stream môžete sledovať zadarmo a kdekoľvek aj vo vašom mobilnom zariadení.

Podmienkou však je by registrovaným zákazníkom, mať v uplynulom týždni pred vybraným podujatím vsadený aspoň jeden tiket a akýkoľvek kladný zostatok na vašom hráčskom účte. Kliknite SEM, zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a ako nový zákazník získate nielen okamžitú možnosť sledovať dnes večer UFC v Paríži cez livestream zadarmo, ale aj ďalšie tri vstupné bonusy!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC (Paríž) on ESPN+ 67 - kde sledovať priamy prenos: Premier Sport 1 a VOYO

V prípade, že u vášho televízneho operátora máte v ponuke kanál Premier Sport 1, v sobotu večer o 21:00 hod sa pohodlne usaďte a zapnite priamy prenos z hlavnej karty UFC v Paríži. Tentokrát nemusíte ponocovať, všetko doležité sa udeje ešte do polnoci v ideálnom vysielacom čase pre Európu.

UFC Fight Night: Gane vs. Tuivasa už tradične prinesie naživo aj streamovacia služba VOYO. Navyše, ak by ste to večer zmeškali, tu nájdete po skončení turnaja aj celý záznam.

Návod, ako pozerať UFC Paríž live cez PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass

Poslednou možnosťou, ako si môžete tento turnaj v našich zemepisných šírkach pozrieť naživo, ak u vás zlyhajú všetky vyššie spomenuté, je oficiálne PPV (pay-per-view) predplatné UFC Fight Pass. Samozrejme, zakúpiť si môžete iba jeden konkrétny turnaj, no ak ho využívate častejšie, preplatné na niekoľko mesiacov je rozhodne výhodnejšie.

UFC Fight Night: Gane vs. Tuivasa - fight card, zápasy, bojovníci, video upútavka

Malá pripomienka, prečo sa vlastne tento UFC turnaj oplatí sledovať naživo. Pretože je to prvý turnaj prestížnej svetovej MMA organizácie v Paríži. Pretože bude prebiehať v ideálnom čase (nie v nočných hodinách). Pretože v hlavnom zápase uvidíme poriadne tvrdú zrážku dvoch hviezdnych ťažkých váh Ciryl Gane vs. Tai Tuivasa.

Pretože v hlavnom predzápase uvidíme špičku strednej váhy Robert Whittaker vs. Marvin Vettori. A preto, že ide zrejme o najlepšie obsadený turnaj, aký sme kedy na európskej pôde videli.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Tereza Bledá

DWCS 53: Tereza Bledá vs. Nayara Maia - info, tip a livestream

Ďalšia česká bojovníčka na prahu UFC ⭐ Tereza Bledá zabojuje o zmluvu na turnaji Dana White's Contender Series. Prečítajte si našu analýzu...