Kde sledovať naživo GMC 28: Štefan Vojčák, Jan Szajko a spol.

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V českom Las Vegas sa v sobotu 6. augusta bude bojovať. Do Rozvadova zavíta top nemecká MMA organizácia a čaká nás veľkolepý galavečer. Ako a kde ho môžete sledovať naživo? Dozviete sa v nasledujúcich riadkoch.

GMC 28 Foto: Real Fight Arena

GMC 28 (King's Resort, Rozvadov) - dátum, miesto a informácie

Najúspešnejšia nemecká organizácia zmiešaných bojových umení prichádza na územie Českej republiky s nabitým turnajom GMC 28. Ten sa koná v malej dedinke Rozvadov, ktorá je však svetoznámou vďaka najväčšiemu kasínu v Strednej Európe. Práve tu v sobotu 6. augusta 2022 o 19:00 hod odštartuje galavečer plný bojových športov a zábavy. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na zápasy MMA vďaka bonusu zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V Rozvadove sa cez víkend predstaví aj slovenský zástupca Štefan Vojčák, ktorý bude bojovať v ťažkej váhe proti rakúskemu veteránovi Dritanovi Barjamajovi. Spolu s ním i jeho ďalší dvaja "parťáci" z gymu legendárneho Ilju Škondriča Octagon Fighting Academy: Azerbajdžanec Ykos Ibragimov a Kubánec Alejandro Arcas.

Slovenského fanúšika by mohol zaujať aj zápas Jána Szajka. Rodák zo Slovenska, ktorý je už niekoľko rokov nemeckým občanom, absolvoval množstvo zápasov vo svojej kariére na našej domácej scéne. V sobotu vyzve českú legendu Luboša Lesáka.

sipka Pozrite si kompletnú fight card a výsledky turnaja GMC 28

Ako sledovať naživo GMC 28 v King's Casino Rozvadov - priamy prenos / livestream

Turnaj German MMA Championship s poradovým číslom 28, ktorý sa koná v Rozvadove, na česko-slovenskej scéne zastrešuje aj organizácia Real Fight Arena. Vďaka tomu bude galavečer GMC 28 na našom území vysielaný exkluzívne prostredníctvom oficiálnej platformy RealSport.TV. PPV (pay-per-view) prístup si môžete kúpiť už za 5,90 EUR.

Samozrejme, priamy prenos bude vysielaný aj prostredníctvom oficiálneho webu organizácie GMC, kde si však taktiež musíte na sledovanie tohto podujatia zaplatiť GMC PPV Pass.

Informácie o ďalších možnostiach, ako sledovať turnaj v Rozvadove online, nemáme. S najväčšou pravdepodobnosťou nebude dostupný ani na streamovacích platformách stákových kancelárií, ako napr. TV Tipsport. Napriek tomu však môžete nazrieť do kurzovej ponuky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

Vstupenky na galavečer GMC 28 v King's Kasíno Resort (Rozvadov)

Ak by ste sa chceli prísť pozrieť na tento turnaj na vlastné oči, King's Resort vás vrele pozýva s priateľmi či rodinou. Vstupenky na galavečer, kde vás okrem MMA súbojov čaká aj skvelá after párty so zábavným programom, sú stále v predaji v sieti Ticketmaster.

Výlet môžete poňať aj ako krátku dovolenku s pobytom v rezorte a využitím všetkých jeho exkluzívnych služieb vrátane jedného z najväčších kasín v Európe.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC

UFC Fight Night: Santos vs. Hill - info, livestream, výsledky

Prvý augustový víkend pokračuje svetovej top MMA organizácia ďalším turnajom v Las Vegas✨ Pripravte sa na UFC Fight Night: Santos vs. Hill❗

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.