Ako sledovať Procházka vs. Reyes UFC Fight Night? Livestream

Nenechajte si ujsť víkendový galavečer UFC Fight Night s hlavným zápasom Jiří Procházka vs. Dominick Reyes. Poradíme vám, ako a kde nájdete livestream či priamy prenos.

Jiří Procházka - UFC Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

UFC Fight Night: Procházka vs. Reyes - livestream, priamy prenos a PPV

Najbližší turnaj UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka v Las Vegas je najmä pre českých fanúšikov malým sviatkom. V sobotu 1. mája 2021 to bude totiž prvýkrát v histórii, kedy sa český fighter predstaví v hlavnom zápase večera tejto slávnej organizácie. V našom časovom pásme by mal prísť Jiří Procházka do klietky zhruba okolo 6:00 h ráno v nedeľu 2. mája. Kliknite SEM a sledujte UFC Fight Night naživo ZADARMO!

Najjednoduchším spôsobom, ako si môžete pozrieť zápas "českého samuraja", ale aj celý víkendový turnaj naživo, je livestream prostredníctvom stávkovej kancelárie. Odporúčame napr. Fortunu, s ktorou Procházka nedávnou podpísal exkluzívnu spoluprácu. Po splnení jednoduchých podmienok môžete cez Fortuna TV sledovať livestream z Las Vegas celkom zadarmo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ak máte prístup k športovej televízii Premier Sport, môžete sa v skoré nedeľné ráno pohodlne usadiť vo vašej obývačke a sledovať plnohodnotný priamy prenos z turnaja UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka s českými komentátormi.

Ďalšou možnosťou je zaplatiť si livestream UFC Pay-Per-View. Vyjde vás to na niekoľko desiatok eur, získate však oficiálny livestream v špičkovej HD kvalite na obrazovke vášho počítača.

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka - kompletný program a fight card

Pozrite si teda kompletný program všetkých zápasov galavečera UFC Fight Night Reyes vs. Procházka. Na dvoch kartách je dohromady 12 duelov. Všetko, samozrejme, vyvrcholí súbojom poloťažkej váhy na hlavnej karte.

Vieme, že víťaz zápasu Jiří "Denisa" Procházka vs. Dominick "The Devastator" Reyes sa výrazne priblíži k bitke o titul šampióna divízie. Z tohto pohľadu je to jeden z najväčších zápasov v histórii českej MMA, ktorý bude so zatajeným dychom určite sledovať aj množstvo slovenských fanúšikov.

UFC FIGHT NIGHT: REYES VS. PROCHÁZKA - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
MAIN CARD
Light Heavyweight Dominick Reyes vs. Jiří Procházka
Featherweight Cub Swanson vs. Giga Chikadze
Light Heavyweight Ion Cutelaba vs. Dustin Jacoby
Middleweight Sean Strickland vs. Krzysztof Jotko
Bantamweight Merab Dvalishvili vs. Cody Stamann
Flyweight Poliana Botelho vs. Luana Carolina
PRELIMS CARD
Strawweight Randa Markos vs. Luana Pinheiro
Featherweight Gabriel Benítez vs. Jonathan Pearce
Featherweight Kai Kamara III vs. TJ Brown
Strawweight Sam Hughes vs. Loma Lookboonmee
Middleweight KB Bhullar vs. Andreas Michailidis
Bantamweight Luke Sanders vs. Felipe Colares

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Český samuraj Jiří Procházka

UFC Fight Night Procházka vs. Reyes: český samuraj šokoval

Sobota 1. mája 2021 bude veľký deň pre celú českú MMA ⭐ Jiří Procházka sa totiž v hlavnom zápase UFC Fight Night v Las Vegas postaví...

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...

Dominick Reyes - UFC

Dominick Reyes - The Devastator s nezvyčajným príbehom

Jeden z najlepších bojovníkov poloťažkej váhy v UFC má veľmi zaujímavý životný príbeh aj športovú kariéru. 🔥 Veľmi túži po opasku šampióna...