UFC Fight Night Procházka vs. Reyes: český samuraj šokoval

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Sobota 1. mája 2021 bude veľký deň pre celú českú MMA. Jiří Procházka sa totiž v hlavnom zápase UFC Fight Night v Las Vegas postaví zoči-voči slávnemu Dominickovi Reyesovi.

INFORMÁCIE - KURZY A TIP - FIGHT CARD - LIVESTREAM

Český samuraj Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Hodnotenie UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka: 9,9/10

  • Dátum konania: 1. mája 2021 (nášho času 2. mája od 6:00 h)
  • Stávková ponuka: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka - výsledok

Jiří Procházka to dokázal. Ako prvý Čech v histórii sa predstavil v hlavnom zápase večera v UFC a zvíťazil. "Samuraj" Reyesa absolútne zaskočil svojím neortodoxným štýlom so spustenými rukami a nepredvídateľným pohybom po klietke. Už v 1. kole Procházka súperovi zlomil nos, ten však dokázal pokračovať a sám Jirkovi niekoľko tvrdých rán opätoval.

Na začiatku 2. kola sa Reyesovi podarilo Procházku rozhodiť a v take-downe mu dokonca nasadil gilotínu, lenže neudržal ju do konca. Český bojovník sa vrátil do postoja, kde bol jednoznačne lepší a krátko pred druhou pauzou šokoval Reyesa i celý svet, keď pri pletive lakťom z otočky rozhodol o svojom víťazstve KO. Dominick padol tvárou na zem a bol koniec.

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka - informácie

Pre českú scénu zmiešaných bojových umení je to historický večer, pretože žiadny Čech sa doteraz v hlavnom zápase žiadneho podujatia UFC nikdy nepredstavil. Procházka sa pritom dočká hneď vo svojom druhom zápase v tejto prestížnej organizácii. Ako "päťka" v rebríčku poloťažkej váhy bude bojovať proti "trojke" - Američanovi Dominickovi Reyesovi. Ten je na poli MMA veľmi zaujímavou persónou. Kliknite SEM a sledujte zápas NAŽIVO zadarmo!

Všetko sa to uskutoční v sobotu večer 1. mája 2021 v Las Vegas, takže pre fanúšikov z našich končín to vďaka veľkému časovému posunu bude až v nedeľu 2. mája okolo 6. hodiny ráno.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Procházka vs. Reyes - analýza, kurzy a tip

Jiří "Denisa" Procházka vie, že víťaz tohto zápasu sa môže výrazne priblížiť k titulovému zápasu v divízii. Český "samuraj", ktorý meria 193 cm, veľmi rád rozdáva tvrdé knokauty. Jeho profesionálna bilancia je priam úžasná: 27 víťazstiev a iba 3 prehry. Pričom naposledy odchádzal Procházka z klietky porazený na Silvestra v roku 2015. Odvtedy ťahá fantastickú sériu 11 víťazných zápasov, z ktorých 10 vyhral KO alebo technickým KO.

Inak tomu nebolo ani naposledy pri jeho debute v UFC v júni 2020, kedy knokautoval obávaného Volkana Oezdemira už po 49 sekundách 2. kola. Šampión japonskej organizácie Rizin je veľmi inteligentný, rýchly a technický bojovník. Ide v podstate o všestranného fightera, na ktorého je veľmi ťažké čokoľvek vymyslieť. Preto je aj favoritom zápasu.

TIP: Víťaz Jiří Procházka s kurzom 1,54 sipka Stavte si v Tipsporte s bonusom

Jiří Procházka bude víťazom zápasu.

Dominick "The Devastator" Reyes však bude hladný po víťazstve ako vlk. Američan mal totiž vlani dvakrát v rade šancu na titul, no v oboch prípadoch prehral. Najprv veľmi diskutabilným spôsobom na body s Jonom Jonesom a o niekoľko mesiacov ho Jan Blachowicz ukončil technickým KO tesne pred koncom 2. kola.

Napriek tomu je však Reyes veľmi silným bojovníkom. Okrem spomínaných dvoch titulových prehier všetkých 10 zvyšných zápasov vo svojej profi kariére vyhral (bilancia 12 - 2). V UFC ťahal až do roku 2020 sériu 6 víťazných zápasov za sebou.

Reyes je pomerne všestranný fighter, ktorý je pohyblivý a rozdáva tvrdé rany. Má tiež veľmi nebezpečné head-kicky. Proti kondične špičkovému Procházkovi by sa však musel pokúsiť o riskantný knokaut v prvej polovici zápasu. Celých 5 kôl bude pre Dominicka doslova nebezpečných.

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka - fight card, program a výsledky

Ako je známe, súboj Procházku s Reyesom bude vrcholom víkendového galavečera UFC Fight Night. Na hlavnej karte turnaja je však ďalších 5 zaujímavých zápasov a keďže ide o špičkovú UFC, tak aj 6 duelov "Prelims" ponúkne kvalitné divadlo.

UFC FIGHT NIGHT: REYES VS. PROCHÁZKA - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
MAIN CARD
Light Heavyweight Dominick Reyes vs. Jiří Procházka (KO)
Featherweight Cub Swanson vs. Giga Chikadze (TKO)
Light Heavyweight Ion Cutelaba (remíza) vs. Dustin Jacoby (remíza)
Middleweight Sean Strickland (body) vs. Krzysztof Jotko
Bantamweight Merab Dvalishvili (body) vs. Cody Stamann
PRELIMS CARD
Strawweight Randa Markos vs. Luana Pinheiro (DQ)
Featherweight Kai Kamara III vs. TJ Brown (body)
Catchweight (128,5 lb) Luana Carolina (body) vs. Poliana Botelho
Strawweight Sam Hughes Loma Lookboonmee (body)
Middleweight KB Bhullar vs. Andreas Michailidis (body)
Bantamweight Luke Sanders vs. Felipe Colares (body)

Ako sledovať UFC: Reyes vs. Procházka naživo - livestream a priamy prenos

Diváci, ktorí majú prístup k športovej televízii Premier Sport, si budú môcť vychutnať priamy prenos s českým komentárom pohodlne na televíznej obrazovke. Ďalšou možnosťou je kúpiť si UFC Fight Pass za necelých 10 eur, čo vám zabezpečí prístup k oficiálnemu livestreamu, ktorý bude vysielaný na webe samotnej organizácie. Pri troche šťastia nájdete na internete aj iné online streamy zadarmo.

1️⃣ Aký je dátum a termín zápasu Reyes vs. Procházka?

Duel Dominick Reyes vs. Jiří Procházka je hlavným zápasom galavečera UFC Fight Night, ktorý sa koná 1. mája 2021 v Las Vegas. Presný čas v našom časovom pásme a ďalšie informácie o zápase nájdete v tomto článku.

2️⃣ Kto je favoritom hlavného zápasu?

Podľa aktuálnych kurzov je papierovým favoritom Jiří Procházka. Kurzy sa však v čase menili a spočiatku boli veľmi vyrovnané. Každopádne jednoduchý zápas sa neočakáva. Analýzu, kurzy aj náš tip na víťaza nájdete TU

3️⃣ Ako sa dá sledovať priamy prenos z tohto podujatia?

Priamy prenos z galavečera UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka bude vysielať aj televízia. K dispozícii bude platený a určite nájdete aj neplatený livestream na internete. Viac informácii o tom, ako sledovať tento turnaj naživo sa dozviete v článku.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...

Dominick Reyes - UFC

Dominick Reyes - The Devastator s nezvyčajným príbehom

Jeden z najlepších bojovníkov poloťažkej váhy v UFC má veľmi zaujímavý životný príbeh aj športovú kariéru. 🔥 Veľmi túži po opasku šampióna...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.