Jiří Procházka nadviazal spoluprácu s Fortunou

Český fighter v UFC Jiří „Denisa“ Procházka získal nového partnera. Podpísal lukratívnu zmluvu so stávkovou kanceláriou Fortuna.

Jiří Procházka je novou tvárou Fortuny Foto: Fortuna

Jiří Procházka má novú zmluvu s Fortunou

Žlto-čierne farby jednej z najväčších stávkových spoločností na česko-slovenskom trhu bude odteraz reprezentovať aj urastený MMA bojovník z Hostěradic Jirka Procházka. Vďaka tomu sa jeho fanúšikovia, ale aj priaznivci zmiešaných bojových umení vo všeobecnosti môžu tešiť na zaujímavé novinky.

sipka Zaregistrujte sa z pohodlia domova a získajte zaujímavý bonus!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Česká hviezda MMA, ktorá má za sebou už aj víťaznú premiéru v prestížnej organizácii UFC, sa stáva pre médiá aj sponzorov stále viac zaujímavejšou persónou. Spolupráca s veľkou stávkovou kanceláriou je preto veľmi logická.

Fortuna, ktorá na českom trhu pôsobí už 30 rokov, naznačila verejnosti, že sa vďaka spolupráci s hviezdnym fighterom chystajú veľmi zaujímavé veci. Čo konkrétne tento kontrakt prinesie fanúšikom a verejnosti však zatiaľ nie je známe.

Jiří Procházka však zo spolupráce s týmto silným partnerom určite výrazne vyťaží a pomôže mu to v náročnej príprave na zápasy proti najlepším MMA bojovníkom sveta. Má totiž veľký sen a tým je opasok šampióna UFC, ku ktorému sa môže priblížiť už v ďalšom zápase.

S fantastickou bilanciou 27 víťazstiev – 3 prehry sa Procházka ako prvý Čech v histórii predstaví v hlavnom zápase eventy UFC Fight Night: Procházka vs. Reyes, ktorý sa uskutoční už v 1. mája 2021 v Las Vegas. Jirka v ňom z pozície „päťky“ rebríčka v poloťažkej váhe vyzve aktuálnu dvojku Dominicka Reyesa. Prípadné víťazstvo by ho tak mohlo posunúť do súboja o titul v tejto divízii.

Čo všetko bude dovtedy obnášať jeho spolupráca s novým partnerom? Možno to bude tipovanie zápasov alebo zaujímavé súťaže, možno Fortuna príde s unikátnou sadou oblečenia ako v prípade konktraktu so Slovákom Ľudovítom Kleinom a možno nám pripraví niečo celkom nové.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.