Ako sledovať Oktagon 38 LIVE - zadarmo na TV Tipsport

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Posledný turnaj najlepšej česko-slovenskej MMA organizácie v tomto roku sa koná 30. decembra v Prahe. Ak tam nemôžete byť osobne, sledujte ho naživo. V tomto článku vám poradíme, ako na to.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
TV TIPSPORTOKTAGON.TVYOUTUBE

Oktagon MMA (O2 Aréna) Foto: Profimedia

Oktagon 38: Praha - informácie, dátum, čas, miesto

Predsilvestrovský večer, 30. decembra, bude poriadne elektrizujúci. V pražskej O2 Aréne sa totiž strhne turnaj Oktagon 38, ktorý ponúkne nielen titulový zápas, ale aj množstvo ďalších súbojov v MMA, postoji a dokonca i boxe. Pripravte sa, pretože posledný piatoko v roku 2022 o 18:00 hod to všetko začína. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 38 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

O dočasný titul v bantamovej váhe sa napokon pobijú Filip Macek a Gustavo Lopez. Čaká nás aj atraktívna bitka podľa postojárskych pravidiel "Underground" Losene Keita vs. Milan Paleš a špeciálnym korením bude súboj v boxe medzi Gáborom Borárosom a Václavom Mikuláškom. To je však iba malá vzorka toho, čo nás na tomto galavečere čaká.

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja Oktagon 38

TV Tipsport: Ako sledovať Oktagon 38 cez livestream zadarmo

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport budú môcť aj tentoraz sledovať zápasy z turnaja naživo a celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Platí jediná obvyklá podmienka – pretipovať v priebehu mesiaca (december) aspoň 1,20 EUR.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete ako nový zákazník TERAZ sipka nielen, že dostanete okamžitý prístup ku všetkým livestreamom vrátane Oktagon 38, ale aj vstupný bonus 20 EUR, ktorý môžete rovno využiť na predzápasové alebo live stávky na tento turnaj.

Sledujte Oktagon 38 na TV Tipsport!

PPV prenos: Sledujte celý turnaj naživo na Oktagon.TV

Organizácia Oktagon MMA, samozrejme, vždy predáva aj svoj oficiálne PPV (pay-per-view) prenos, ktorý beží na známej platforme Oktagon.TV, kde si môžete prístup aj zakúpiť. Cena v predpredaji je 10,99 EUR, v deň konania turnaja (30.12.) už zaplatíte 13,99 EUR.

YouTube: Pozrite si aj Free Prelims (zápas zadarmo)

Tradičný otvárací "Free Prelims" zápas, teda zápas vysielaný zadarmo na YouTube kanále Oktagon MMA, nebude chýbať ani pri Oktagone 38. Tentoraz sa v ňom stretnú český fighter Martin Pipek a mladý Libanončan Hassan Shaaban. Ak váhate, či tento turnaj bude stáť za to, môžete z neho kúsok "ochutnať" týmto spôsobom a potom sa rozhodnúť.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Gustavo Lopez

Oktagon 38: Macek vs. Lopez - o titul, info, kurzy, tip

Na vianočnom turnaji Oktagon 38 uvidíme napokon iba zápas o dočasný titul v bantamovej váhe. Úradujúci šampión sa totiž vážne zranil a...

Gábor Boráros (box)

Oktagon 38 (box): Boráros vs. Mikulášek - analýza, kurzy, tip

Na koncoročnom turnaji Oktagon 38 sa nečakane objaví aj jeden špeciálny boxerský zápas 🥊️✨ A bude to parádne divadlo, pretože protagonisti...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.