Ako sledovať naživo Oktagon: Vémola vs. Marpo - livestream online

Už tento víkend prichádza veľkolepý postojársky turnaj Oktagon Underground, ktorý vo vypredanej pražskej O2 aréne ponúkne skvelé divadlo. Ako a kde si ho môžete pozrieť naživo? Dozviete sa v článku.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo - informácie, dátum a miesto

Bude to intenzívne. Česká MMA legenda Karlos Vémola v boxe proti rapperovi Otakarovi Petřinovi, známom ako Marpo. V sobotu 21. mája 2022 od 18:00 vypukne v O2 aréne v Prahe veľké galapredstavenie. Ide o ďalší turnaj z formátu Oktagon Underground, ktorý prináša tvrdé a atraktívne postojárske súboje. Tentokrát nás čaká večer plný boxu. Kliknite sem, stavte si s bonusom až 50 EUR a sledujte Oktagon: Vémola vs. Marpo NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem Karlosa Vémolu s Marpom, ktorý svoj súboj museli už dvakrát odložiť, sa môžeme tešiť aj na ďalšiu veľkú porciu pútovavých duelov. Medzi hlavnými zápasmi uvidíme aj boxerský stret Miloša Petráška so Samuelom Krištofičom.

Sily si v ringu zmerajú tiež Jonas Magard a Václav Sivák. Predstaví sa aj Ronald Paradeiser, ktorý bude boxovať proti Vladimírovi Moravčíkovi. Kontroverzný Václav Mikulášek si to zase skúsi s Michalom Kotalíkom.

A to stále nie je všetko. Všetky dôležité informácie o turnaji víkendovom Oktagon Underground v Prahe, kompletnú fight card, zoznam bojovníkov a zápasov na jednotlivých kartách nájdete v tomto hlavnom článku sipka Oktagon: Vémola vs. Marpo

Oktagon Underground 2022 Praha naživo - livestream online na TV Tipsport (prelims)

Vstupenky do O2 arény už len tak nezoženiete, no aj keď sa nechystáte do Prahy, máme pre vás návod, ako si tento výnimočný event môžete vychutnať naživo v pohodlí domova či niekde s partiou alebo priateľmi.

Zápasy na karte "Prelims", avšak IBA NA KARTE PRELIMS budú vysielané aj prostredníctvom livestreamu v programe TV Tipsport. Ak ste registrovaným zákazníkom a pretipovali ste v priebehu uplynulého mesiaca aspoň 1,20 EURO, prístup k športovým prenosom na Tipsporte máte zaručený celkom zadarmo.

Ak v súčasnosti ešte účet nemáte, odporúčame vám sa zaregistrujovať sa v Tipsporte TU a TERAZ, vďaka čomu dostanete vstupný bonus až 50 EUR, ktorý môžete využiť na prvé stávky a k tomu okamžitý prístup ku všetkým športovými livestreamom.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Ako sledovať celý živý prenos Oktagon: Vémola vs. Marpo? PPV na Oktagon.TV

Samozrejme, nezostanete ukrátení o najatraktívnejšie vrcholy tohto skvelého podujatia. Aj keď priamy prenos z O2 arény v televízii nebude, opäť si môžete jednoducho zakúpiť PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie celého turnaja na Oktagon.TV.

Oktagon Underground 2022 Free Prelims: Mané vs. Kosut - free fight, zápas zadarmo

Aj tento turnaj, tak ako ostatné od Oktagonu, má vo svojom programe jeden vybraný zápas, ktorý sa bude vysielať celkom voľne a zadarmo pre všetkých na internete, teda prostredníctvom YouTube kanálu Oktagon MMA. V tomto prípade ide o stretnutie Melvina Maného a Adama Kosuta v catchweight do 91 kilogramov.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Marpo a Karlos Vémola

Oktagon: Vémola vs. Marpo - info, dátum, kurzy a livestream

Najbližší Oktagon Underground je azda top udalosťou roka svojho druhu❗☝ V pražskej O2 arene si to v boxe rozdajú 🥊️ Karlos Vémola a rapper...

Samuel Krištofič

Oktagon Underground: Petrášek vs. Krištofič - livestream a tip

Jedným z hlavných ťahákov turnaja víkendového Oktagon Underground v pražskej O2 aréne je aj súboj Miloš Petrášek ⚡ Samuel Krištofič.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.