Oktagon Underground: Petrášek vs. Krištofič - livestream a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jedným z hlavných ťahákov turnaja víkendového Oktagon Underground v pražskej O2 aréne je aj česko-slovenský boxerský súboj Miloš Petrášek vs. Samuel Krištofič. Kto je favoritom a kde to uvidíte naživo?

Samuel Krištofič Foto: OKTAGON MMA

Aktualizácia: Petrášek a Krištofič nerozhodne

Vyhrotený boxerský zápas medzi Milošom Petráškom a Samuelom Krištofičom v O2 aréne na turnaji Oktagon Underground napokon po vyrovnanom priebehu nenašiel víťaza. Rozhodcovia po zápase prišli s remízovým verdiktom. A zdá sa, že bol spravodlivý. Obaja predviedli dobré a tvrdé údery, obaja však aj inkasovali.

Oktagon Underground: Petrášek vs. Krištofič (box) - informácie, analýza a kurzy

Ďalší špeciálny turnaj Oktagon Underground, ktorý tentokrát nesie názov podľa hlavného zápasu, teda "Oktagon: Vémola vs. Marpo" sa koná v sobotu 21. mája 2022 od 18:00 hod v pražskej O2 aréne.

Box sleduj priebeh zápasu tu

Kliknite TU a založte si účet v Tipsporte

  • Získajte ihneď ZADARMO 30 € bonus
  • Využite vstupný bonus až 4 000 €
  • Získajte kompletný prístup ku športovým streamom na Tipsport TV

Uvidíme predovšetkým zápasy v boxerskom postoji, takže pre mnohých bojovníkov to bude trochu netradičná, ale zaujímavá skúsenosť. Zaujímavé to určite bude aj v jednom z hlavných zápasov Oktagon Underground v Prahe medzi Čechom Milošom Petráškom a slovenským "pirátom" Samuelom Krištofičom vo váhovej kategórii do 91 kilogramov.

Miloš Petrášek (28) naposledy zápasil zhruba pred rokom na turnaji Oktagon 26 na pražskej Štvanici, kde mimochodom Krištofič získal opasok šampióna. Po troch prehrách v rade sa mu tam konečne podarilo uspieť, keď v submisii veľmi rýchlo utiahol Vlada Neferanovića. Zverenec Andrého Reindersa má výbornú kondičku, profiluje sa ako komplexný bojovník, ale taktiež má bohaté skúsenosti s boxom. Práve preto by mu tento zápas mohol dokonale sadnúť.

Samuel Krištofič (32) naposledy bojoval o titul s Patrikom Kinclom na turnaji Oktagon 31, ktorý sa konal vo februári tohto roka. Mal za sebou skvelú päťzápasovú víťaznú šnúru, ale prehral. "Pirát" je výborným postojárom, má skvele zvládnuté kickboxerské zručnosti a tak by sa v boxe aj on mohol predviesť v dobrom svetle. Napokon, v decembri sa zúčastnil otváracej akcie Fight Night Challenge, kde v ringu čelil veľkémi Alexandrovi Cvernovi a vybojoval remízu.

Náš TIP: Miloš Petrášek zvíťazí (kurz 1,30sipka Stavte si s bonusom v Tipsporte!

Tipnite si víťaza zápasu Miloš Petrášek vs. Samuel Krištofič na Tipsporte!

Boxerské skúsenosti, o pár centimetrov viac do výšky a zrejme aj sila a tvrdosť úderov hrajú v prospech českého bojovníka. Petrášek je pomerne výrazným favoritom aj podľa bookmakerov a napokon jeho výhru tipuje viac ako 95 % stávkujúcich v Tipsporte, takže zrejme "nestrieľame do oblakov". Krištofič by mal pri tejto konfrontácii určite väčšie šance, ak by išlo o zápas podľa MMA pravidiel. V boxe však tipujeme víťazstvo "Melouna".

Ako sledovať naživo Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo (Petrášek vs. Krištofič) - livestream, priamy prenos, PPV

Na webe stávkovej kancelárie Tipsport síce môžete sledovať tento turnaj prostredníctvom livestreamu, lenže nie všetky zápasy. Karta je rozdelená na tri časti a TV Tipsport prinesie naživo iba prenosy z "Prelims" zápasov. Nájdete tam, samozrejme, niekoľko zaujímavých súbojov, ale tie najväčšie ťaháky ako Petrášek/Krištofič, Vémola/Marpo či Magard/Sivák nie.

Na to, aby ste si mohli pozrieť naživo kompletne celý turnaj, si musíte zakúpiť PPV (pay-per-view) prístup k vysielaniu na Oktagon.TV. Na jeden event vás to vyjde v predpredaji za 10,99 EUR, v deň konania galavečera cena stúpne na 13,99 EUR, ale môžete si zakúpiť aj predplatné na niekoľko mesiacov, ktoré vás v prepočte vyjde výhodnejšie.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Marpo a Karlos Vémola

Oktagon: Vémola vs. Marpo - info, dátum, kurzy a livestream

Najbližší Oktagon Underground je azda top udalosťou roka svojho druhu❗☝ V pražskej O2 arene si to v boxe rozdajú 🥊️ Karlos Vémola a rapper...

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.