Ako sledovať KSW 79 naživo - livestream a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Cez víkend sa prestížna poľská organizácia prvýkrát predstaví v Liberci. Turnaj KSW 79 je skvele obsadený a vy si ho rozhodne nenechajte ujsť. Prinášame vám návod, ako a kde ho môžete sledovať naživo.

DÁTUM, ČAS, MIESTO
FORTUNA TVPRIAMY PRENOSPAY-PER-VIEW

Dominik Humburger (KSW) Foto: Profimedia

KSW 79: Liberec - informácie, dátum a čas

V libereckej Home Credit Aréne vypukne v sobotu 25. februára 2023 od 19:00 hod veľká show. Bojový galavečer KSW 79 s titulovým zápasom v ťažkej váhe medzi legendárnym Philom de Friesom a jeho vyzývateľom Toddom Duffeem určite láka pozornosť. No nie je jediným ťahákom tohto turnaja. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 79 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Večer v Liberci totiž bude aj o Čechoch a Slovákoch. Pre chorobu síce musel odstúpiť Viktor Pešta, no stále uvidíme Dominika Humburgera, Davida Hošeka či Petru Částkovú. Slovenské fabry budú zase hájiť Tomáš Možný a Matyas Viszlay.

Informácie a program turnaja KSW 79 v Liberci nájdete TU sipka

Ako sledovať KSW 79 naživo cez livestream zadarmo na Fortuna TV

Stávková kancelária Fortuna vysiela všetky turnaje KSW pre fanúšikov bojových umení. Registrovní zákazníci môžu livestreamu zadarmo na Fortuna TV sledovať po splnení jednoduchých podmienok – vsadený akýkoľvek tiket v priebehu siedmich dní pred podujatím a kladný finančný zostatok na tipérskom konte v čase konania podujatia.

Ak si vytvoríte účet vo Fortune teraz na tomto odkaze, ako nový zákazník o nič neprídete. Práve naopak! Okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým livestreamom získate aj trojitý vstupný bonus, s ktorými si môžete vsadiť na KSW de facto zadarmo aj celkom bez rizika. A ešte máte aj voľnú zábavu v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Sledujte priamy prenos z KSW 79 na Nova Action a VOYO

Turnaj prinesie v sobotu od 19:00 hod priamom prenose aj česká televízia Nova Action, ktorá je zameraná na športy a akčné programy najmä pre mužov. V rovnakom čase pobeží živý prenos aj prostredníctvom platenej streamovacej služby VOYO, kde si navyše môžete pozrieť záznam z turnaja i kedykoľvek neskôr. Mimochodom, mesačné preplatné vás vyjde na 5,99 eur.

Ako kúpiť oficiálny PPV prenos (KSW 79: Liberec) na KSWTV.com

Prístup k sledovaniu živého prenosu z KSW 79 môžete získať aj zakúpením oficiálneho PPV (pay-per-view) na platforme KSWTV.com. Kvalitný Full HD prenos z celého galavečera môžete sledovať už za 9,99 eur. Teraz si môžete pozrieť záznam z piatkového oficiálneho váženia:

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tomáš Možný

KSW 79: Možný vs. Wrzosek - analýza, kurzy a tip

Medzi hlavnými zápasmi libereckého turnaja KSW 79 uvidíme aj stret dvoch kickboxerov✌❗ Slovák Tomáš Možný vyzve Poliaka Arkadiusza...

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Jake Paul (vs. Tommy Fury)

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury - informácie, livestream a kurzy

Jake Paul ide znova do ringu 🥊️ konečne vyzve Tommyho Furyho, s ktorým sa mal stretnúť už v auguste minulého roka ⭐ Kedy a kde❓