KSW 79: Možný vs. Wrzosek - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Medzi hlavnými zápasmi libereckého turnaja KSW 79 uvidíme aj stret dvoch kickboxerov. Slovák Tomáš Možný vyzve Poliaka Arkadiusza Wrzoseka. Pripravte sa na poriadne ostrú pästnú výmenu.

Tomáš Možný Foto: Profimedia

Výsledok: Tomáš Možný pri premiére v KSW prehral na body

Dobrý výkon proti silnému súperovi. Slovák Tomáš Možný v súboji dvoch ťažkých kickboxerov v Liberci vydržal celé tri kolá. Ukázal svetlé momenty, no viditeľne ťahal mierne za kratší koniec. Zápas prehral na body, ale rozhodne nesklamal. Súper ho nedokázal knokautovať ani takýmto headkickom.

KSW 79: Liberec - základné informácie o turnaji (kedy a kde)

Prvý turnaj poľskej MMA organizácia na českej pôde. KSW 79 sa uskutoční v Home Credit Aréne v Liberci v sobotu 25. februára 2023 od 19:00 hod. Tešiť sa môžeme na tradičné hviezdy, ale aj známe mená z Česka a Slovenska. Kliknite sem, tipujte a sledujte KSW 79 naživo online!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Jedným z top zápasov bude špeciálna bitka dvoch kickboxerov v ťažkej váhe. Dvojmetrový Košičan Tomáš Možný sa postaví poľskému obrovi Arkadiuszovi Wrzosekovi. V Liberci sa zatrasie zem. Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja KSW 79 sipka

KSW 79: Arkadiusz Wrzosek vs. Tomáš Možný - analýza, kurzy a tip na výsledok

Rodák z poľského Pruszkówa Arkadiusz Wrzosek (30) sa venuje kickboxu od roku 2011. Záznamy o jeho profesionálnych zápasoch sa začínajú v roku 2014. Je poľským, európskym i svetovým šampiónom v rôznych organizáciách kickboxu, thajského boxu či K-1. Keďže meria 201 cm a váži zhruba 110 kg, dokonale mu sedí prezývka "The Polish Hightower".

V roku 2018 absolvoval aj doteraz svoj jediný profesionálny zápas v boxe. Porazil v ňom Arnoda Kasonga na body. V profesionálnej MMA Wrzosek debutoval v auguste minulého roku na turnaji KSW 73 vo Varšave, kde knokautovla Tomasza Sararu v treťom kole.

Tomáš Možný (31) sa narodil v Košiciach a kickboxu sa taktiež venuje už viac ako 10 rokov. Po nie príliš vydarenom období v organizácii Glory v posledných rokoch, sa rozhodol vlani vyskúšať novú organizáciu RFA. Pri premiére v Bratislave v postoji knokautoval Tomáša Reissingera. A naposledy, v októbri 2022, iba pri svojom druhom MMA zápase v kariére na turnaji RFA 4 zdemoloval aj Poliaka Kamila Mindu.

202 cm vysoký a 120 kg vážiaci slovenský obor, ktorý má titul z podniku NGP, trénuje pod Tatrami v Body Gym Poprad. Zmluvu s KSW podpísal nečakane iba pred pár týždňami, je to predsa ponuka, ktorá sa neodmieta. Či to bude iba jednorazová záležitosť, alebo si Možný v prestížnej európskej organizácii vybuduje meno a zaútočí na titul v ťažkej váhe, o tom napovie aj tento zápas.

Náš TIP: Arkadiusz Wrzosek zvíťazí (kurz 1,30sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: WRZOSEK vs. MOŽNÝ
WRZOSEK 1 (1,30) ⭐ Remíza X (50,00)
MOŽNÝ 2 (3,27)

Aj keď obaja borci majú v MMA tak trochu rovnakú štartovaciu čiaru, v kickboxe je Wrzosek doteraz podstatne úspešnejším ako slovenský bojovník. Určite aj na základe toho je podľa bookmakerov vo Fortune pomerne vysokým favoritom. Možný však knokautoval Mindu, ktorý v boji o titul trápil aj hviezdneho Martina Budaya. No v tomto zápase bude zrejme ťahať za kratší koniec.

KSW 79: Možný vs. Wrzosek NAŽIVO - livestream online, priamy prenos, PPV aj vstupenky

Ak by ste sa chceli prísť pozrieť do Liberca na tento veľkolepý galavečer KSW osobne, vstupenky nájdete v predaji online v sieti ticketportal.cz, prípadne ebilet.pl. Ceny sú veľmi dostupné, najlacnejšie miesta zoženiete v prepočte už za 23 EUR.

KSW 79 s množstvom slovenských aj českých bojovníkov si však môžete vychutnať v živom prenose aj z pohodlia vášho domova. Priamy prenos prinesie streamovacia služba VOYO a tiež, samozrejme, oficiálna PPV (pay-per-view) platforma KSWTV.com.

A skvelá správa pre všetkých zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuna. Turnaj KSW 79, tak ako všetky ostatné, môžete sledovať celkom zadarmo prostredníctvom online livestreamu na Fortuna TV. Platí iba obvyklá jednoduchá podmienka – vsadiť si týždeň pred podujatím aspoň jeden ľubovoľný tiket a v deň konania turnaja (25.2.) mať na hráčskom účte kladný finančný zostatok aspoň pár centov. Ak sa zaregistrujete vo Fortune teraz ako nový zákazník, dostanete aj parádne vstupné bonusy sipka

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...