Ako a kde sledovať UFC 285 - livestream, priamy prenos, PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Veľký turnaj má tento víkend na programe aj slávna organizácia UFC. Pripravte sa na špičkový galavečer v Las Vegas s legendárnym Jonom Jonesom. Ako a kde to môžete sledovať naživo?

LIVESTREAMPRIAMY PRENOSPAY-PER-VIEW

Jon Jones (váženie pred UFC 285) Foto: Profimedia

UFC 285: Jones vs. Gane - informácie, dátum, čas a miesto

Návrat Jona Jonesa, ktorý prvýkrát zabojuje o titul v ťažkej váhe proti Cirylovi Ganemu, je hlavnou udalosťou zámorskej MMA tohto týždňa. V noci zo soboty 4. marca na nedeľu 5. marca 2023 sa v T-Mobile Aréne v Las Vegas koná galavečer UFC 285, ktorý prinesie tú najvyššiu kvalitu. Kliknite sem, tipujte bez rizika a sledujte UFC 285 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem veľkého zápasu v ťažkej váhe sa môžeme tešiť aj na ďalšiu titulový obhajobu hviezdnej Valentiny Shevchenko v ženskej mušej váhe. Tentoraz sa proti nej postaví Alexa Grasso. To však nie je všetko. Turnaj UFC 285 toho ponúka oveľa viac...

sipka Informácie, program a kurzy k UFC 285: Jones vs. Gane

Livestream zadarmo - ako sledovať UFC 285 naživo na Fortuna TV

Sledujte UFC 285 celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Túto možnosť môže využiť každý registrovaný zákazník stávkovej kancelárie Fortuna, ktorý si v priebehu uplynulého týždňa vsadil online aspoň jeden tiket a v čase konania galavečera bude mať na konte akýkoľvek kladný finančný zostatok (stačí aj pár centov).

Ak sa vo Fortune zaregistrujete hneď teraz, dostanete prístup ku všetkým športovým prenosom okamžite a k tomu aj trojitý vstupný bonus, s ktorým môžete na UFC 285 tipovať s bonusom a bez rizika. Nezabudnite ani na atraktívne live stávky priamo počas turnaja.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Priamy prenos v TV - pozrite si UFC 285 na Premier Sport 1 a VOYO

Ak si chcete pozrieť UFC 285 pohodlne v televízii, v nedeľu (5.3.) ráno od 04:00 hod bude priamy prenos vysielať platený kanál Premier Sport 1 a tiež streamovacia služba VOYO, ktorá vás vyjde na 5,99 EUR mesačne. Na VOYO zároveň neskôr po skončení turnaja nájdete aj uložený záznam z podujatia.

PPV (pay-per-view) - UFC 285 live cez UFC Fight Pass

UFC 285 môžete sledovať aj cez oficiálnu PPV (pay-per-view) platformu UFC Fight Pass. Funguje to klasicky ako každý platený online stream z bojových podujatí. Zakúpite si prístup k celému turnaju či konkrétnej časti fight card a sledujete kompletné celý prenos vrátane zápasov, sprievodného programu i rozhovorov. Zatiaľ si pozrite záznam zo slávnostného váženia bojovníkov:

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Conor McGregor - najlepšie zarábajúci bojovník UFC

Koľko zarábajú bojovníci v UFC? McGregor, Klein, Buday a ďalší

UFC✨ je najkvalitnejšou, najpopulárnejšou a najprestížnejšou MMA organizáciou sveta. Koľko však zarábajú jej najväčšie hviezdy a koľko...

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...