Fight Night Challenge 5: Vstupenky, aréna, voľné miesta, ceny

Galavečer Fight Night Challenge 5 v Bratislave sa blíži a posledné voľné vstupenky sa míňajú. Nenechajte si ich vyfúknuť a zažite ďalší celebritný turnaj v boxe na vlastnej koži z hľadiska Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

TermínArénaZápasy
VSTUPENKYLIVESTREAM

FNC 5 Foto: Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 5: dátum, čas a miesto konania

Bude to v sobotu 2. decembra 2023 so začiatkom od 18:00 hod. Bude to na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, ktorý v súčasnosti poznáme aj pod názvom TIPOS Aréna. V hlavnom meste je to neprehliadnuteľná budova. Bude to večer plný influencerov, hudobníkov, športovcov a iných celebrít zo šoubiznisu s boxerskými rukavicami v ringu. Tak, ako ste mnohých z nich ešte nevideli.

Kliknite sem, stavte si na FNC5 bez rizika až za 70 EUR a sledujte livestream zadarmo sipka

Ak by ste chceli viac a nestačí vám iba obrazovka v teple vášho domova, ešte stále môžete zohnať lístky na štadión a zažiť tú atmosféru na vlastnej koži, na vlastné oči a na vlastné uši. V tomto článku sa dozviete všetky dôležité informácie o vstupenkách.

Stavte si vo Fortune na Fight Night Challenge 5 bez rizika za 70 EUR!

Fight Night Challenge 5: Tipos Aréna – presun, adresa, vyššia kapacita

Pôvodným dejiskom turnaja malo byť Národné basketbalové centrum (Gopass arena), ktoré zhodou okolnosti stojí iba pol kilometra od zimáku Ondreja Nepelu. Veľký záujem fanúšikov však mesiac pred podujatím prinútil organizátorov o zmenu. Termín bol našťastie voľný, a tak sa rozhodli presunúť do väčšej Tipos Arény.

Kým Gopass aréna má kapacitu tribún iba 4500 hostí, hľadisko na "Nepelovi" pojme až 10110 ľudí. K tomu luxusnejšie priestory, skyboxy, viac miesta na ploche, kde sa dá umiestniť viac stolov s cateringom, teda opäť viac ľudí, lepšie ozvučenie aj multimediálne vybavenie, lepšia atmosféra, lepší prístup.

Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave nájdete na ulici Odbojárov 9, kam prúdi niekoľko hlavných liniek MHD, ktoré majú zastávku doslova priamo pred štadiónom.

Fight Night Challenge 5: Zápasy, bojovníci, karta (fight card)

Tie najzaujímavejšie zápasy FNC5 sme zanalyzovali a s prognózami na výsledok vám ich prinášame ako naše tipy, ktorého si môžete vsadiť vo Fortune aj vy.

FNC 5: Vstupenky (lístky), online predaj, ceny, dostupnosť, voľné miesta

Lístky na Fight Night Challenge 5 sa aj po presune dejiska ďalej predávali a predávajú online na predpredaj.sk. Tie najlacnejšie na tribúnunu s perfektným výhľadom sú už za 15 EUR, najdrahšie VIP až za 249 EUR.

Avšak míňajú sa veľmi rýchlo. Tento týždeň bolo v Tipos aréne voľných už iba 500 miest a v súčasnosti je ich počet určite nižší. Stále však môžete získať sedačky na tribúny, sedenie na ploche aj VIP stoly. Ceny a dostupnosť v jednotlivých kategóriách si prezrite v tabuľke.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 5: VSTUPENKY (TIPOS ARÉNA)
Plocha
Zóna S1, S3, S4, S5, S7, S8 39,00 € - 249,00 €
Zóna S2, S6 149,00 € - 249,00 €
Tribúna
Sektor A1, A2, A3, A5, A6, A7, A8, A9, A11, A12 15,00 € - 35,00 €
Sektor A4, A10 25,00 € - 40,00 €
Bezbariérové miesta
ZŤP vozíčkar + doprovod 35,00 €

V rámci zón S1 až S8, teda na ploche, sa nachádzajú VIP stoly s cateringom a servisom v troch kategóriách. Ešte stále sú dostupné aj tieto miesta:

VIP SILVER VIP GOLD VIP PLATINUM
149,00 € - 199,00 € 199,00 € 249,00 €
miesta na ploche v predných radoch exkluzívne miesta v druhej rade exkluzívne miesto priamo pod ringom
servírované pokrmy servírované pokrmy servírované pokrmy
nápoje (alko aj nealko) nápoje (alko aj nealko) nápoje (alko aj nealko)

Fight Night Challenge 5: TIPOS Aréna Foto: Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge 5: LIVE stream online, PPV priamy prenos, Free Prelims

Neušli sa vám voľné miesta, nemôžete do Bratislavy, alebo máte iný dôvod, prečo si chcete tento galavečer vychutnať radšej z pohodlia domova?

V tom prípade vás určite bude zaujímať, že FNC5 si môžete pozrieť naživo aj úplne zadarmo cez online livestream na Fortuna TV. Stačí mať aktívny účet vo Fortune, teda aspoň jeden vsadený tiket týždeň pred podujatím a aspoň minimálny finančný zostatok na hráčskom konte.

Ďalšou možnosťou je platený PPV (pay-per-view) prenos, ktorý zabezpečuje spoľahlivá a známe platforma Oktagon.TV. Kúpiť si ho môžete v predpredaji už za 9,99 EUR.

Užitočnou informáciou je aj to, kde nájdete úvodné dva Free Prelims zápasy naživo. Organizácia ich bude vysielať zadarmo ako "predkrm" na svojom oficiálnom YouTube Fight Night Challenge.

Tipujte a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa – informácie, zápasy, výsledky

Slovenská showbiz-bojová organizácia Fight Night Challenge sa prezentovala v decembri s ďalším turnajom. Videli sme zaujímavé boxerské...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨