FNC 5: Filip Sulík vs. Strýco Filip – zrušený zápas, zranenie, náhradník

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj boxerských zápasov profesionálov, celebrít, spevákov a iných známych osobností štartuje v rámci Fight Night Challenge 5 už 2. decembra 2023 v Bratislave. Zápas Filipa Sulíka so Strýcom Filipom sa nakoniec neuskutoční. Prečítajte si viac o Sulíkovom zranení i jeho náhradníkovi nižšie.

INFORMÁCIE
ZRUŠENÝ ZÁPAS: SULÍK vs. STRÝCO FILIP
STRÝCO FILIP vs. VLČEK
LIVESTREAM

fnc-5-strco-filip-a-filip-sulik.jpg Foto: Fight Night Challenge

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge 5: 9/10

  • Termín: 2. december 2023, 18:00 h
  • Miesto: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava

Fight Night Challenge 5 - informácie, termín a miesto konania

V poradí piaty turnaj v boxe organizácie Fight Night Challenge 5 sa uskutoční 2. decembra 2023 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Pogram začne prvým turnajom už o 18:00 h. Lístky na turnaj sú ešte k dispozícii a zakúpiť si ich môžete na oficiálny stránkach organizácie. Kliknite sem a sledujte Fight Night Challenge 5 naživo na Fortuna TV zadarmo sipka

Stavte si na FNC 5 vo Fortune!

FNC 5: Filip Sulík vs. Strýco Filip - kurzy a tip - ❌ zápas zrušený (Filip Sulík odstúpil)

V očakávanom zápase mali proti sebe nastúpiť Filip Sulík, syn bývalého premiéra a politika Richarda Sulíka so známym komikom Filipom Tóthom, ktorý vystupuje pod menom Strýco Filip. Dvadsaťsedemročný Filip Sulík je známy vďaka svojim výrokom na sociálnych sieťach. Do sveta boxu vstúpil Sulík vo svojom debutovom zápase so Slavomírom Kuciakom v rámci turnaja Slam 7, v ktorom inkasoval tvrdé KO.

V rámci turnaja FNC 5 mal byť Sulíkovým súperom moderátor, komik a rečník Filip Tóth. V pondelok večer ale organizácia FNC oznámila, že sa zápas konať nebude: „Ako iste viete, Fiki Sulík mal pred časom rezné zranenie na ruke, ktoré mu nedovolí v decembri nastúpiť do zápasu. Organizácii poslal aj lekársku správu, z ktorej vyplýva, že musí čo najskôr podstúpiť operáciu.“

Za Sulíka už organizácia FNC našla náhradu a svoje vyjadrenie uzatvára takto: „O zápas však Strýco Filip nepríde. V posledných hodinách sme pracovali na tom, aby sme mu našli adekvátnu náhradu, čo sa nám aj podarilo a môžeme konštatovať, že sa máte na čo tešiť.“ Aktuálne kurzy k turnaju FNC 5 nájdete vo Fortune!

FNC 5: Stýco Filip vs. Vlček - tipy a kurzy

Namiesto Filipa Sulíka nastúpi do zápasu na turnaji FNC 5 na poslednú chvíľu podnikateľ Miroslav Vlček, manžel známej slovenskej influencerky Michaely Gubranovej. Vlček sa stretne v ringu so slovenským moderátorom a komikom Strýcom Filipom, ktorý je známy aj vďaka kulinárskej relácii Strýc Food. Strýco Filip sa poctivo pripravoval na boxerský zápas so Sulíkom, veríme, že svoje doterajšie skúsenosti pretaví v zápase s Vlčkom do víťazstva.

NÁŠ TIP: Strýco Filip zvíťazí (kurz 1,06) sipka Tipujte vo Fortune!

FORTUNA KURZY: STRÝCO FILIP vs. MIRI VLČEK
STRÝCO FILIP 1 (1,06) ⭐ Remíza X (20,00) MIROSLAV VLČEK 2 (7,68)

FNC 5 - Stryco Filip vs Vlček
Foto: Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge 5 - LIVE stream, PPV priamy prenos

Diváci môžu sledovať turnaj Fight Night Challenge 5 cez live stream na Fortuna TV zadarmo. Aby ste mohli turnaj sledovať, postačí ak máte vo Fortune aktívny účet. Počas uplynulých 7 dní musíte vsadiť aspoň jeden tiket a v priebehu víkendu vám musí na účte zostať aspoň malý finančný obnos. Potom budete mať prístup k živému prenosu zadarmo.

Turnaj môžete sledovať aj prostredníctvom PPV na platforme Oktagon TV za cenu 9,99 EUR. Prvé dve otváracie zápasy turnaja "Free Prelims" budú streamované zadarmo pre všetkých na YouTube.

Tipujte a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Momo (Roman Grigely)

Momo – slovenský raper, jeho profil, životopis a úspechy

Vlastným menom sa volá Roman Grigely. Patrí medzi najúspešnejších hudobníkov slovenskej rapovej scény. Prečítajte si o jeho živote.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...