FNC 5: Diamantový čávo vs. Koky

AKTUALIZÁCIA: Náhradníci na poslednú chvíľu! Iba dva dni pred "výkopom" organizátori oznámili nový zápas na Fight Night Challenge 5. Namiesto zrušeného ženského zápasu sme v ringu videli súboj Roba Pukača, známeho ako "Diamantový čávo", s Róbertom Kokym. Pukač zvíťazil na body.

INFORMÁCIEANALÝZA
LIVE ZADARMO NA FORTUNA TV

Fight Night Challenge 5: Robo Pukač vs. Róbert Koky Foto: Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 5: informácie, termín, miesto

Už je to za dverami. V sobotu 2. decembra 2023 o 18:00 hod na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave vypukne galavečer Fight Night Challenge 5. Opäť sa môžeme tešiť na atraktívne zápasy v boxe medzi celebritami, influencermi, hudobníkmi aj profi bojovníkmi. Máte sa na čo tešiť, preto kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte FNC 5 naživo na Fortuna TV sipka

Iba dva dni pred turnajom a deň pred verejným vážením museli organizátori riešiť problém. Padol im totiž jediný ženský súboj na programe. Priscilla Versluis kvôli zdravotným problémom oznámila, že proti Tereze Kosecovej v sobotu nenastúpi. Ale riešenie bolo veľmi rýchle. Nahradný zápas bude atraktívny!

Fight Night Challenge 5 bez rizika vo Fortune!

Fight Night Challenge 5: Robo Pukač "Diamantový čávo" vs. Róbert Koky – náhradný zápas, stávky, kurzy, tip

Robo Pukač alias "Diamantový čávo" je slovenský profesionálny MMA zápasník, ktorý nastupuje v organizácii Oktagon MMA, no v posledných rokoch sa mu vôbec nedarí. Na Fight Night Challenge sa už predstavil v decembri minulého roka v Brne, kde boxoval s Marekom Bartlom a zvíťazil na body. Dokáže podobný výsledok zopakovať aj tentokrát?

Proti bude tvrdý pästiar Róbert Koky, ktorý sa v poslednej dobe venuje krvavým boxerským zápasom bez rukavíc v novej organizícii Králi Ulice. Taktiež má skúsenosti z MMA, i keď len na amatérskej úrovni, no a spomenieme aj to, že sedel vo väzení v Portugalsku za pašovanie drog. Nie je to teda žiadny "anjel". A naposledy sa "preslávil" vo zvláštnom zápase s Václavom Mikuláškom, ktorý to nepochopiteľne vzdal kvôli Kokyho pasivite.

NÁŠ TIP: Koky zvíťazí sipka Stavte si vo Fortune!

  • Róbert Koky teda potrebuje aj trochu napraviť svoju reputáciu, a tak očakávame, že v Bratislave do toho dá všetko. Napriek tomu, že tento turnaj by mal byť najmä show, je to tvrdý chlap, ktorý možno dokáže rozbiť aj diamanty.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Ako sledovať Fight Night Challenge 5: LIVE stream zadarmo na Fortuna TV, oficiálne PPV Oktagon.TV, Free Prelims na YouTube a vstupenky

Neuveríte, ale ešte stále sú aj voľné lístky, keďže kapacita TIPOS arény je veľká, posledné miesta sú stále v predaji online na predpredaj.sk. Cena lístkov sa začína na 15 EUR, ale mohli by byť ešte dostupné aj nejaké VIP miesta za 149 či 249 EUR.

Oficiálny PPV prenos si môžete kúpiť a sledovať na spoľahlivej platforme Oktagon.TV, ktorá bude vysielať plnohodnotný Full HD prenos z Fight Night Challenge 5 so všetkým, čo k tomu patrí. Prístup k prenosu vás vyjde na 9,99 EUR.

Úplne zadarmo môžete sledovať Fight Night Challenge 5 cez exkluzívny livestream na Fortuna TV sipka Stačí mať aktívny účet vo Fortune s aspoň jedným vsadeným tiketom tento týždeň, pozitívny finančný zostatok na hráčskom konte a pozeráte naozaj zdarma. No a ak sa zaregistrujete tu a teraz a dáte si na prvý tiket aspoň jeden zápas z ponuky FNC5, budete mať tento tiket úplne bez rizika až do 70 EUR.

Spomenieme aj Free Prelims zápasy, čiže prvé dva otváracie zápasy na fight card budú vysielané zadarmo prostredníctvom YouTube kanála organizácie voľne pre všetkých.

Stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge 5 na Fortuna TV!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa – informácie, zápasy, výsledky

Slovenská showbiz-bojová organizácia Fight Night Challenge sa prezentovala v decembri s ďalším turnajom. Videli sme zaujímavé boxerské...

fnc-5-frayer-flexking-vs.adam-trba.jpg

FNC 5: Frayer Flexking vs. Adam Štrba

Fight Night Challenge prišiel s piatym boxerským turnajom, na ktorom sa predstavili športovci, celebrity, ale aj hudobníci.

fnc-5-strco-filip-a-filip-sulik.jpg

FNC 5: Filip Sulík vs. Strýco Filip – zrušený zápas, zranenie, náhradník

Turnaj boxerských zápasov profesionálov, celebrít, spevákov a iných známych osobností štartuje v rámci Fight Night Challenge 5 už 2....