Rajadamnern World Series: Chochlíková v sobotu v Thajsku bojovala o svetový titul

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Monika Chochlíková túto sobotu bojovala v Thajsku o prestížny svetový titul štadiónu Rajadamnern. Slovenská thaiboxerka čelila domácej fighterke Somratsamee. Ako to dopadlo?

🏅CHOCHLÍKOVÁ PREHRALA NA BODY🏅
Informácie
Analýza – Livestream

Monika Chochlikova vs. Somratsamee Foto: Profimedia

Hodnotenie Rajadamnern World Series: 9,5/10

  • Termín: 9. marca 2024
  • Miesto: Bangkok, Thajsko

Výsledok: Chochlíková po 5 kolách prehrala na body + video

Monika Chochlíková reprezentovala Slovensko na prestížnom thaiboxerskom podujaní výborne. Favorizovanej domácej obhajkyni titulu bola vyrovnanou súperkou počas celých piatich kôl, no vysoká a jednoznačne kvalitne disponovaná Thajčanka mala mierne navrch.

Skvelý zápas, ktorý musel baviť divákov, sa tak napokon pre Chochlíkovú skončil neúspešne. Prehrala na body pomerne jednoznačne 45:50, 47:48 a 46:49. Kompletný záznam zo zápasu si pozrite na videu:

Rajadamnern World Series 2024: kedy a kde bude turnaj

Slovenská zápasníčka Monika Chochlíková sa predstaví na turnaji Rajadamnern World Series. V titulovom zápase bude bojovať s thajskou držiteľkou opasku Somratsamee Manopgym. Turnaj sa bude konať na ikonickom štadióne Rajadamnern v Bangkoku už túto sobotu 9. marca 2024 so začiatkom od 13:45 hod.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy aj bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Analýza titulového zápasu: Monika Chochlíková vs. Somratsamee Manopgym

Slovenský "Vulkán" mieri do Thajska a môže prepísať históriu. Do zápasu vstupuje v úlohe vyzývateľky a pobije sa o oficiálny svetový titul legendárneho štadióna Rajadamnern v bantamovej váhe. Chochlíková si zmeria sily so súčasnou držiteľkou opasku Somratsamee, ktorá sa stala v roku 2023 vôbec prvou ženou, ktorá kedy vyhrala World Series.

Monika Chochlíková (28) je najúspešnejšou slovenskou thaiboxerkou, na svojom konte má svetové tituly WAKO, WMC a IFMA. V októbri 2023 získala historicky prvé zlato zo Svetových bojových hier. V decembri 2023 získala opasok WMC v bantamovej váhe na turnaji Road to Rajadamnern, keď porazila domácu Thajku Ngaopragan na body.

Somratsamee Manopgym (20) má na konte už viac ako 50 profesionálnych fightov, z toho 45 výhier a 4 prehry. Štadión Rajadamnern má viac ako osemdesiatročnú históriu, ale ženy tu zápasia zatiaľ krátko. V roku 2022 sa tu konal prvý turnaj v ženskej mušej váhe. Mladučká Somratsmaee porazila vo finále Zehrou Doğan na body po jednomyseľnom verdikte rozhodcov. V rámci štadióna Rajadamnern je doteraz neporazená.

V roku 2023 sa Somratsmaee zúčastnila Rajadamnern World Series žien, tentokrát v bantamovej váhovej kategórii a opäť zvíťazila. Vo finále porazila Ngaoprajan Looksakongdin. V decembri 2023 nastúpila v historicky prvom titulovom zápase žien Rajadamnern Stadium, porazila tureckú zápasníčku Sevgi a stala sa prvou ženskou šampiónkou World Series.

NÁŠ TIP: Chochlíková zvíťazí sipka Tipujte bojové športy vo Fortune!

  • V titulovom zápase sa stretnú top thaiboxerky sveta. Pre Moniku bude súboj s domácou Somratsamaee veľkou výzvou, avšak slovenská zápasníčka má určite na to, aby sa stala novou šampiónkou štadiónu Rajadamnern. Kurzy na zápas Chochlíkovej a Somratsmaee nie sú v slovenských stávkových kanceláriách vypísané. My však veríme v jej bohaté skúsenosti a cestu, ktorú doposiaľ prešla. S mladou súperkou si poradí a bude oslavovať!

Kde sledovať naživo Chochlíkovú vo finále Rajadamnern World Series: PPV live stream (priamy prenos online)

Priamy prenos z turnaja Rajadamnern World Series môžete sledovať prostredníctvom PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý si zakúpite na stránkach platformy DAZN. Živé vysielanie si môžete spustiť na telefóne, tablete alebo Smart TV.

Livestream na weboch slovenských stávkových kancelárií s najväčšou pravdepodobnosťou nenájdete, keďže sme tam zatiaľ nenašli ani vypísané kurzy. Avšak odporúčame sledovať ich ponuku v priebehu piatka a soboty. Nič nie je vylúčené. Fortuna sa bojovým športom venuje zo široka a teraz má pre všetkých nových zákazníkov stávku bez rizika až za 30 eur aj 30 free spinov do online kasína. Stačí sa iba zaregistrovať a urobiť prvý vklad na hráčske konto.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Knockout Chaos: Joshua vs. Ngannou

Boxerský zápas Anthony Joshua vs. Francis Ngannou sa skončil veľmi rýchlo

Zdá sa, že box má nového hviezdneho protagonistu. Po tom, čo sa MMA legenda Francis Ngannou postavil Furymu, teraz vyzval aj Joshuu. Ako...

Sean OMalley obhájil titul UFC!

UFC 299: O'Malley na kvalitne obsadenom turnaji v Miami obhájil titul v bantamovej váhe

Tento víkend bol na programe veľký číslovaný galavečer UFC 299✨ Turnaj ponúkol titulový zápas a množstvo ďalších vysoko kvalitných súbojov.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.