MMAsters League 3 - informácie, program a zápasy

Už tento piatok 7. mája je na programe ďalšie pokračovanie MMAsters League s poradovým číslom 3. Aj keď bez slovenskej účasti, stále sľubuje atraktívne divadlo.

MMAsters League 3 Foto: Profimedia

MMAsters League 3 - informáce a dátum

Turnaj MMAsters League 3 sa začína v piatok 7. mája 2021 o 19:00 hod. Bojovať sa bude už tradične v troch rôznych disciplínach. Uvidíme 5 zápasov podľa klasických pravidiel MMA, 2 zápasy s upravenými pravidlami tzv. MMA Striking a 2 zápasy v K1. Kliknite sem a sledujte MMAsters League 3 zadarmo na Tipsport TV.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V deviatich zápasoch sa teda na podujatí predstaví spolu 14 českých bojovníkov, ktorých dopĺňajú 3 Ukrajinci a jeden Poliak. Najväčšiu pozornosť púta súboj Luboš Lesák vs. Vitaly Baryshnikov. Niekoľkonásobný český majster v muay thai aj K1 a európsky šampión v muay thai sa v zápase s pravidlami MMA predstaví vôbec prvýkrát.

Lesák takmer všetky svoje víťazstvá rozhodol knokautom, na pľaci väčšinou neotáľa a ide okamžite po súperovi. Aj preto očakávame absolútnu prevahu českého bojovníka, ktorý nedá Baryshnikovovi žiadnu šancu. S veľkou pravdepodobnosťou môže Luboš Lesák súpera knokautovať už do 90 sekúnd. Tipsport na túto stávku ponúka výborný kurz.

TIP: Zápas sa skončí do 90 sekúnd s kurzom 3,00 sipka Stavte si v Tipsporte

Zápas sa môže skončiť už do 90 sekúnd.

MMAsters League 3 - livestream, priamy prenos, PPV

Livestream zo všetkých zápasov turnaja MMAsters League 3 môžete v piatok večer sledovať prostredníctvom Tipsport TV. Zároveň môžete v stávkovej kancelárii Tipsport počas turnaja využiť aj možnosť live stávok na výsledky a iné udalosti v priebehu zápasov. Priamy prenos z celého podujatia vysiela aj česká športová televízia O2 TV Sport. Ďalšou možnosťou je zaplatiť si oficiálny PPV stream na MMAsters.cz.

MMAsters League 3 - fight card, program zápasov, výsledky

Na fight card turnaja nájdeme už spomínaných 9 zápasov. Väčšina z nich prebehne podľa pravidiel MMA, ale turnaj ponúka aj súboje Striking a K1. Zo známych českých bojovníkov sa okrem Luboša Lesáka predstavia napr. aj Jakub Klauda či Lukáš Chotěnovský. Za pozornosť však určite stoja aj ďalší.

MMASTERS LEAGUE 3 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
K1 / 93 kg Radosz Lukasz vs. Klauda Jakub (body)
MMA / 66 kg Baryshnikov Vitaly vs. Lesák Luboš (TKO)
MMA / 63 kg Bondarenko Oleksiy vs. Chotěnovský Lukáš (body)
Striking / 74 kg Harutjunjan Gor (body) vs. Marvan Ondřej
MMA / 77 kg Mavrodiev Andrei vs. Handanagič Max (TKO)
MMA / 84 kg Humburger Dominik (TKO) vs. Lamacký Pavel
Striking / 79 kg Malina Ondřej vs. Laube Tomáš (TKO)
MMA / 70 kg Štummer Josef vs. Štěpán Václav (body)
K-1 / 72 kg Němeček Tomáš vs. Naswetter Domenico (body)

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Ľudovít Klein / Fortuna

UFC: Ľudovít Klein vs. Michael Trizano - analýza a kurzy

Druhý zápas Ľudovíta Kleina v slávnej UFC sa blíži. V sobotu 8. mája sa v Las Vegas postavil do klietky proti Michaelovi Trizanovi.