UFC: Ľudovít Klein vs. Michael Trizano - analýza a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Druhý zápas Ľudovíta Kleina v slávnej UFC. V sobotu 8. mája sa v Las Vegas postavil do klietky proti Michaelovi Trizanovi.

INFORMÁCIE - LIVESTREAM - ANALÝZA a TIP - FIGHT CARD

Ľudovít Klein / Fortuna Foto: Fortuna

Hodnotenie turnaja UFC on ESPN 24: 9,7/10

  • Dátum a miesto konania: 8.5.2021 (od polnoci zo soboty na nedeľu), Las Vegas, USA
  • Stávková ponuka: Tipovať môžete všetky zápasy turnaja

UFC Fight Night: Ľudovít Klein vs. Michael Trizano - informácie a dátum

Galavečers s UFC Fight Night sa uskutočnil 8. mája 2021 v Las Vegas. V našom časovom pásme, pochopiteľne, v noci na nedeľu 9. mája. Pričom zápas perovej váhy Klein vs. Trizano mal byť na programe zhruba okolo polnoci. Kliknite sem a sledujte zápas naživo a zadarmo!

Ľudovít "Lajoš" Klein po víťazstve nad Shaneom Youngom teraz nastúpil na druhý zápas v prestížnej americkej organizácii. Jeho súper Michael Trizano sa do klietky vrátil po dlhých 2 rokoch, takže bol veľmi nabudený a najmä nepredvídateľný.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ľudovít Klein vs. Michael Trizano - výsledok

Aj keď mnohí odborníci očakávali, že Klein sa pokúsi o svoj tradičný útok high kickom už v prvom kole, bol to spočiatku pomerne opatrný a taktický boj zo strany oboch borcov. V prvom i v druhom kole mohol mať miernu prevahu slovenských fighter.

Na začiatku tretieho kola však Trizanovi vyšlo niekoľko tvrdých úderov, Lajoša to rozhodilo a prevahu získal Američan, ktorý ju využil na maximum. Klein v závere veľa inkasoval a v posledných sekundách zápasu len o vlások ušiel gilotíne. Rozhodcovia napokon rozhodli v prospech Trizana, ktorý vyhral na body napriek tomu, že sa to nestretlo so stopercentným súhlasom.

Ako sledovať Lajoš Klein vs. Michael Trizano - livestream, priamy prenos

Celý turnaj s označením UFC Fight Night: Rodriguez vs. Waterson, podľa hlavného zápasu, bude opäť vysielať v priamom prenose s českým komentárom televízia Premier Sport.

Ak chcete počas sledovania zápasov využiť live stávky, odporúčame Fortuna TV, ktorá bude vysielať livestream zo všetkých zápasov tohto galavečera.

Na internete však určite nájdete aj iné voľne dostupné livestreamy, potrebujete len trocha šikovnosti a šťastie na plynulý prenos, ktorý vás neukráti o zážitok zo zápasu.

Ľudovít Klein vs. Michael Trizano - analýza, kurzy a náš tip

Ľudovít "Lajoš" Klein povestný svojim high-kickom, ktorým knokautuje súperov, je maximálne nabudený. Víťazstvo v debutovom zápase mu dodalo sebavedomie a s bilanciou 17 víťazstiev - 2 prehry bude určite vzbudzovať rešpekt aj medzi svetovou špičkou.

"Mr. Highlight", ako znie prezývka rodáka z Nových Zámkov, pred týmto zápasom trénoval v Miami a podľa všetkých informácii je vo vynikajúcej forme hladný po ďalšom víťazstve v UFC. Na prípravu mal dostatok času, takže podobné nesplnenie váhového limitu ako pred zápasom s Youngom rozhodne nehrozí.

Michael "The Lone Wolf" Trizano, ktorého mimochodom trénuje legendárny Stipe Miocic, má v UFC za sebou už 3 zápasy. Naposledy, v marci 2019, podľahol Grantovi Dawsonovi a odvtedy sa v klietke neukázal. Liečil si totiž zranenie. Dnes je však stopercentne fit a pripravený na veľký návrat.

Na rozdiel od Kleina, ktorý najčastejšie vyhráva KO a v submisii, Trizano urval polovicu zo svojich víťazstiev v MMA na body. Ide teda o veľmi odolného a vytrvalého bojovníka, ktorý bude po dvoch rokoch veľkou neznámou. Jeho profi bilancia je 9 víťazstiev - 1 prehra, je to bývalý víťaz show The Ultimate Fighter a v minulosti sa venoval aj boxu, takže kvalitu rozhodne má.

TIP: Víťaz Ľudovít Klein s kurzom 1,35 sipka Stavte si vo Fortune s bonusom

Ľudovít Klein zvíťazí.

Na základe vypísaných kurzov v stávkovej kancelárii Fortuna, je slovenský bojovník pomerne jasným papierovým favoritom. V jeho prospech hovorí aj aktuálna forma, zápasová prax a agresívny bojový štýl. Tipujeme teda víťazstvo Lajoša Kleina.

UFC Fight Night: Rodriguez vs. Waterson (UFC on ESPN 24) - fight card

Hlavným zápasom turnaja je súboj v ženskej slamovej váhe Marina Rodriguez vs. Michelle Waterson, preto nesie celý event aj tento názov. Pôvodne mal byť vrcholom večera súboj mužskej bantamovej váhy Cory Sandhagen vs. TJ Dillashaw, druhý menovaný sa však zranil a zápas bol zrušený. Na hlavnej karte je dohromady šesť zápasov, Klein s Trizanom sú v rozpise na "Prelims".

UFC on ESPN 24 - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
MAIN CARD
Strawweight (ženy)
Marina Rodriguez (body) vs. Michelle Waterson
Welterweight Donald Cerrone vs. Alex Morono (TKO)
Welterweight
Neil Magny (body) vs.
Geoff Neal
Heavyweight Maurice Greene vs. Marcos Rogério de Lima (body)
Heavyweight
Diego Ferreira vs. Gregor Gillespie (TKO)
Middleweight Phil Hawes (body) vs. Kyle Daukaus
PRELIMS CARD
Featherweight Mike Trizano (body) vs. Ľudovít Klein
Middleweight Jun Yong Park (body) vs. Tafon Nchukwi
Welterweight Christian Aguilera vs. Carlston Harris (sub)

1️⃣ Kedy sa uskutoční najbližší zápas Ľudovíta Klein v UFC?

Lajoš Klein nastúpi do klietky už 8. mája 2021 na akcii UFC Fight Night v Las Vegas. Jeho súperom v zápase perovej váhy bude Američan Michael Trizano. Analýzu, kurzy a náš tip na výsledok nájdete TU.

2️⃣ Kto je Kleinov súper Michael Trizano?

Michael Trizano má 29 rokov. V Ultimate Fighting Championship má za sebou zatiaľ tri zápasy vrátane spomínanej poslednej prehry. Kontrakt v UFC Trizano získal vďaka víťazstvu v reality show The Ultimate Fighter. Viac si o ňom prečítajte v tomto článku.

4️⃣ Ako môžem sledovať priamo prenos zo zápasu?

Máte niekoľko možností. Zápas môžete sledovať v priamom prenose v televízii alebo prostredníctvom livestreamu na internet. Návod na sledovanie súboja naživo si prečítajte vyššie.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Billy Quarantillo - MMA

Mužské a ženské váhové kategórie v MMA

Bojovníci MMA, muži aj ženy, sa na základe váhy rozdeľujú do niekoľkých váhových kategórií, ktoré sa označujú aj ako divízie.