Ľudovít Klein spoznal súpera aj termín ďalšieho zápasu v UFC

Ľudovít Klein spoznal meno svojho druhého súpera v slávnej UFC. Po víťaznom debute v ľahkej váhe prestížnej MMA organizácie ho tentoraz preverí zverenec slávneho Stipe Miocica.

Ľudovít Klein vs. Michael Trizano - UFC Foto: Fortuna

UFC: Ľudovít Klein vs. Michael Trizano

Najprv sa objavila informácia o tom, že Ľudovít „Lajoš“ Klein sa vo svojom druhom zápase v rámci UFC stretne s Iliom Topuriom, lenže z toho napokon vzišlo, keďže španielsky fighter si súboj rozmyslel. Jeho ďalším súperom sa stane 8. mája 2021 v Las Vegas Američan Michael Trizano.

Trizano naposledy súťažil ešte v máji 2019. Práve vtedy podľahol Grantovi Dawsonovi, čo je doteraz jeho jediná prehra. Po nej a po a zranení kolena tak vypadol z diania až na dva roky a teraz sa chystá veľký návrat.

sipka Sleduj turnaje UFC naživo vďaka jednoduchej registrácii a s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Michael Trizano má 29 rokov. V Ultimate Fighting Championship má za sebou zatiaľ tri zápasy vrátane spomínanej poslednej prehry. Predtým bojoval v Bellatore a bol aj šampiónom v perovej váhe organizácie Ring of Combat. Kontrakt v UFC Trizano získal vďaka víťazstvu v reality show The Ultimate Fighter. V profesionálnej MMA má skvelú bilanciu: 8 víťazstiev a 1 prehra.

Ľudovít Klein sa v súčasnosti pripravuje a trénuje v americkom Miami. „Mr. Highlight“, ako znie prezývka 26-ročného rodáka z Nových Zámkov, je známy tým, že svoje zápasy ukončuje knokautom. Na rozdiel od Trizana, ktorý vyhráva najmä na body alebo po submisii. Klein má v profi MMA na konte aj oveľa viac zápasov ako jeho najbližší súper a taktiež skvelú bilanciu 17 víťazstiev a 2 prehry.

Klein pri svojej premiére v UFC 26. decembra 2020 porazil Shanea Younga, ktorého ukončil po parádnom head-kicku. Vzhľadom k tomu bude aj favoritom zápasu proti Michaelovi Trizanovi.

sipka Novinky z prípravy Ľudovíta Kleina môžete sledovať aj na našom Instagrame

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.