Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii. Súboj sa uskutoční ešte v roku 2021 a jeho súperom by mal byť Nate Landwehr.

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night Foto: Pixabay

UFC: Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr

Lajoš Klein oznámil podpis zmluvy na svoj tretí zápas v UFC na Instagrame s tým, že ide o veľmi kvalitného súpera. Nate Landwehr je od Slováka o sedem rokov starší a v UFC má za sebou zatiaľ tri zápasy. Vyhral iba jeden nad Darrenom Elkinsom, podľahol Herbetovi Burnsovi a naposledy vo februári tohto roku Julianovi Erosovi.

Landwehr prezývaný "The Train" je bývalým šampiónom ruskej organizácie M-1 Global. Američan obľubuje knokauty, až osemkrát ukončil zápas KO alebo TKO. Na druhej strane nie je veľmi vyhláseným grapplerom. Je profi bilancia je 14 výhier - 4 prehry.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ľudovít Klein má v UFC za sebou zatiaľ jedno víťazstvo nad Shaneom Youngom a májovú prehru s Michaelom Trizanom. Po tomto neúspechu a zranení si chce 26-ročný rodák z Nových Zámkov napraviť chuť práve s Landwehrom.

Zápas by sa mal uskutočniť už 16. októbra 2021. UFC tento termín už neoficiálne potvrdila, pôjde o turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 195. Konkrétne informácie by sme sa mali dozvedieť v najbližších týždňoch.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...