Ďalší livestream s Karlosom Vémolom

Dnes o 17:00 hod budeme na našom Instagrame vysielať ďalší livestream rozhovor s Karlosom Vémolom. Sledujte nás a dozviete sa zaujímavé novinky.

Karlos Vémola - livestream FightLive Foto: FightLive

Karlos Vémola v livestream rozhovore už dnes o 17:00 hod

Veľkolepý turnaj Oktagon 26 na Štvanici sa blíži. Do očakávaného galavečera pod holým nebom na Vltave zostáva už len 24 dní. Tešíme sa naň najmä kvôli titulovému zápasu Karlos Vémola vs. Marcin Naruszczka.

▶️ Ako sa Karlos Vémola pripravuje na tento súboj?

▶️ Nakoľko si verí, že získa opasok šampióna strednej váhy späť?

▶️ Čo nové sa deje v jeho živote?

Dozviete sa odpovede na tieto otázky a ešte oveľa viac. Sledujte náš Instagram @fightlive.cz a nezmeškajte dnes 30. júna od 17:00 hod ďalšie zo série našich exkluzívnych živých interview s legendárnym českým bojovníkom!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Marcin Naruszczka - Oktagon MMA

Marcin Naruszczka - profil poľského majstra MMA

Marcin Naruszczka je skutočný poľský majster bojových umení MMA 🥊️ Bývalý šampión strednej i poloťažkej váhy si prišiel do česko-slovenskej...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.