UFC: Moreno a Royval sa stretnú po viac ako troch rokoch na veľkom turnaji v Mexiku

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Sledujte tento víkend ďalší turnaj UFC Fight Night, ktorý prináša nabitú kartu zápasov. V hlavnom súboji uvidíte dvojnásobného šampióna v mušej váhe Brandona Morena a bývalého šampióna LFA v mušej váhe Brandona Royvala.

MORENO 🆚 ROYVAL
Miesto a dátumFight cardLivestream

ufc-fight-night-moreno-brandon-royval-brandon.jpg Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2: 9/10

  • Termín: 24. – 25. február 2024, 22:00 h
  • Miesto: Mexico City, Mexiko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Kedy a kde sa bude konať UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2

Turnaj UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2, ktorý nájdete aj pod názvom UFC Fight Night 237, sa uskutoční v noci z 24. na 25. februára 2024 v Aréne CDMX v Mexico City v Mexiku. Hlavnú kartu môžete sledovať v nedeľu nadránom od 01:00 hod.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC LIVE na Tipsport TV

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase sa proti sebe postavia bývalý dvojnásobný šampión v mušej váhe Brandon Moreno a bývalý šampión LFA v mušej váhe Brandon Royval. Pôvodne mal Moreno zápasiť s Amirom Albazim, ktorý si ale v prvej polovici januára spôsobil zranenie krku a musel svoju účasť zrušiť.

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 237 | UFC MEXICO
🥊 Hlavný zápas: Brandon Moreno vs. Brandon Royval
🗓️ Termín: 24. – 25. február 2024, 22:00 h (01:00 h)
🌎 Miesto: Mexico City Arena, Mexiko City, Mexiko
▶️ Naživo: Tipsport TV | Premier Sport 3 | Voyo | UFC Fight Pass

Analýza a tip na výsledok hlavného Brandon Moreno vs. Brandon Royval 2

Títo dvaja rivali už spolu zápasili na turnaji UFC 255 v novembri 2020. Súboj sa skončil v prospech Morena, ktorý zasypal súpera ranami a ukončil ho v prvom kole na technický knokaut. Royval si v klietke totiž privodil nepríjemné zranenie ramena, ktoré mu nedovolilo pokračovať v súboji ani sa brániť.

Mexičan Brandon Moreno (30) je bývalý dvojnásobný šampión UFC a tiež bývalý šampión organizácie Legacy Fighting Alliance (LFA) v mušej váhe. V súčasnosti je podľa FightMatrix svetovou dvojkou vo svojej divízii a jeho bilancia profesionálnych MMA zápasov je 21 výhier – 7 prehier – 2 remízy.

V decembri 2020 na turnaji UFC 256 zápasil o titul s Deivesonom Figueiredom, avšak po piatich kolách sa zápas skončil nerozhodne. Dvojica sa stretla v odvete o titul v júni 2021 v rámci turnaja UFC 263. Moreno vtedy ukončil Figueireda na "rear naked choke" v submisii a stal sa prvým mexickým šampiónom UFC. Pripísal si aj výkon večera. Tretíkrát bojoval Moreno o titul s Deivesonom Figueiredom na turnaji UFC 270 v januári 2022. Figueiredo zvíťazil jednomyseľne na body a mexický fighter o titul prišiel. Ešte v tom istom roku však zdolal Kai Kara-Franceho a získal aspoň dočasný titul.

Aby ho potvrdil, na turnaji UFC 283, ktorý sa uskutočnil 21. januára 2023, sa opäť postavil zoči-voči Figueiredovi. Prvýkrát v histórii UFC bojovali dvaja zápasníci proti sebe štyrikrát. Moreno vyhral na TKO vo štvrtom kole, keď lekár ukončil zápas kvôli Figueiredovmu opuchnutému oku. Mexičan tak opäť získal právoplatný tutil flyweight divízie pre seba. Ale prišiel oň v júli 2023 v zápase s Alexandrom Pantojom, ktorý ho porazil tesne na body po "split decision".

Američan Brandon Royval (31) je taktiež bývalým šampiónom mušej váhy v organizácii LFA. Aktuálne mu patrí pozícia svetovej päťky v tejto divízii a jeho bilancia zápasov je 15 výhier –7 prehier.

V UFC zápasí od mája 2020. V decembri 2023 mal Royval titulový zápas s Alexandrem Pantojom, ktorý však prehral po jednomyseľnom bodovom rozhodnutí. Pantoja tak obhájil titul šampióna, ktorý nadobudol prvýkrát práve víťazstvom nad Morenom.

NÁŠ TIP: Brandon Moreno zvíťazí (kurz 1,32sipka Stavte si v Tipsporte

  • Pepierovým favoritom zápasu je Moreno, ktorý už má za sebou podstatne viac ťažkých zápasov ako Royval. Za zmienku určite stojí aj to, že Mexičan ešte nikdy neprehral zápas pred limitom. Oboch spája vlaňajšia päťkolová prehra s tým istým mužom, Alexandreom Pantojom. Ale aj proti nemu si o niečo lepšie počínal Moreno. Očakávame, že to cez víkend zvládne.
TIPSPORT KURZY: MORENO vs. ROYVAL
MORENO 1 (1,32) ⭐ Remíza X (45,00) ROYVAL 2 (3,08)

Fight card: karta, zápasy, program, bojovníci a výsledky

Okrem zanalyzovaného hlavného zápasu nás v noci zo soboty na nedeľu na tomto turnaji čaká aj veľa ďalších mimoriadne kvalitných súbojov.

V odvetnom zápase pérovej váhy sa stretne bývalý dočasný šampiónom UFC v a tiež víťaz The Ultimate Fighter: Latin America, Yair Rodríguez, s bývalý titulovým vyzývateľom Brianom Ortegom. Dvojica už spolu zápasila v júli 2022, kedy Rodriguez vyhral na TKO v prvom kole po tom, ako si Ortega zranil rameno.

Na turnaji uvidíte aj odvetný súboj v mušej váhe medzi Edgarom Chairezom a Danielom Lacerdom. Fighteri spolu zápasili v septembri 2023, ale zápas bol ukončený bez výsledky kvôli predčasnému zastaveniu rozhodcom.

Karta zápasov je pochopiteľne plná Mexičanov. Okrem už vyššie zmienených borcov, uvidíme tiež Daniel Zellhubera, Raula Rosasa Jr., Manuela Torresa, Yazmin Jauregui, Jesusa Aguilara  a ďalších.

sipka Kliknite sem a vsaďte si na zápasy UFC v Tipsporte aj s bonusom

UFC FIGHT NIGHT MORENO vs. ROYVAL 2
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Flyweight Brandon Moreno

5.kolo

5:00

Brandon Royval (Body,split decision)
Featherweight
Yair Rodríguez

3 kolo

0:58

Brian Ortega (submisia)
Lightweight
Daniel Zellhuber (Body)

3.kolo

5:00

Francisco Prado
Women's Strawweight
Yazmin Jauregui (Body)

3.kolo

5:00

Sam Hughes
Lightweight
Manuel Torres (submisia)

1.kolo

1:46

Chris Duncan
Preliminary card
Bantamweight
Cristian Quiñonez

3. kolo

2:04

Raoni Barcelos (submisia)
Flyweight
Jesús Santos Aguilar (Body, split decision)

3.kolo

5:00

Mateus Mendonça
Flyweight
Edgar Chairez (submisia)

1.kolo

2:17

Daniel Lacerda
Lightweight
Claudio Puelles

3.kolo

5:00

Farès Ziam (Body, split decision)
Flyweight
Ronaldo Rodriguez (submisia)

2.kolo

4:59

Denys Bondar
Flyweight
Victor Altamirano

3.kolo

5:00

Felipe dos Santos (Body, split decision)
Featherweight
Erik Silva

1.kolo

00:44

Muhammad Naimov (TKO)

Ako sledovať naživo UFC Fight Night 237? TV Tipsport, Premier Sport, Voyo aj PPV

Turnaj UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2 môžete sledovať prostredníctvom televízneho priameho prenosu, ktorý sa začne v noci zo soboty na nedeľu 25. februára od 01:00 h a to na kanáli Premier Sport 3 alebo na streamovacej platforme Voyo. Zakúpiť si môžete aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Stávková kancelária Tipsport prináša pre svojich zákazníkov livestream zadarmo na Tipsport TV sipka Stačí ak ste za posledných 30 dní pretipovali minimálne 1,20 eur a máte prístup úplne zdarma. Ak ešte účet nemáte, zaregistrujte sa teraz a všetky športové livestreamy vrátane UFC budete mať na prvých 7 dní zadarmo. K tomu dostanete aj vstupný bonus 20 eur na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa bude konať turnaj UFC Mexico: Moreno vs. Royval 2?

Turnaj UFC Fight Night 237 s hlavným zápasom Brandon Moreno vs. Brandon Royval sa bude konať už tento víkend v noci zo soboty 24. februára na nedeľu 25. februára 2024. Prvý zápas sa začne od 22:00 h a hlavnú kartu môžete sledovať po polnoci od 01:00 h.

2️⃣ Kde sa dá UFC Fight Night: Moreno vs. Royval 2 sledovať naživo?

Sledujte galavečer prostredníctvom oficiálneho PPV prenosu, na streamovacej platforme Voyo, na kanáli Premier Sport 3 alebo zadarmo na TV Tipsport. Viac o živých prenosoch sa dočítate tu »

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC Fight Night - Klein vs. Alvarez

UFC: Lajoš Klein vs. Joel Álvarez – zápas zrušený, Klein má nového súpera

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čaká ďalší zápas❗ Už túto sobotu nastúpi v rámci UFC v Las Vegas proti novému súperovi AJ...

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54 - aktualizácia a výsledky

Na turnaji Oktagon 54 sa v titulovom zápase predstaví český zápasník ▶️ Patrik Kincl a poľský postojár Wawrzyniak. Odštartuje aj pyramídový...

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...