UFC Fight Night: Lewis vs. Spivac - analýza, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC sa už v roku 2023 naplno rozbehla a tento víkend je v Las Vegas na programe špeciálny, tak trochu ázijský večer s hlavnou bitkou v ťažkej váhe. Pripravte sa na to a prečítajte si najdôležitejšie informácie.

INFORMÁCIEKURZYFIGHT CARDLIVESTREAM

Derrick Lewis vs. Sergey Spivak (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,8/10

  • Dátum a čas: 5. február 2023, 04:00 hod
  • Miesto konania: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Spivac splnil úlohu favorita, Lewis prehral tretí zápas v rade

V hlavnom súboji večera sa napokon potvrdili papierové predpoklady a moldavský "ľadový medveď" si s Američanom poradil pomerne rýchlo a hladko. A to práve vďaka tomu, že využil lepšie schopnosti v grapplingu. Serghei Spivac dostal Derricka Lewisa na "arm-triangle choke" už po troch minútach zápasu.

Spivak za tento výkon dostal aj ocenenie a bonus "Performance of the Night", spolu s ďalšími borcami, ktorí zažiarili vo svojich zápasoch, menovite Anshul Jubil, Rinya Nakamura a Tatsuro Taira.

sipka Kompletný prehľad zápasov a výsledky UFC Fight Night 218

UFC Fight Night: Lewis vs. Spivac - informácie, dátum, čas, miesto

V UFC Apex Centre v Las Vegas sa v noci zo soboty 4. februára na nedeľu 5. februára 2023 uskutoční ďalší turnaj z radu UFC Fight Night s hlavným zápasom v ťažkej váhe medzi Derrickom Lewisom a Sergheiom Spivacom. Galavečer bude zároveň plný zahraničných legionárov predovšetkým z Ázie, obrovskú prevahu majú na fight card Juhokórejčania. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 218
🥊️ Hlavný zápas: Derrick Lewis - Sergey Spivak
🗓️ Dátum a čas: 5. február 2023, 04:00 hod
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Vegas 68: Derrick Lewis vs. Serghei Spivac - analýza, kurzy a tip na výsledok

Skúsený 37-ročný rodák New Orleans, Derrick Lewis, patrí k najtvrdším mužom v UFC. S 13 knokautami vytvoril historický rekord v tejto elitnej organizácii a zdá sa, že nehodlá prestať. A to napriek tomu, že vlani oba zápasy prehral. V Houstone do KO lakeť od Taia Tuivasu a v Dallase ho zmlátul Sergei Pavlovich už po 55 sekundách.

"The Black Beast" je napriek tomu stále sedmičkou v ťažkej váhe UFC a so svojou bilanciou 26 výhier (21 KO/TKO) – 10 prehier naháňa strach každému. So svojimi centimetrami, váhou a pribúdajúcim vekom už však nie je najrýchlejší.


Aj preto je papierovým favoritom tohto súboja moldavský "Polárny medveď" z Kišiňova Serghei Spivac (alebo Sergey Spivak). Bývalý šampión organizácie WWFC má 28 rokov, je rovnako vysoký ako Lewis (191 cm), no má zhruba o 10 kilogramov menej a disponuje komplexnejšími zbraňami.

Jeho agilnejší štýl a všestrannosť môžu byť v tomto zápase výraznou výhodou. Koniec-koncov má výborné štatistiky, 15 výhier – 3 prehry, a momentálne aj celkom dobrú formu. Vlani vyhral oba zápasy, v ktorých nastúpil. Knokautoval Grega Hardyho aj Augusta Sakaia. Odporúčame preto tipovať dvojku – víťazstvo Spivaca.

TIP: Serghei Spivac zvíťazí (kurz 1,45) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: LEWIS vs. SPIVAC
LEWIS 1 (2,80) Remíza X (45,00) SPIVAC 2 (1,45) ⭐

Obaja borci sa pritom mali stretnúť už v novembri minulého roka, no Lewis na poslednú chvíľu ochorel a zápas bol zrušený. Testy neskôr potvrdili, že išlo o COVID-19. Tentokrát sa snáď nič podobné nezopakuje a duel uvidíme.

UFC Fight Night 218: Lewis vs. Spivak - fight card, program, zápasy a výsledky

Pozrime sa teda na kompletnú fight card tohto turnaja, o ktorej sme písali už vyššie. Hlavný zápas je jasný. No kým sa dostaneme k veľkému americko-moldavskému stretu v ťažkej váhe, predstaví sa nám množstvo legionárov najmä z Ázie. Okrem dvoch zápasov v ťažkej váhe vo všetkých ostatných budú bojovať zápasníci z Južnej Kórey, Japonska, Číny, Indie či dokonca Indonézie.

UFC FIGHT NIGHT 218 - KARTA, ZÁPASY, BOJOVNÍCI a VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight
Derrick Lewis 1(3:05) Sergey Spivak (SUB)
Light Heavyweight
Jung Da-un 3(5:00) Devin Clark (BODY)
Heavyweight Marcin Tybura (BODY) 3(5:00) Blagoy Ivanov
Featherweight Choi Doo-ho (REM) 3(5:00) Kyle Nelson (REM)
Welterweight Yusaku Kinoshita 1(4:36) Adam Fugitt (TKO)
Preliminary card
Lightweight
Jeka Saragih 2(3:44) Anshu Jubli (TKO)
Featherweight
Lee Jeong-yeong (BODY) 3(5:00) Yi Zha
Bantamweight Toshiomo Kazama 1(0:33) Rinya Nakamura (KO)
Flyweight Choi Seung-guk 3(3:11) Park Hyun-sung (SUB)
Middleweight Park Jun-yong (TSUB) 1(4:05) Denis Tiuliulin
Flyweight Tatsuro Taira (SUB) 1(4:20) Jesus Santos Aguilar

Kde sledovať UFC Fight Night: Lewis vs. Spivac (UFC ESPN+ 76) naživo - livestream zadarmo, priamy prenos v TV a oficiálne PPV

Tento špeciálny ázijský turnaj v UFC si budete môcť opäť pozrieť v živom televíznom vysielaní, pokiaľ máte v ponuke vášho operátora platená kanál Premier Sport 1. Vysielanie sa začína s hlavnou kartou v nedeľu (5.2.) od 07:00 hod ráno. Takže v podstate celkom prijateľný čas. A živý prenos prinesie aj platená streamovacia služba VOYO, ktorá uchová aj záznam na neskoršie pozretie.

Ak nemáte spomínaný televízny kanál, neplatíte si VOYO a nechcete si kupovať ani oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass, máme pre vás výbornú správu. Stačí byť zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna. Prostredníctvom Fortuna TV si totiž tento turnaj UFC (aj všetky ďalšie) môžete pozrieť celkom zadarmo. Podmienkou je len vsadiť si tento týždeň pred podujatím ľubovoľný tiket a v čase vysielania livestreamu mať na tipérskom účte finančný zostatok aspoň pár centov.

To platí aj pre nových zákazník, takže kliknite sem a zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz sipka dostanete nie len okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom, ale aj parádny trojitý vstupný bonus, s ktorým si môžete vsadiť na víkendové UFC úplne bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.