UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer – info, karta, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší zo série turnajov UFC Fight Night v Las Vegas bol na programe tento víkend. Čo sme videli? Hlavný zápas v strednej váhe medzi Jackom Hermanssonom a Joe Pyferom, ale aj ďalšie kvalitné súboje mužov i žien.

HERMANSSON 🆚 PYFER
Dátum a časVýsledkyLivestream

Joe Pyfer (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night 236: 8,6/10

  • Dátum a čas: 10. február 2024, 22:00 hod
  • Miesto konania: UFC APEX, Las Vegas, USA
  • Kurzová ponuka: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night 236: preview, info, dátum, čas a miesto

Hala UFC Apex v sobotu 10. februára 2024 opäť otvorí svoje brány do bojovej arény. Turnaj sa začína od 22:00 h SEČ. Program hlavnej karty, kde okrem záverečného súboja Jacka Hermanssona s Joem Pyferom uvidíme aj ďalších skvelých borcov, odštartuje po polnoci, už 11. februára od 01:00 h. Buďte pri tom aj vy! Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC NAŽIVO na Tipsport TV

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 236 / UFC VEGAS 86
🥊 Hlavný zápas: Jack Hermansson – Joe Pyfer
🗓️ Termín: 10. – 11. február 2024, 22:00 (01:00)
🌎 Miesto: UFC APEX, Las Vegas, USA
💻 Livestream: Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1Voyo

UFC Vegas 86: Jack Hermansson vs. Joe Pyfer (middleweight) – analýza, kurzy, tip

Švédsko-nórsky "Joker" Jack Bernhard Hermansson (35) nemá za sebou najlepšie obdobie kariéry. V posledných rokoch strieda víťazstvá s prehrami. Naposledy bojoval ešte v decembri 2022, keď na Floride dostal technický knokaut od Romana Dolidzeho. Vlani mal ísť do boja s Brendanom Allenom, ale odstúpil kvôli bližšie nešpecifikovanému zraneniu.

V profi MMA má Hermansson bilanciu 23 výhier – 8 prehier. Okrem toho sa však kedysi v Nórsku venoval i grécko-rímskemu zápaseniu. Preto je výborný aj v grapplingu (6–2). Jeho doménou je však postoj (11–3). V UFC pôsobí už od roku  2016. Predtým bol šampiónom organizácií Cage Warriors, Warrior Fight Series aj East Coast Fight Factory. Získal tiež niekoľko severských individuálnych ocenení.

Američan Joseph Pyfer (27) je pomerne mladý a nádejný bojovník, ktorý si cestu do UFC vybojoval v roku 2022 cez kvalifikačný turnaj Dana White's Contender Series, no až na druhý pokus. Do elitnej organizácie však vstúpil parádnym spôsobom. Vyhral tri zápasy v rade, takže si na top úrovni zatiaľ drží "perk" neporaziteľnosti a určite oňho nehodlá prísť ani tento víkend.

"Bodybagz", ako znie prezývka tohto rodáka z Pensylvánie, už porazil Alena Amedovskiho, Geralda Meerschaerta aj Abdula Razaka Alhassana. Všetkých ukončil predčasne. Ako špecialista na postoj má výbornú bilanciu knokautov (8–1), zlepšuje sa však aj na zemi a celkovo sa môže pýšiť špičkovými číslami aj v celej doterajšej profesionálnej kariére: 12 výhier – 2 prehry.

NÁŠ TIP: Pyfer zvíťazí (kurz 1,39sipka Stavte si a sledujte v Tipsporte

  • Napriek tomu, že Hermansson patrí do rebríčka ako aktuálna jedenástka strednej váhy, nie je papierovým favoritom. Sme však presvedčení, že Pyfer sa v tomto rebríčku už čoskoro udomácni na dlhodobo a súhlasíme s bookmakermi, ktorí ho vidia ako favorita duelu. Tento chlapík je budúcou hviezdou organizácie a my tipujeme jeho štvrté víťazstvo vo štvrtom zápase v UFC.
TIPSPORT KURZY: HERMANSSON vs. PYFER
HERMANSSON 1 (2,71) Remíza X (45,00) PYFER 2 (1,39) ⭐

UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer – karta, zápasy, program, bojovníci a výsledky

Tento 236. turnaj UFC Fight Night má veľmi medzinárodné zloženie. Už na Prelims sme videli Peruánca, Číňana, Arménca, Uzbeka, Poliaka, Thajku aj Dána.

Hlavná karta, ktorá odštartovala po polnoci od 01:00 h, sa začala brazílsko-arménskou bitkou Rodolfa Vieiru s Armenom Petrosyanom. Ďalej sme mohli sledovať napr. Michaela Johnsona, Brada Tavaresa, Roberta Bryczeka, ale aj stret hviezdneho Dana Igeho s Andrem Filim v perovej váhe. Napokon prišiel na rad vrchol galavečera s Jackom Hermanssonom a Joem Pyferom.

sipka Kliknite sem a stavte si na UFC v Tipsporte aj s bonusom!

UFC FIGHT NIGHT 236
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Middleweight Jack Hermansson (BODY) 5(5:00) Joe Pyfer
Featherweight Dan Ige (KO) 1(2:43) Andre Fili
Middleweight Robert Bryczek 3(5:00) Ihor Potieria (BODY)
Middleweight Brad Tavares 3(0:55) Gregory Rodrigues (TKO)
Lightweight Michael Johnson (BODY) 3(5:00) Darrius Flowers
Middleweight Rodolfo Vieira (SUB) 1(4:48) Armen Petrosyan
Preliminary card
Welterweight Trevin Giles 2(4:03) Carlos Prates (KO)
Lightweight Damir Hadžović 3(5:00) Bolaji Oki (BODY)
Women's Strawweight Loma Lookboonmee (BODY) 3(5:00) Bruna Brasil
Light Heavyweight Devin Clark 3(5:00) Marcin Prachnio (BODY)
Welterweight Max Griffin (BODY) 3(5:00) Jeremiah Wells
Light Heavyweight Zac Pauga 1(3:38) Bogdan Guskov (TKO)
Featherweight Fernie Garcia 2(2:12) Hyder Amil (TKO)
Bantamweight Daniel Marcos N/C
2(3:28)
Aori Qileng

Ako sledovať UFC: Hermansson vs. Pyfer naživo – LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos a PPV online

Ak máte v ponuke vášho vysielateľa platený kanál Premier Sport 1, priamy prenos z tohto turnaja si môžete zapnúť v nedeľu 11.2. nadránom od 01:00 h, kedy sa práve začína hlavný program. V rovnakom čase bude dostupné aj živé vysielanie cez platenú streamovaciu službu Voyo. Ďalšou možnosťou je zakúpiť si oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Alebo si to pozrite úplne zadarmo iba na Tipsport TV sipka Exkluzívny livestream môžu sledovať všetci registrovaní zákazníci tejto stávkovej kancelárie, ktorí splnili v priebehu uplynulých 30 dní pred podujatím jedinú podmienku – pretipovať minimálne 1,20 eur.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a nemusíte splniť ani to. Prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane UFC dostanete totiž zdarma na prvých 7 dní a k tomu ešte ako bonus stávkový kredit v hodnote 20 eur iba tak za dokončenie registračného procesu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj UFC Vegas 86?

Turnaj UFC Vegas s poradovým číslom 86 je na programe tento víkend zo soboty 10. februára na nedeľu 11. februára 2024. Galavečer sa začína už od 22:00 h, no hlavný program príde na rad hodinu po polnoci od 01:00 h.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na UFC Fight Night 236?

V hlavnom zápase uvidíme podľa všetkého veľmi tvrdý súboj v strednej váhe medzi severským "Jokerom" Jackom Hermanssonom a v UFC zatiaľ neporazeným Američanom Joem Pyferom. Kompletnú fight card si pozrite tu »

3️⃣ Kde sa dá UFC: Hermansson vs. Pyfer sledovať naživo?

Priamy prenos v televízii, streamovacia služba, oficiálne pay-per-view alebo livestream zadarmo cez web stávkovej kancelárie. Možností, kde si môžete pozrieť tento turnaj naživo je viac. Návod, ako na to, nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Katharinda Dalisda (MMA)

Oktagon 53: Oberhausen – informácie, fight card, výsledky

Z anglického Newcastlu zamieril Oktagon MMA do už známeho nemeckého Oberhausenu, kde sa bojovalo aj o titul.

UFC Fight Night - Klein vs. Alvarez

UFC: Lajoš Klein vs. Joel Álvarez – zápas zrušený, Klein má nového súpera

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čaká ďalší zápas❗ Už túto sobotu nastúpi v rámci UFC v Las Vegas proti novému súperovi AJ...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.