UFC Fight Night: Cannonier vs. Gastelum - informácie a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší turnaj z edície UFC Fight Night sa uskutoční už v sobotu 21. augusta. Hlavný zápas je bitka v strednej váhe Jared Cannonier vs. Kelvin Gastelum.

INFORMÁCIE - ANALÝZA - FIGHT CARD - VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: Cannonier vs. Gastelum: 8,9/10

  • Dátum a miesto: 21. - 22. augusta 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Cannonier vs. Gastelum - informácie, dátum a miesto

Najnovšie podujatie UFC Fight Night, označované aj ako UFC on ESPN 29 sa uskutoční v známom Apex Center v Las Vegas. Oficiálny dátum je v sobotu 21. augusta, avšak v našom časovom pásme sa turnaj začne až v nedeľu 22. augusta 2021 o 1:00 hod ráno. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte UFC Fight Night naživo!

Jared Cannonier mal pôvodne nastúpiť v hlavnom zápase turnaja proti Paulovi Costovi. Ten však ešte v júni najprv z neznámych a neskôr z priznaných finančných dôvodov svoju účasť odriekol, a tak ho nahradil Kelvin Gastelum.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC on ESPN 29: Jared Cannonier vs. Kelvin Gastelum - analýza, kurzy a tip

Skúsený už 37-ročný Texasan Jared Cannonier je aktuálnou trojkou strednej váhy v UFC. Aj keď za celú svoju MMA kariéru ešte nikdy nezískal žiadnu titul, dokonca ani nebojoval v titulovom zápase, teraz sa k nemu konečne začína približovať. Či napokon raz dostane šancu závisí aj od toho, ako si poradí s Gastelumom.

"The Killa Gorilla", ako znie prezývka Cannoniera, môžeme považovať za tvrdého strikera. V minulosti súťažil aj v poloťažkej a ťažkej váhe. Vyniká naozaj zdrvujúcimi údermi a skvelou fyzičkou. Jeho bilancia v profi MMA je 13 výhier (11 pred limitom) - 5 prehier. Naposledy, v októbri 2020, však nestačil na Roberta Whittakera.

Kelvin Gastelum má trochu iný príbeh. Rodák z kalifornského San Jose v roku 2013 vyhral turnaj The Ultimate Fighter a po ňom debutoval v UFC. V roku 2017 mal problémy kvôli pozitívnemu testu na marihuanu. V roku 2019 bojoval o dočasný titul v strednej váhe proti Israelovi Adesanyovi, ale prehral na body. Odvtedy sa tak trochu trápi.

Profi bilancia 29-ročného Gasteluma je 16 výhier - 7 prehier. Považuje sa za komplexného fightera, ktorý nemá vyhraný štýl. Dokáže sa prispobiť súperovi. Zaujímavosťou je, že aj on naposledy, apríl 2021, bojoval v UFC proti Robertovi Whittakerovi a rovnako ako Cannonier, prehral na body.

TIP: Jared Cannonier zvíťazí s kurzom 1,60 sipka Tipujte vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Jareda Cannoniera.

Papierovým favoritom je Cannonier a v tomto prípade sa zhodneme s bookmakermi a prikloníme sa na stranu skúsenejšieho borca. V poslednom období mal lepšiu formu a očakávame, že by mal potvrdiť pozíciu trojky v rebríčku strednej váhy.

UFC Fight Night: Cannonier vs. Gastelum - fight card, program, zápasy (výsledky)

Aj keď tento turnaj azda s výnimkou hlavného zápasu nemá mimoriadne lukratívne obsadenie, keďže ide svetovú špičku UFC, môžeme sa pokojne tešiť na kvalitné zápasy aj od menej známych fighterov. V súčasnosti je na fight card potvrdených dohromady 12 duelov - 6 na hlavnej karte a 6 na Prelims.

UFC ON ESPN 29 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Middleweight Jared Cannonier (na body) vs. Kelvin Gastelum
Lightweight Clay Guida vs. Mark Madsen (na body)
Heavyweight Chase Sherman vs. Parker Porter (na body)
Catchweight Saidyokub Kakhramonov (submisia) vs. Trevin Jones
Lightweight Vinc Pichel (na body) vs. Austin Hubbard
Flyweight Alexandre Pantoja (submisia) vs. Brandon Royval
Preliminary card
Featherweight Austin Lingo (na body) vs. Luis Saldana
Bantamweight Brian Kelleher (na body) vs. Domingo Pilarte
Women’s Bantamweight Bea Malecki vs. Josiane Nunes (KO)
Light Heavyweight William Knight (KO) vs. Fabio Cherant
Lightweight Roosevelt Roberts vs. Ignacio Bahamondes (KO)
Welterweight Sasha Palatnikov vs. Ramiz Brahimaj (submisia)

Výsledky - UFC Vegas 34: Jared Cannonier potvrdil úlohu favorita

Hlavný zápas sobotňajšej noci mal napokon pomerne vyrovnaný priebeh, ako sa aj očakávalo, no aktuálna trojka strednej váhy si svoje miesto obhájila. Jared Cannonier V 5-kolovom súboji porazil Kelvina Gasteluma na body jednohlasným rozhodnutím 48-47, 48-47 a 48-47.

V hlavnom predzápase to bolo ešte vyrovnanejšie. Mark Madsen po troch kolách zdolal Claya Guidu po väčšinovom rozhodnutí.

Rozhodnutím vyhrali na hlavnej karte aj Parker Porter a Vinc Pichel. Alexandre Pantoja porazil Brandona Royvala po submisii v druhom kole a Saidyoukub Kakhramonov napokon v "catchweight" zápase uspal Trevina Jonesa v gilotíne.

Na Prelims uspeli Austin Lingo a Brian Kelleher na body. Josiane Nunes, William Knight aj Ignacio Bahamondes triumfovali po efektných knokautoch. A otvárací zápas turnaja sa skončil už v polovici prvého kola po technickej submisii, keďže Ramiz Brahimaj veľmi rýchlo uškrtil Sashu Palatnikova.

Ako sledovať UFC FN: Cannonier vs. Gastelum - livestream a priamy prenos

Livestream z turnaja opäť nájdete aj v ponuke Fortuna TV. Stačí sa na webe stávkovej kancelárie Fortuna zaregistrovať, mať za posledných sedem dní vsadený tiket alebo aspoň pozitívny zostatok na hráčskom konte a prístup k živému vysielaniu máte k dispozícii.

Priamy prenos bude aj tentokrát v programe televízie Premier Sport. Už tradične si môžete turnaj pozrieť naživo aj prostredníctvom internetovej platformy VOYO, ak by ste to nestihli, tak ho tam nájdete kedykoľvek zo záznamu.

Zakúpiť si môžete aj oficiálny UFC Fight Pass prostredníctvom PPV (pay-per-view), ale vyjde vás to draho. K dispozícii máte našťastie dostatok iných možností, ako u nás sledovať UFC.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Makhmud Muradov

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - livestream a tip

Uzbecký bojovník Makhmud Muradov sa pripravuje na ďalšieho súpera v UFC 🔥 Už 28. augusta sa v klietke postaví proti Geraldovi...

Český samuraj Jiří Procházka

Jiří Procházka vs. Jan Blachowicz - zápas už v tomto roku?

Jiří Procházka sa po víťazstve nad Dominickom Reyesom vyšvihol na druhé miesto v rebríčku poloťažkej váhy UFC a už čoskoro sa môže dostať k...

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...