UFC Fight Night: Aspinall vs. Tybura - info, výsledky, video

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slávna UFC opäť zavítala do Londýna. Cez víkend nás bavila veľká bitka v ťažkej váhe medzi Tomom Aspinallom a Marcinom Tyburom. Ako to dopadlo?

ASPINALL vs. TYBURA
MURADOV vs. BARBERENA
INFORMÁCIEVÝSLEDKY – LIVESTREAM

Tom Aspinall (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 22. júl 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: San Antonio, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

VÝSLEDKY: Aspinall knokautoval Tyburu, aj Muradov sa vrátil víťazne

Hlavný zápas v Londýne napokon trval iba 73 sekúnd. Domáci Angličan Tom Aspinall, ktorý sa vrátil do klietky po zranení z minulého roka, svojho poľského súpera Marcina Tyburu v ťažkej váhe doslova zdemoloval vo "Výkone večera". Už po minúte boja prišiel dobre trafený lakeť na bradu, Poliak išiel k zemi, kde dostal ďalšie údery a rozhodca to odmával na technický knokaut. Aspinall potom prezradil svoje ďalšie veľké plány.

 

Podobný rýchly spád mal aj hlavný predzápas v ženskom prevedení. Litovčanka Julija Stoliarenko dostala Molly McCann v submisii, keď na zemi a pri pletive uchytila armbar, po ktorom súperka v krkolomnej polohe musela okamžite odklepať už v čase 1:55.

 

Radosť O2 Aréne urobil aj ďalší domáci bojovník Nathaniel Wood, ktorý vo výbornom zápase zdolal Američana Andre Filiho na body.

Parádne predstavenie ponúkli Paul Craig a André Muniz. Prvý menovaný Škót to napokon rozhodol 20 sekúnd pred koncom druhého kola, keď využil chybu Brazílčana, v submisii sa dostal do "full guarda" a dobil ho lakťami, čo ukončil rozhodca technickým knokautom.

 

Ešte na karte "Prelims" sa konal zápas medzi Makhmudom Muradovom a Bryanom Barberenom. Uzbecký Čech si svoj návrat po jednom roku, dvoch prehrách, zranení aj osobných problémoch vychutnal. Muradov vyhral po troch kolách celkom jednoznačne na body.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Londýn sipka

UFC Londýn: Aspinall vs. Tybura – informácie, dátum, čas a miesto

Londýnska O2 Aréne bude v sobotu 22. júla 2023 od 18:00 hod svedkom ďalšieho zaujímavého podujatia UFC Fight Night. V hlavnom zápase nás čaká tvrdý súboj ťažkých váh medzi domácim Angličanom Tomom Aspinallom a Poliakom Marcinom Tyburom. V akcii však bude aj česko-uzbecky fighter Makhmud Muradov. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Londýn naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 224
🥊️ Hlavný zápas: Tom Aspinall – Marcin Tybura
🗓️ Dátum a čas: 22. júl 2023, 18:00 hod
🌎 Miesto: O2 Arena, Londýn, GBR
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 2, VOYO

UFC Fight Night: Tom Aspinall vs. Marcin Tybura (heavyweight) - analýza, kurzy a tip

Rodák z Manchestru, Tom Aspinall (30), je aktuálne päťkou rebríčka ťažkej váhy UFC a chce sa vyšplhať ešte vyššie, keďže má titulové ambície. Mal to výborne rozbehnuté, keď postupne porazil Andreia Arlovskiho, Sergeya Spivaka aj Alexandra Volkova. Presne pred rokom však tu v Londýne prehral s Curtisom Blaydesom kvôli zraneniu kolena, čo ho trochu zabrzdilo. Teraz je však späť v hre a chce to napraviť.

Aspinall je na svoju výšku a váhu pomerne komplexným bojovníkom. Je skvelý v postoji aj na zemi. S bilanciou 12 výhier – 3 prehry patrí naozaj medzi najlepších v heavyweight divízii a od svojho príchodu do UFC v roku 2020 to už niekoľkokrát demonštroval.

Bývalý šampión M-1 Global, Marcin Tybura (37), patrí medzi najskúsenejších borcov v súčasnej UFC. Pôsobí tu už 9 rokov, no rozbeh nemal ideálny. Do formy sa dostal až v poslednom období a teraz ho čaká možno jeden z prvých kľúčových zápasov, aby dokázal, že patrí medzi špičku aj v tejto organizícii.

Zaujímavosťou je, že pri svoje prvé víťazstvo v UFC "Tybur" zaznamenal v roku 2016 proti známemu českému bojovníkovi Viktorovi Peštovi. Poliak je taktiežb pomerne všestranným bojovníkom. Je mimoriadne tvrdým pästiarom a môžeme povedať, že vo svojej váhe až špičkovým grapplerom. Jeho celková profi bilancia je 24 výhier – 7 prehier a v submisii má štatistiky 6–0.

NÁŠ TIP: Aspinall zvíťazí (kurz 1,18sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO

FORTUNA KURZY: ASPINALL vs. TYBURA
ASPINALL 1 (1,18) ⭐ Remíza X (50,00) TYBURA 2 (4,87)

Jasným papierovým favoritom je Angličan s kurzom 1,18. Je to logické. Aspinall má výbornú formu a dokázal svoje kvality v súbojoch s najlepšími bojovníkmi v divízii. Ak by sa nezranil, pred rokom by možno porazil aj Blaydesa a dnes už mohol byť niekde celkom inde. Tipujeme teda jednotku, avšak neodvážime sa tipovať konkrétny scenár a spôsob víťazstva.

UFC Fight Night: Makhmud Muradov vs. Bryan Barberena

Po dlhom čase a dvoch prehrách v rade sa do UFC vracia znova aj Makhmud Muradov. Uzbecký bojovník s českým pasom si prešiel v poslednom období rôznymi peripetiami, no teraz sa chce vrátiť ako bojovník. Jeho súperom v zápase strednej váhy bude Američan Bryan Barberena. Analýzu zápasu nájdete TU

Stavte si vo Fortune aj tento zápas sipka

UFC Fight Night 224: fight card, program, zápasy, bojovníci a výsledky

To najzaujímavejšie, čo na karte tohto turnaja nájdeme, je určite hlavný súboj Tom Aspinall vs. Marcin Tybura. Pre tuzemského fanúšika to môže byť aj Makhmud Muradov. Z ďalších známych mien zaujme štart Jaia Herberta, Daveyho Granta, Marca Diakieseho či hviezdnej Brazílčanky Ketlen Vieira.

UFC FIGHT NIGHT 224 – KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight Tom Aspinall (TKO) 1(1:13) Marcin Tybura
Women's Flyweight Molly McCann 1(1:55) Julija Stoliarenko (SUB)
Featherweight Nathaniel Wood (BODY) 3(5:00) Andre Fili
Middleweight Paul Craig (TKO) 2(4:40) André Muniz
Lightweight Jai Herbert 3(5:00) Farés Ziam (BODY)
Featherweight Lerone Murphy (BODY) 3(5:00) Joshua Culibao
Bantamweight Davey Grant 3(5:00) Daniel Marcos (BODY)
Preliminary card
Welterweight Danny Roberts 2(4:57) Jonny Parsons (TKO)
Lightweight Marc Diakiese 2(4:26) Joel Álvarez (SUB)
Heavyweight Mick Parkin (BODY) 3(5:00) Jamal Pogues
Middleweight Makhmud Muradov (BODY) 3(5:00) Bryan Barberena
Women's Bantamweight Ketlen Vieira (BODY) 3(5:00) Pannie Kianzad
Lightweight Chris Duncan (BODY) 3(5:00) Yanal Ashmouz
Women's Strawweight Shauna Bannon 3(5:00) Bruna Brasil (BODY)
Flyweight Jafel Filho (SUB) 1(3:26) Daniel Bárez

Ako a kde sledovať naživo UFC London: Aspinall vs. Tybura: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Ak nechcete platiť za oficiálne PPV (pay-per-view) a kupovať si UFC Fight Pass, môžete celý turnaj sledovať naživo v sobotu 22.7. už od 17:30 hod na televíznom kanáli Premier Sport 2. Aj ten však patrí medzi platené programy rozšírenej športovej ponuky. Naživo tento galavečer ponúkne aj streamovacia služba VOYO.

Úplne zadarmo však všetky zápasy UFC v Londýne s určitosťou uvidíte prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Ten je dostupný pre všetkých zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuna, ktorí si v priebehu tohto týždňa vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a nemajú na svojom hráčskom konte úplnú nulu.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz sipka získate prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane víkendového UFC a tiež stávku bez rizika až do výšky 30 EUR. Okrem toho na vás čaká aj 30 FREE spinov v online kasíne a po prvom vklade a jeho pretipovaní aj možnosť uplatniť si stávkový kredit v hodnote 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.