UFC Londýn: Muradov vs. Barberena – informácie a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Makhmud Muradov sa tento víkend na londýnskom UFC Fight Night postavil proti Bryanovi Barberenovi a zápas ovládol celkom jednoznačne. Po troch kolách vyhral na body bez najmenších pochybností.

 

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Makhmud Muradov (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night 224 – informácie, dátum, čas a miesto

Londýnsky turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 224 a hlavným zápasom Tom Aspinall vs. Marcin Tybura v ťažkej váhe sa koná v sobotu 22. júla 2023 od 18:00 hod v modernej O2 Aréne na pobreží rieky Temže. Pre česko-slovenské publikum je toto podujatie zaujímavé aj vďaka návratu Makhmuda Muradova, ktorý bude bojovať s Američanom Bryanom Barberenom. Nenechajte si ho ujsť. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Makhmud Muradov vs. Bryan Barberena (middleweight) – analýza, kurzy a tip na výsledok

Makhmud Muradov (33) sa do UFC vracia po zhruba roku a dvoch predchádzajúcich prehrách, ktoré mu ukončili jeho famóznu 14-zápasovú víťaznú sériu na troch rôznych frontoch. Neúspechy s Geraldom Meerschaertom a Caiom Borralhom chce odčiniť v Londýne víťazným "comebackom". Je favoritom, má kvality aj fyzické predpoklady na to, že by to mal zvládnuť.

Takmer 188 cm vysoký a 84 kg vážiaci Uzbek s českým pasom, tvrdými päsťami, atletickou postavou a dynamickým atraktívnym bojovým štýlom v doterajšej profi kariére nazbieral 25 výhier a 8 prehier. Až 17 zápasov vyhral po knokaute, takže jeho hlavná zbraň je jasná.

Silný v postoji je však aj Američan Bryan Barberena (34) s peknou prezývkou "Bam Bam", excentrickým zjavom a rovnako výrazným prejavom v klietke. V UFC je už dobre známy, veď tam pôsobí takmer deväť rokov. Ani jemu sa však v posledných zápasoch nedarilo, po troch predchádzajúcich výhrach teraz ťahá dve prehry za sebou s Rafaelom dos Anjosom a Gunnarom Nelsonom.

Nechutí mu grappling, ale na knokauty má bilanciu 11–2. Celkovo v profi MMA zaznamenal zatiaľ 18 výhier a 10 prehier. V zápasoch sa zvykne zdržať dlhšie. Rýchle knokauty v prvom kole nie sú úplne príbehmi, ktoré by Barberena zvykol písať vo svojich vystúpeniach. Často to ťahá až do tretieho kola. Jeho výkony sú trochu ako na hojdačke, ale teraz aj on potrebuje vyhrať.

NAŠE TIPY: Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte sipka

  • Muradov zvíťazí (kurz 1,28)
  • Zápas pôjde do 3. kola (kurz 1,67)
  • Muradov zvíťazí na body (kurz 2,50)

Favoritom je Mach Muradov a bolo by prekvapením, keby to nezvládol. Avšak neočakávame knokaut v prvom kole. Barberena bude určite vzdorovať, pretože tretia prehra v rade by aj jemu poriadne skomplikovala situáciu v elitnej organizácii. Takže trojkolový zápas, ktorý by sa mohol skončiť víťazstvom na body pre Uzbeka.

TIPSPORT KURZY: BARBERENA vs. MURADOV
BARBERENA 1 (3,38) Remíza X (45,00) MURADOV 2 (1,28) ⭐
POČET ZAČATÝCH KÔL
Menej ako 1,5 (3,22) Viac ako 1,5 (1,30)
Menej ako 2,5 (2,05) Viac ako 2,5 (1,67) ⭐
VÍŤAZ A SPÔSOB VÝHRY
Barberena KO/TKO (6,50) Muradov KO/TKO (2,30)
Barberena SUB (21,00) Muradov SUB (10,00)
Barberena BODY (7,49) Muradov BODY (2,50) ⭐

Návod, ako sledovať naživo UFC: Muradov vs. Barberena – LIVE stream na Fortuna TV, priamy prenos na Premier Sport 2 / VOYO a PPV UFC Fight Night

Ak si chcete v sobotu večer vychutnať zápas Makhmuda Muradova na UFC v Londýne, ale aj ďalšie súboje tohto galavečera, máme pre vás návod, ako a kde nájdete nájdete živé vysielanie dokonca aj zadarmo:

  • Televízia Premier Sport 2: Tentokrát mimoriadne na druhom kanáli Premier Sportu začína priamy prenos v sobotu 22.7. už od 17:30 hod, čo znamená, že uvidíte kompletné celý turnaj od Prelims až po hlavný zápas.
  • Streamovacia služba VOYO: V rovnako čase pobeží živý prenos aj na známej slovenskej "internetovej televízii", ktorú môžete mať mesačne za 5,99 EUR. Výhodou je, že ak nestihnete v sobotu večer priamy prenos, môžete si ho na VOYO pozrieť kedykoľvek neskôr zo záznamu.
  • Pay-par-view UFC Fight Pass: Organizácie UFC, samozrejme, predáva aj svoje oficiálne PPV, ktoré je známe ako UFC Fight Pass. Je to medzinárodne dostupné internetové vysielanie v perfektnej kvalite. Kúpiť si môžete prístup k celému turnaju, alebo iba jednotlivým častiam fight card.
  • LIVESTREAM ZADARMO NA TV TIPSPORT ☑️ Zo všetkého najviac odporúčame online livestream na webe stávkovej kancelárie Tipsport, ktorý je pre všetkých registrovaných zákazníkov, ktorí v priebehu uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 EUR, úplne zadarmo. Sledovať ho môžete na počítači, tablete, mobile, kdekoľvek sa budete nachádzať.

Ak ešte nemáte vytvorený účet, zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz sipka ako nový zákazník získate okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých sedem dní aj bez nutnosti akéhokoľvek vsadeného tiketu a k tomu úplne zadarmo iba za overenenie totožnosti a dokončenie registrácie stávkový kredit v hodnote až 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tom Aspinall (UFC)

UFC Fight Night: Aspinall vs. Tybura - info, výsledky, video

Slávna UFC opäť zavítala do Londýna. Cez víkend nás bavila veľká bitka v ťažkej váhe medzi Tomom Aspinallom a Marcinom Tyburom.

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Conor McGregor

The Ultimate Fighter: McGregor vs. Chandler - program a zápasy

Conor McGregor a Michael Chandler sa postavia proti sebe v špeciálnej reality show The Ultimate Fighter. Ktorý tím napokon uspeje?