Martin Fenin na ceste do Oktagon MMA - informácie a epizódy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Organizácia Oktagon MMA pripravila pre fanúšikov bojových umení, ale aj futbalu, nový veľmi zaujímavý formát. Veľký návrat skrachovaného bývalého českého supertalentu Martina Fenina. Z futbalista sa stane zápasník.

INFORMÁCIE
MARTIN FENINEPIZÓDY
OKTAGON.TV

Martin Fenin Foto: Profimedia

Oktagon MMA: Posledný gól Martina Fenina - základné informácie

Rok 2023 bude v Oktagone patriť aj novému formátu, ktorý sleduje príbeh a návrat legendárneho českého futbalového supertalentu, ktorý vyhasol príliš rýchlo kvôli škandálom, psychickým i fyzickým problémom. Martin Fenin sa za rok pokúsi pretransformovať na profesionálneho MMA bojovníka a po tom všetkom ho čaká ostrý zápas v klietke. A možno i ďalšie.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte, získajte vstupný bonus a tipujte bojové športy!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Seriál na Oktagon.TV odštartoval 1. januára 2023 a celý rok bude sledovať progres a prerod tohto bývalého futbalistu. Či sa mu to napokon podarí alebo nie, sa dozviete aj vy, ak budete jeho náročnú cestu za veľký comebackom sledovať. Jeho vlastná manželka je však skeptická: "Myslím si, že to nezvládne."

Martin Fenin - bývalý český futbalový talent a jeho úspechy, škandály, problémy a pády (z vrcholu na dno)

Narodil sa 16. apríla 1987 v Chebe, no futbalovo vyrastal v Tepliciach. Práve v ich drese debutoval aj v najvyššej českej súťaži už ako 16-ročný. Bola to vtedy veľká senzácia, no to najlepšie ešte len malo prísť. Na MS U20 v roku 2007 sa aj vďaka jeho gólom Česko dostalo až do finále, kde tesne prehralo s Argentínou 1:2.

Fenina si všimla celá futbalová Európa a prišli ponuky zo skutočných veľkoklubov. Napriek tomu, že mu pod nosom mávali zmluvami zástupcovia takých gigantov ako Real Madrid, Liverpool či Juventus, ktorý mal najväčší záujem, mladý český útočník sa rozhodol inak. Vybral si nemecký Frankfurt, pretože chcel mať isté miesto v základnej zostave.

Pri debute v Bundeslige v roku 2008 strelil hetrik proti Herthe Berlín a jeho sláva začala stúpať závratným tempom. S ňou však aj tlak, ktorý sa na nepripravenom 20-ročnom človeku veľmi výrazne podpísal. Už aj tým, že z neho napokon v drese Eintrachtu nebol žiadny superkanonier.

Martin Fenin (Eintracht Frankfurt) Foto: Profimedia

Po 3 rokoch, 96 zápasoch, 16 góloch, 14 asistenciách a sérii rôznych škandálikov prestúpil do druholigového Cottbusu. A jeho osobná kríza pokračovala veľmi nebezpečne. Na jeseň 2011 pod vplyvom alkoholu a liekov vypadol z okna hotelovej izby, pri čom sa, samozrejme, zranil. Následne priznal veľmi vážne psychické problémy, depresie, závislosť, prerušil kariéru a začal sa liečiť.

Pokúsil sa o návrat v rodnom Česku, no nedokázal sa už výraznejšie presadiť v Slavii ani v Tepliciach. V roku 2014 to teda skúsil v treťoligovom francúzskom klube Istres, ale kvôli pravidlám FIFA tam nemohol odohrať veľa zápasov. Cez nemecký Chemnitzer a potom české Brno a Varnsdorf sa napokon v roku 2020 dostal až do amatérskeho dedinského klubu FK Řepořyje, čo bol koniec jeho kariéry.

Za ten čas odohral tiež 16 zápasov v českom reprezentačnom áčku, v ktorých sa 3-krát strelecky presadil. Zúčastnil sa aj záverečného šampionátu EURO 2008. No ani v národnom drese sa nevyhol škandálom.

Seriál Oktagon MMA: Martin Fenin na ceste do klietky "From hero to zero... and back!" - prehľad, epizódy, časti + video

Seriál mapujúci tvrdú fyzickú i technickú prípravu Martina Fenina na ceste za veľmi odvážnym snom stať sa profesionálnym MMA bojovníkom odštartoval 1. januára 2023 a bude jedným z hlavných naratívov tohtoročnej sezóny Oktagonu.

Ako sa bývalý český supertalent dostane od posledného gólu na trávnikoch až k prvému úderu v klietke, môžete sledovať v pravidelných epizódach, ktoré sú dostupné na Oktagon.TV a potom aj na YouTube kanáli Oktagon MMA.

Sledujte cestu Martina Fenina do profesionálnej MMA exkluzívne na Oktagon.TV

Ak chcete byť vždy v obraze a dostať sa ku každej novej časti tohto seriálu čo najskôr, ideálnou možnosťou je zakúpiť si predplatné Oktagon.TV na celý rok. Momentálne vás to vyjde na 35,99 EUR a získate s tým viaceré výhody. Napr. prednostný nákup lístkov na turnaje Oktagonu, bonusový obsah, špeciálny bonus v stávkovej kancelárii Tipsport, možnosť zapojiť sa do rôznych súťaží a pod.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...