UFC 275: Teixeira vs. Procházka - o titul, info, analýza, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Galavečer UFC 275 bude najdôležitejší v histórii českých bojových športov. O titul v poloťažkej váhe totiž zabojuje Jiří Procházka proti Gloverovi Teixeirovi. Nenechajte si to ujsť!

INFORMÁCIE
TEIXEIRA vs. PROCHÁZKA – SHEVCHENKO vs. SANTOS
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka/Radek Úlehla

Hodnotenie UFC 274: 9,6/10

  • Dátum a miesto: 11. júna 2022, Singapur
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Procházka sa stal šampiónom UFC, Shevchenková opasok ubránila

Jiří Procházka to dokázal. Vo veľkom finále singapurského galavečera napokon "uškrtil" obávaného Glovera Teixeiru 28 sekúnd pred koncom posledného piateho kola a stal sa novým šampiónom poloťažkej váhy. Slávna UFC tak má prvého českého držiteľa titulu.

Ešte predtým sa o titul v ženskej mušej váhe pobili aj obhajkyňa Valentina Shevchenko a Taila Santos. Úradujúca šampiónka si svoj opasok po piatich dlhých kolách ubránila vďaka tesnému víťazstvu na body (split decision).

Veľkú pozornosť na hlavnej karte pútal aj odvetný duel Zhang Weili s Joannou Jedrzejczyk. Ten sa skončil v polovici druhého kola nádherým efektným "spinning backfist" knokautom, po ktorom Jedrzejczyk skončila a Weili sa radovala.

V polovici druhého kola knokautoval aj Jake Matthews svojho súpera André Fialha. Jack Della Maddalena to s Ramazanom Emeevom stihol vybaviť technickým knokautom dokonca už v prvom kole.

sipka Pozrite si kompletné výsledky UFC 275 v Singapure

UFC 275: Teixeira vs. Procházka - informácie, dátum a miesto

Tentokrát bude UFC hosťovať netradične v ázijskom Singapure, konkrétne v meste Kallang a v 15-tisícovom Singapore Indoor Stadium. Práve tam sa "český samuraj" Jiří Procházka pokúsi obrať o opasok šampióna poloťažkej váhy už tri roky neporazeného Brazílčana Glovera Teixeiru. Pripravte sa teda na sobotu 11. júna 2022Kliknite sem, stavte si až za 100 EUR bez rizika a sledujte UFC 275 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Bude to veľký turnaj. Okrem titulového zápasu Teixeiru s Procházkom bude opasok "kráľovnej" ženskej mušej váhy obhajovať Valentina Shevchenko proti Taile Santos. A uvidíme aj jednu veľmi zaujímavú odvetu medzi Zhang Weili a Joannou JedrzejczykUFC jednoducho to Singapuru privezie veľkú show a poriadnu kvalitu.

UFC 275: Glover Teixeira vs. Jiří Procházka - zápas o titul, analýza, kurzy a tip

Už 42-ročný Brazílčan žijúci v USA, Glover Teixeira, patrí medzi najväčšie stále aktívne legendy súčasnej UFC. Skúsený a mimoriadne komplexný bojovník sa v klietke nenechá takmer ničím prekvapiť. Zaujímavosťou je, že do najlepšej formy sa dostla až po štyridsiatke, kedy sériu 6 víťazných zápasov zakončil porážkou Jana Blachowicza v súboji o titul v poloťažkej váhe. Bolo to v októbri minulého roka.

Teixeira pôsobí v UFC už od roku 2012 a je to jeden z najstarších účastníkov tejto prestížnej organizácie. Jeho celková profi bilancia v MMA je 33 výhier (28 pred limitom) – 7 prehier. Dokáže vás ľahko knokautovať aj uškrtiť. A pripomíname, že napriek svojmu vekú má v súčasnosti možno životnú formu.

O generáciu mladší Jiří Procházka má 29 rokov. Narodil sa v Znojme a v súčasnosti je jeho bydliskom Brno. Veľa času však trávi prípravou vo svojej milovanej Ázii, kde si privlastnil zmýšľanie, životný štýl a umenie samurajov. Koniec koncov, je to bývalý šampión prestížnej japonskej MMA organizácie Rizin.

V UFC má za sebou zatiaľ iba dva zápasy, ale urobil si v nich výbornú reklamu. V prvom knokautoval Volkana Oezdemira a v tom druhom, v máji 2021, predviedol proti Dominickovi Reyesovi KO úder lakťom z otočky, ktorým doslova ohúril svet. Procházkova kariérna bilancia je 28 výhier (27 pred limitom) – 3 prehry – 1 remíza. Až 25-krát vyhral KO/TKO. Do klietky sa vracia po viac ako roku, prvýkrát od zápasu s Reyesom.

TIP: Jiří Procházka zvíťazí (kurz 1,45sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Tipnite si výsledok zápasu Glover Teixeira vs. Jiří Procházka vo Fortune!

Napriek tomu, že Teixeira je určite komplexnejším aj starším bojovníkom, Procházka vo svojom veku stihol nazbierať už toľko skúseností z celého sveta, že tým miestami prevyšuje brazílskeho veterána. Český fighter aktuálne ťahá sériu 12 víťazných zápasov v rade a ak dokáže v súčasnosti vyzretého Glovera v klietke niekto prekvapiť, tak je to práve niekto, kto "vypol" Reyesa lakťom z otočky.

Procházka je výrazným papierovým favoritom aj podľa bookmakerov a my s týmito predpokladmi súhlasíme. Tipujeme dvojku.

UFC 275: Valentina Shevchenko vs. Taila Santos - titulový zápas

V druhom titulovom zápase singapurského večera na seba narazia kyrgyzská ženská superstar Valentina Shevchenko (22–3), ktorá bude obhajovať titul v mušej váhe proti Brazílčanke menom Taila Jaime dos Santos (19–1). Tá sa ako siedma žena v rade pokúsi obrať Valentinu o titul. Predtým sa to nepodarilo Jessice Eye, Liz Carmouche, Katlyn Chookagian, Jennifer Maia, Jessice Andrade ani Lauren Murphy.

UFC 275 - fight card, program, zápasy (výsledky)

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletný prehľad fight card UFC 275 a po skončení turnaja aj prehľadné výsledky zápasov. V súčasnosti ešte nepoznáme presné rozdelenie zápasových kariet. Rozhodne sa však program rozdelí na tri časti, teda Main card, Preliminary card a Early preliminary card.

UFC 275 - FIGHT CARD, ZÁPASY, PROGRAM (VÝSLEDKY)
Main card
Light Heavyweight (title) Glover Teixeira 5(4:32) Jiří Procházka (SUB)
Women's Flyweight (title) Valentina Shevchenko (BODY) 5(5:00) Taila Santos
Women's Strawweight Zhang Weili (KO) 2(2:28) Joanna Jedrzejczyk
Welterweight Jake Matthews (KO) 2(2:24) André Fialho
Welterweight Jack Della Maddalena (TKO) 1(2:32) Ramazan Emeev
Preliminary card
Featherweight Seung Woo Choi 3(5:00) Joshua Culibao (BODY)
Middleweight Jacob Malkoun 3(5:00) Brendan Allen (BODY)
Lightweight Steve Garcia 1(1:14) Hayisaer Maheshate (KO)
Bantamweight Kang Kyung-ho (BODY) 3(5:00) Danaa Batgerel
Early preliminary card
Women's Strawweight Liang Na 1(1:22) Silvana Gómez Juárez (KO)
Women's Bantamweight Ramona Pascual 3(5:00) Joselyne Edwards (BODY)

Ako sledovať naživo turnaj UFC 275: Teixeira vs. Procházka - priamy prenos v TV a VOYO, livestream online

Priamy prenos z galavečera UFC 275 prinesie, ako obvykle, televízia Premier Sport 1. Vysielanie by sa malo začať v nedeľu 12. júna skoro ráno od 04:00 hod, kedy prídu na rad zápasy hlavnej karty. Turnaj prinesie naživo aj streamovacia služba VOYO, kde si to môžete pozrieť naživo alebo aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Ak chcete, môžete si zakúpiť aj oficiálny PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie turnaja UFC Fight Pass, ktorý vás pustí na medzinárodnú oficiálnu platformu s tým najlepším obsahom z UFC.

Opäť môžete počítať aj s online livestreamom na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Prístup ku všetkým športovým prenosom na Fortuna TV máte ako registrovaný zákazník s akýmkoľvek pozitívnym zostatkom na vašom hráčskom konte.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz a okrem okamžitého prístupu k livestreamom, dostanete exkluzívne stávku bez rizika až za 100 EUR a k tomu 100 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.