DWCS 52: Peňáz vs. Dumas - informácie, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Mimoriadne talentovaný a úspešný český MMA zápasník a kickboxer dnes v noci zabojuje o zmluvu v slávnej organizácii UFC na turnaji Dana White's Contender Series.

INFORMÁCIEKURZYKARTANAŽIVO

Matěj Peňáz Foto: OKTAGON MMA

Výsledky: Matěj Peňáz prehral zápas po necelej minúte

Očakávali sme priamočiary priebeh zápasu, no neočakávali sme, že to bude až také rýchle. A už vôbec nie, že český fighter podľahne v predpovedanom súboji postojárov práve po submisii. Lenže stalo sa.

Sedriques Dumas sa na súpera pripravil veľmi dobre. Krátko po štarte zápasu zaútočil, dostal sa Peňázovi na telo, zhodil ho na zem, kde využil situáciu, aby Čecha uchytil pod krk. Aj keď sa obaja borci postavili na rovné nohy, Dumas už mal výborne uchytenú "standing guillotine", Peňáz to musel odklepať a v čase 0:47 bolo vymaľované.

Matej Peňáz sa tak napriek papierovým predpokladom do UFC zatiaľ určite nepozrie. Naopak, Američan, predviedol výkon, ktorý očividne ohúril aj samotného prezidenta organizácie Danu Whitea.

Dana White's Contender Series 52: Matej Peňáz vs. Sedriques Dumas - informácie, dátum a miesto

Kráča za splnením svojich snov. Matěj Peňáz sa chce stať slávnym bojovníkom UFC a prvý krok za týmto cieľom je získať v prestížnej organizácii zmluvu. Po skvelých výkonoch v klietke v ostatných dvoch rokoch dostal šancu v "kvalifikačnom" turnaji Dana White's Contender Series. Jeho súperom a poslednou prekážkou je nebezpečný Američan Sedriques Dumas. Bojovať budú v strednej váhe. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipnite si na víťaza zápasu celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Turnaj sa začne dve hodiny po polnoci z utorka 30. augusta na stredu 31. augusta 2022, Peňáz vykročí na scénu okolo od 03:00 hod ráno. Okrem tejto dvojice sa túto noc predstavia aj ďalší bojovníci, ktorí si brúsia zuby na UFC. Kompletný zoznam zápasov nájdete na fight card.

INFORMÁCIE MATĚJ PEŇÁZ - SEDRIQUES DUMAS
🥊 Turnaj Dana White's Contender Series 52 (Week 6)
🗓️ Termín 30. – 31. august 2022 (v noci)
🌎 Miesto UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream UFC Fight Pass (PPV)

DWCS: Matej Peňáz vs. Sedriques Dumas (súboj o zmluvu v UFC) - analýza, kurzy a tip

Iba 25-ročný Matěj Peňáz je na českej bojovej scéne výnimočným zjavom. Pôvodne kickboxer s množstvom svetových i európskych titulov v K-1 aj Muay Thai v roku 2020 presedlal na MMA a náramne mu to zachutilo. Jeho zápasy však chutia aj divákom, pretože sa prezentuje mimoriadne atraktívnym a agresívnym bojovým štýlom. V organizácii Oktagon MMA doslova prevalcoval všetkých súperov a s bilanciou 6–0 (5 KO) okamžite zaujal prezidenta UFC.

"Money", ako znie prezývka tohto talentovaného Moraváka, meria 193 cm, je vždy dokonale fyzicky pripravený a v klietke nerobí žiadne kompromisy. Súperov dokáže preboxovať, ukopať, zhodiť na zem, doraziť a to všetko veľmi priamočiarym a rýchlym spôsobom.

Proti nemu však bude stáť veľmi podobný fighter. Američan Sedriques Dumas má v profi MMA identickú bilanciu ako ako Peňáz: 6 výhier – 0 prehier. Z toho 4 knokauty, 1 submisia a raz vyhral na body. Rodák z Pensacoly na Floride s prezývkou "The Reaper", čiže "Rozparovač" pôsobí mimoriadne nebezpečným dojmom.

Dumas je vysoký podobne ako jeho český súper, meria 190 cm, má 27 rokov, taktiež dobrú stavbu tela a dlhé končatiny. MMA sa venuje o dva roky dlhšie ako Peňáz, i keď začínal iba na amatérskej úrovni. V súboji s profi kickboxerom to však nebude mať ľahké.

TIP: Matěj Peňáz zvíťazí (kurz 1,38sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu Peňáz vs. Dumas vo Fortune!

Vzhľadom na široké skúsenosti z rôznych bojových športov a úspechy, ktoré Peňáz dosiahol aj ako kickboxer, nie je prekvapením, že má pozíciu papierového favorita. V súboji dvoch postojárov by mal mať navrch. Môže to byť zápas o jednom údere. Na turnaji Contender Series však nie je veľmi priestor na nudné taktizovanie, keďže ide aj o predvedený výkon, takže očakávame poriadnu "lomenicu".

Dana White's Contender Series: Season 6 (Week 6) - fight card, program, zápasy / výsledky

Kompletný prehľad účastníkov, teda ašpirantov na UFC, na tohtotýždňovom turnaji Contender Series nájdete v nasledujúcej tabuľke. Po skončení turnaja doplníme prehľad zápasov, samozrejme, aj o výsledky.

DANA WHITE'S CONTENDER SERIES: SEASON 6 (WEEK 6) - FIGHT CARD
Welterweight Yusaku Kinoshita (TKO) 3(0:43) José Henrique
Middleweight Matěj Peňáz 1(0:47) Sedriques Dumas (SUB)
Lightweight Rodrigo Lidio 1(3:05) Mateusz Rebecki (SUB)
Women's Strawweight Viktoriya Dudakova (BODY) 3(5:00) Maria Silva
Featherweight Alex Morgan 1(3:15) Blake Bilder (SUB)

Sledujte zápas Peňáz vs. Dumas dnes na DWCS naživo! Priamy prenos, livestream alebo PPV?

Turnaje Dana White's Contender Series vysiela americká ESPN+, ktorú si však našom území veľmi neužijete. Našťastie existuje iná legálna cesta, ako si môžete zápas Matěja Peňáza so Sedriquesom Dumasom, ale aj ostatné zápasy na tomto podujatí, pozrieť naživo aj na Slovensku. Je ňou medzinárodný UFC Fight Pass, teda klasické PPV (pay-per-view), ktoré si môžete kúpiť jednorázovo alebo ako predplatné.

UFC u nás pravidelne vysiela naživo televízia Premier Sport 1 či streamovacia platforma VOYO. Tieto kvalifikačné turnaje však nie. Očakávať sa zrejme nedá ani livestream prostredníctvom stávkovej kancelárie. Určite si však zájdite na web Fortuny, ktorá na tento zápas vypísala poriadne širokú kurzovú ponuku. Ak sa zaregistruejte a vytvoríte si účet vo Fortune hneď teraz, ako nový zákazník získate prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a ďalšie vstupné bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC Fight Night Paríž: Gane vs. Tuivasa - dátum, karta, zápasy

UFC Fight Night Paríž: Gane vs. Tuivasa - dátum, karta, zápasy

UFC Fight Night opäť prichádza do Európy❗ Prvý septembrový víkend nás čakajú poriadne tvrdé bitky v romantickom Paríži ❤️

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.