Sledujte naživo Oktagon 53 – LIVE stream, PPV online, TV prenos

Sobotný večer bude patriť turnaju Oktagon 53, ktorý sa uskutoční v nemeckom Oberhausene. Karta nabitá vynikajúcimi zápasníkmi prinesie kvalitné súboje, ktoré môžete sledovať z pohodlia domova.

☑️ TV TIPSPORT ☑️
Oktagon.TVPremier Sport 4YouTube

Kedy a kde sledovať Oktagon 53 Foto: Tipsport

Oktagon 53: kedy a kde sa turnaj uskutoční

Ďalší turnaj organizácie Oktagon MMA sa blíži, tentokrát ho bude hostiť Rudolf Weber Arena v Oberhausene. Turnaj sa koná už túto sobotu 10. februára 2024 od 18:00 h. Čaká vás nabitá fight card plná skvelých zápasníkov. V hlavnom zápase sa stretne nemecká šampiónka Katharina Dalisda a jej francúzska vyzývateľka Eva Dourthe. Podarí sa Dalisde obhájiť svoj šampiónsky pás?

sipka Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 53 LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Na turnaji sa predstaví aj slovenský zápasník Tomáš Votava, ktorý sa v klietke stretne s nemeckým zápasníkom Emir-Can Alom, ktorého prezývajú “The Turkish Bull”. Na turnaji vystúpia aj silní českí zápasníci Miroslav Brož, Jan Malach, Jaroslav Pokorný a Jan Fajk.

Ako sledovať Oktagon 53 zadarmo: LIVE stream na TV Tipsport

Stávková kancelária Tipsport prináša pre svojich zákazníkov livestream zadarmo na TV Tipsport. Priamy prenos môže sledovať zadarmo každý zákazník stávkovej kancelárie, ktorý má založený v Tipsporte zákaznícky účet a počas 30 dní prestávkoval aspoň 1,20 eur.

Ak ešte účet nemáte, zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz. Keď svoju registráciu úspešne dokončíte, získate prístup k livestremom na prvých 7 dní zadarmo bez nutnosti vsadiť si tiket. Navyše dostanete aj kredit 20 eur, ktorý môžete okamžite využiť na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Kde sledovať Oktagon 53 naživo? Cez PPV na Oktagon.TV a Premier Sport 4 Extra

Turnaj Oktagon 53 sledujte prostredníctvom PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý si zakúpite na oficiálnej platforme Oktagon.TV. Cena PPV prenosu je v predpredaji 12,99 eur.

Živý prenos môžete sledovať aj na televíznom kanáli Premier Sport 4, kde si kúpou Extra balíka Oktagon za 15,99 eur aktivujete prístup na sledovanie najbližšieho turnaja naživo v televízii alebo online.

Free Prelims, tlačová konferencia a verejné váženie nájdete zdarma na YouTube

V prvom zápase večera čaká debut v organizácii Oktagon MMA nemeckého zápasníka Samiho Zarabiho, ktorý má bilanciu zápasov 3 výhry a 1 prehra. Do klietky sa proti Zarabimu postaví český fighter Jakub Batfalský s bilanciou 3 výhry a zatiaľ žiadna prehra. Český talent je šampiónom Česka i Slovenska 2021 a europská trojka za rok 2021. Batfalský zápasí okrem MMA aj v boxe, muaythai a v kickboxe.

Zápas si môžete pozrieť zdarma na YouTube kanáli Oktagon MMA. Nájdete tam aj piatkové verejné váženie a tlačovú konferenciu, rovnako ako i reportáže, rozhovory a portréty zápasníkov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

oktagon-53-broz-vs.crosby.jpg

Oktagon 53: Brož vs. Crosby – analýza, kurzy, tip, livestream

Na turnaji Oktagon 53 sa na hlavnej karte predstaví aj český zápasník Miroslav Brož proti Vikingovi z Leedsu Tomovi Crosbymu.

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.