Oktagon 25: Monika Chochlíková vs. Giulia Chinello - výsledok

Svoju profesionálnu premiéru v česko-slovenskej MMA organizácii si v sobotu 19. júna na podujatí Oktagon 25 odbije talentovaná Monika Chochlíková. Proti nej sa postaví Talianka Giulia Chinello. Aký výsledok tipujeme?

Oktagon 25: Monika Chochlíková vs. Giulia Chinello - výsledok Foto: Pixabay

Aktualizácia: Monika Chochlíková prekvapenia nepripustila

Jediný ženský súboj na hlavnej karte, v ktorom nastúpil slovenský supertalent v bojových umeniach Monika Chochlíková, sa skončil podľa očakávaní. Talianka Giulia Chinello sa síce aktívnu Slovenku snažila udržať silou, ale nebolo jej to príliš platné. Vyhla sa tak knokaute, ale Chochlíková vyhrala na body celkom jasne.

Oktagon 25: Monika Chochlíková vs. Giulia Chinello - informácie, kurzy a tip

Galavečer Oktagon 25 s titulovým zápasom v ťažkej váhe Martin Buday vs. Kamil Minda sa uskutoční v sobotu 19. júna 2021 od 18:00 h v brnenskej aréne Zoner BOBYHALL. Na karte zápasov je aj niekoľko ženských súbojov a medzi nimi aj konfrontácia v ženskej slamovej váhe Monika Chochlíkova vs. Giulia Chinello. Stavte si na výsledok zápasu a sledujte Oktagon 25 naživo celkom zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Slovenská fighterka Monika Chochlíková je jasnou favoritkou tohto zápasu na základe skúsenosti, schopností aj podľa vypísaných kurzov od bookmakerov. Napriek tomu, že má za sebou zatiaľ iba jeden oficiálny zápas s pravidlami MMA, vyhrala pri svojom debute v Bellatore, čo možno považovať nespornú známku kvality.

Ak by to nestačilo, jej zoznam titulov a medailí z thajského boxu a K1 je už nepriestreľný. Je niekoľkonásobnou majsterkou Európy aj majsterkou sveta a to je stále iba na začiatku kariéry, v ktorej chce po novom zbierať úspechy aj v zmiešaných bojových umeniach.

Giulia Chinello má v štatistikách doposiaľ 7 profesionálnych MMA zápasov s bilanciou 4 víťazstvá - 3 prehry. Nemá vyhradený štýl a je skôr komplexnou bojovníčkou. Dvakrát už bola knokautovaná a tu jej reálne hrozí tretie KO.

TIP: Monika Chochlíková zvíťazí s kurzom 1,16 sipka Stavte si v Tipsporte

Chochlíková celkom určite zvíťazí.

Chochlíková tvrdí, že MMA sa jej páči stále viac kvôli širokým možnostiam a dynamike. Ešte sa necíti celkom ideálne na zemi a určite sa bude snažiť aj tento zápas rozhodnúť agresívnym výpadom z postoja. Nič iné ako víťazstvo Slovenky tipovať nemôžeme. Otázkou je len to, aký spôsob zakončenia nám predvedie.

Oktagon 25 - livestream, priamy prenos, YouTube zápas zadarmo

Zápas európskej a svetovej šampiónky v K1 proti talianskej legionárke, ale aj všetky ostatné duely na turnaji Oktagon 25 môžete sledovať prostredníctvom livestreamu aj na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Stačí mať vsadený tiket a celý program TV Tipsport máte k dispozícii bez obmedzenia. Popri tom pokojne skúste šťastie v live stávkach.

Prostredníctvom PPV (pay-per-view) si môžete zakúpiť prístup k full HD priamemu prenosu na oficiálnej platforme Oktagon.TV. V predpredaji za to zaplatíte 9,99 eur, v deň zápasu o niečo viac. Prijateľnými cenami takto podporíte priamo vašu obľúbenú organizáciu Oktagon MMA.

Aj z tohto turnaja nám promotéri pravdepodobne vyberú jeden zápas zadarmo, ktorý bude dostupný cez livestream na oficiálnom YouTube kanáli organizácie. Opäť to bude otvárací zápas Prelims karty Jakub Bahník vs. Ron Becker.

Tipuj Oktagon 25 v Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Kamil Minda a Martin Buday - Oktagon MMA

Oktagon 25: Buday vs. Minda - dátum, analýza a fight card

Turnaj Oktagon 25 s titulovým zápasom Martin Buday vs. Kamil Minda sa uskutoční v sobotu 19. júna ✔️ Okrem očakávaného hlavného súboja sa...

Monika Chochlíková

Monika Chochlíková: profil a zápasy slovenskej bojovníčky

Monika Chochlíková je pomerne výnimočný zjav v bojových umeniach 🥊 Má medzinárodné úspechy v thajskom boxe aj K1, rozbieha sa i v MMA a...

Karol Ryšavý - Oktagon MMA

Oktagon 25: Karol Ryšavý vs. Marek Bartl - výsledok zápasu

Počas galavečera Oktagon 25 v sobotu 19. júna sme mohli vidieť aj zaujímavý česko-slovenský súboj Karol Ryšavý ⚡ Marek Bartl.