Oktagon 24: Kozma vs. Apollo - dátum, informácie a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dňa 29. mája sa v Brne uskutočnil galavečer Oktagon 24 s veľkým titulovým zápasom vo welterovej váhe David Kozma vs. Apollo Silva. Tu nájdete všetky dôležité informácie o tomto turnaji.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD - ANALÝZA - LIVESTREAM

Apollo Silva (vpravo) naposledy porazil Alexa Lohorého. Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagonu 24: 9,2/10

  • Dátum konania: 29. mája 2021 od 18:00 h
  • Stávková ponuka: MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Oktagon 24: Kozma vs. Apollo - informácie, dátum a miesto

Ďalší turnaj stále rastúcej česko-slovenskej organizácie, ktorý nesie názov Oktagon 24: Kozma vs. Apollo sa uskutočnil 29. mája 2021 už tradične v Zoner BOBYHALL v Brne. Začiatok eventu bol naplánovaný na 18:00 hod. Hlavným bodom programu bol medzinárodný titulový zápas David "Pink Panther" Kozma vs. Leandro "Apollo" Silva. Pre českého šampióna už tretia obhajoba v rade. Kliknite sem a sledujte celý turnaj Oktagon 24 naživo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

"Ružový Panter" v pozícii šampióna welterovej váhy obhajoval opasok tentokrát proti mimoriadne nebezpečnému Brazílčanovi, ktorý na našu scénu priniesol solídne skúsenosti z UFC a jeho hlad po titule bol obrovský.

David Kozma obhájil titul v dramatickom krvavom zápase

Dlhoočakávaný súboj Kozma vs. Apollo priniesol trochu prekvapujúcu prevahu obhajcu už v 1. kole. David Kozma bol agresívnejší a podaril sa mu aj plnohodnotný takedown. "Pink Panther" bol o niečo lepší aj v 2. kole napriek tomu, že začal krvácať z nosa. V 3. kole sa Kozma ocitol na zemi na lopatkách a takmer prišiel o titul. Vyhrabal sa z toho tvrdými lakťami do hlavy Apolla. V 4. kole Silva trafil Kozmu veľmi tvrdo zo zadnej ruky a šampión išiel k zemi. Tam dvakrát unikol pred uškrtením.

V 5. kole boli už obaja borci výrazne dobití a tváre mali plné tržných rán. Apollo videl iba na jedno oko, Kozma mal opäť zlomený nos a ďalšie rany. Český fighter s vedomím, že vyhral niekoľko kôl, konečne zvolil taktiku na istotu. Dokončil zápas v riadnom čase a tešil sa z víťazstva.

Z víťazstva sa tešil aj Viktor Pešta, ktorý po veľkej prevahe na začiatku 2. kola zdolal Taliana Riccarda Nosigliu po technickom knokaute. V medzinárodnom catchweight súboji zdolal Poliak Marcin Naruszczka amerického fightera Erica Spicely rovnako po TKO. No a v bantamovej váhe Filip Macek v submisii na armbar dostal Taliana Lucu Iovineho v polovici 3. kola.

Na Prelims karte sa taktiež darilo najmä českým borcom. David Hošek na TKO zdolala Ukrajinca Olega Nagornija, Miroslav Brož porazil Nemca Christiana Jungwirtha na body a Robin Fošum knokautoval Taliana Abdoula Sowa. Slovák Jozef Jaloviar nezvládol zápas s Francúzom Jorickom Montagnacom, prehral na body. Zaujímavý, ale rýchly bol otvárací súboj celého turnaja, v ktorom kickboxer Matěj Peňáz knokautoval Portugalčana Carlosa Gracu už po 40 sekundách.

Oktagon 24 - fight card, program zápasov a výsledky

Turnaj Oktagon 24 má zatiaľ potvrdených niekoľko zápasov na hlavnej karte, ktoré sľubujú atraktívne divadlo, no obsadenie turnaja sa stále dopĺňa. Okrem hlavného zápasu Kozma vs. Apollo máme potvrdené aj ďalšie medzinárodné súboje.

Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia v poloťažkej váhe, Filip Macek vs. Luca Iovine v bantamovej divízii či David Hošek vs. Tarhan Ibrahimov v strednej hmotnostnej kategórii. Slovenské farby na fight card hája Jozef Jaloviar a Štefan Vojčák. Branislav Zuzák, ktorý mal bojovať s Matějom Peňázom, sa odhlásil kvôli zdravotným problémom.

V nasledujúcej tabuľke nájdete aktuálny prehľad potvrdených zápasov v jednotlivých váhových kategóriách, ktorý budeme postupne aktualizovať a po skončení turnaja, samozrejme, doplníme aj výsledky.

OKTAGON 24: KOZMA VS. APOLLO - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavná karta
Welterweight David Kozma (body) vs. Leandro Silva
Light Heavyweight Viktor Pešta (TKO) vs. Riccardo Nosiglia
Catchweight  88 kg Eric Spicely vs. Marcin Naruszczka (TKO)
Bantamweight Filip Macek (sub) vs. Luca Iovine
Prelims
Middleweight David Hošek (TKO)
vs. Oleg Nagorny
Welterweight Christian Jungwirth vs. Miroslav Brož (body)
Light Heavyweight Jozef Jaloviar vs. Jorick Montagnac (body)
Light Heavyweight Robin Fošum (KO) vs. Abdoul Sow
Middleweight
Matěj Peňáz (KO)
vs. Carlos Graca

Oktagon 24: David Kozma vs. Apollo Silva - analýza, kurzy a tip

David "Pink Panther" Kozma, ktorý má titul welterovej váhy už od roku 2018, v Oktagone ešte neprehral a dokázal opasok ubrániť už dvakrát - proti Samuelovi Krištofičovi a Máté Kerteszovi. V oboch prípadoch išlo o veľmi ťažké 5-kolové zápasy.

O nič jednoduchšie a možno dokonca ešte ťažšie to bude mať rodák Karvinej aj proti Brazílčanovi. Kozma patrí s bilanciou 27 víťazstiev - 11 prehier medzi absolútnu špičku na domácej scéne, ale v tom zápase je podľa bookmakerov a vypísaných kurzov v Tipsporte papierovým outsiderom.

Leandro "Apollo" Silva zatiaľ pod značkou Oktagonu nastúpil iba v dvoch zápasoch. Oba vyhral. Naposledy v januári 2021 na turnaji Oktagon 21 dokonca udolal silného Francúza Alexa Lohorého. Rodák zo Sao Paulo má v profesionálnej kariére veľmi podobnú bilanciu ako jeho najbližší súper - vyhral 25 zápasov a prehral iba 8-krát.

Veľmi dôležitým faktom však je aj to, že Apollo doteraz ani raz vo svojej MMA kariére neprehral zápas pred limitom. V každom prípade to bolo iba na body. A to má za sebou aj osem zápasov v prestížnej UFC. Na osoh mu určite bude aj dlhodobá príprava v špičkovom gyme American Top Team, kde má sparingy s takými menami ako Jorge Masvidal, Colby Covington a pod.

TIP: Víťaz David Kozma s kurzom 2,19 sipka Stavte si v Tipsporte aj s bonusom

David Kozma môže zvíťaziť.

Obaja borci majú skvelý wrestling i grappling. Kozma dlhé roky piloval džudo, Apollo má čierny opasok v brazílskom jiu-jitsu. "Ružový Panter" bude disponovať aj výškovou výhodou, keďže má takmer o 10 cm viac ako Silva. To mu dáva väčšie rozpätie, dosah aj účinnejšiu obranu. Rozhodnúť by mohli take-downy, ktoré Čech zvláda veľmi dobre. Preto tipujeme víťazstvo Davida Kozmu.

Ako sledovať Oktagon 24: Kozma vs. Apollo - livestream, priamy prenos, YouTube

Aj keď ani z Oktagonu 24 nenájdeme priamy prenos v televízii, všetky zápasy z tohto turnaja bude možné sledovať prostredníctvom livestreamu na internete. Na výber máte niekoľko možností.

Živý prenos z celého turnaja môžete už tradične sledovať na webe stávkovej kancelárie Tipsport TV. Stačí využiť bonus, splniť jednoduchú podmienku a sledujete galavečer celkom zadarmo.

Zaplatiť si môžete aj oficiálny livestream prostredníctvom pay-per-view na Oktagon.TV. V predpredaji ho získate za 9,99 eur, ak by ste to nestihli, v deň konania eventu to bude už za 12,99 eur. Tento prenos vám okrem HD kvality prináša aj kompletný komentár.

Organizátori opäť ponúknu livestream z jedného zápasu turnaja zadarmo na YouTube. S touto novinkou prekvapili na poslednom podujatí Oktagon 23 a už sa stáva pravidlom. Tentokrát vybrali česko-slovenský súboj Matěj Peňáz vs. Branislav Zuzák.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj Oktagon 24?

Najbližší galavečer česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon 24 sa uskutoční v sobotu 29. mája 2021 už tradične v Zoner BOBYHALL v Brne. Všetko to odštartuje o 18:00 hod.

2️⃣ Aký je hlavný zápas turnaja Oktagon 24?

Turnaj nesie celý názov Oktagon 24: Kozma vs. Apollo, čo jasne indikuje, že vrcholom večera bude titulový súboj vo welterovej váhe David Kozma vs. Leandro Silva.

3️⃣ Ktorí ďalší bojovníci sa na galavečere predstavia?

Okrem už spomínaných aktérov hlavného zápasu na Oktagone 24 uvidíme aj českých fighterov ako Viktor Pešta, Filip Macek či David Hošek. Zo Slovákov sa na turnaji predstavia Jozef Jaloviar a Štefan Vojčák

4️⃣ Kde sa dá sledovať livestream alebo priamy prenos z Oktagon 24?

Livestream či priamy prenos zo všetkých zápasov tohto podujatia nájdete na internete. Na výber máte niekoľko dostupných možností. Ako si vyberiete tú najlepšiu sa dočítate na tomto mieste.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

David Kozma (Oktagon MMA)

David Kozma – Ružový Panter v klietke MMA

Bývalý šampión welterovej váhy organizácie Oktagon MMA má na domácej scéne mimoriadne skvelú bilanciu✨

Leandro Silva (Oktagon MMA)

Leandro "Apollo" Silva - životný príbeh a kariéra

Brazílsky fighter Leandro Silva, ktorý v súčasnosti pôsobí v česko-slovenskej organizácii Oktagon, má skúsenosti aj z UFC a za sebou úžasný...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.