Oktagon 23: Mikulášek vs. Robertsen - analýza, kurzy a tip

Zápas Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen je jedným z najočakávanejších na turnaji Oktagon 23. Určite aj preto, že pre nórskeho borca to bude posledný súboj v kariére.

oktagon-23-mikulek-vs.robertsen.jpg Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 23: Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen - informácie

Mikulášek čakal na tento súboj veľmi dlho. Napokon sa dočkal takpovediac "v hodine dvanástej", pretože pre 31-ročného Robertsena to bude jeho definitívna rozlúčka s profesionálnou kariérou v MMA. Bitka sa začne v sobotu 1. mája 2021 zhruba okolo 21:00 h. Kliknite SEM a tipujte Oktagon 23 s bonusom za online registráciu!

Súboj strednej váhy medzi Mikuláškom a Robertsenom je v poradí druhým na hlavnej karte Oktagonu 23. Predchádzať mu bude stret "ťažkotonážnych" borcov Kamil Minda vs. Kerisson Leal de Rezende.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať zápas Mikulášek vs. Robertsen naživo - livestream, PPV

Galavečer Oktagon 23 sa začína v sobotu 1. mája od 18:00 h. Ak zvyknete využívať Par-Per-View prístup na oficiálnej Oktagon.TV s kvalitným HD vysielaním, mali by ste si ho zakúpiť ešte v predpredaji za 9,90 eur. V deň turnaja bude o niečo drahší (12,90 eur).

Všetky zápasy z turnaja všaj môžete sledovať aj celkom zadarmo prostredníctvom Tipsport TV. Stačí sa zaregistrovať, staviť si minimálne za 1,20 eur a o livestream na sobotný večer máte postarané.

Oktagon teraz prichádza aj s prvým priamym prenosom zadarmo. Týka sa to iba otváracieho zápasu "Prelims", ktorý bude vysielaný naživo cez YouTube a Facebook organizácie. Predstavia sa v ňom Slovák Roman Paulus a český borec Michal Konrád.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Oktagon 23: Mikuláš vs. Robertsen - analýza, kurzy a tip

Václav "Baba Jaga" Mikulášek je na česko-slovenskej MMA scéne veľmi kontroverznou osobnosťou. Jeho drzý spôsob komunikácie a provokácie na sociálnych sieťach už nahnevali veľa ľudí. On si to však podľa všetkého užíva. Povesť si pokazil aj po vyhrotenom súboji s fanúšikmi obľúbeným Karlosom Vémolom.

Tridsaťtriročný rodák z Ostravy však vyvoláva diskusie aj vďaka svojím nevyrovnaným výkonom. Za 6 rokov v profi MMA nastúpil v 14 zápasoch s bilanciou 7 víťazstiev a 7 prehier.

Oboch borcov spája, že naposledy nastúpili v klietke proti Karlosovi Vémolovi. Kým Mikuláška "Terminátor" uškrtil v decembri 2020 už po dvoch minútach, nórsky policajt v októbri českej hviezde odolával až do tretieho kola.

Thomas "Saint" Robertsen, ktorý do Oktagonu prišiel iba nedávno z organizácie Cage Warriors, sa s kariérou bude chcieť určite rozlúčiť víťazne. S bilanciou 8 víťazstiev - 4 prehry je Nór podľa vypísaných kurzov pomerne vysokým papierovým favoritom. A to zrejme aj vďaka svojim výborným schopnostiami v grapplingu.

Zápas by sa teda mal odohrávať veľmi veľa na zemi. Rýchly knokaut v prvom kole nie je veľmi pravdepodobný. Tipujeme, že by sa to mohlo dostať minimálne do 2. kola a tam by sa mala ukázať prevaha silnejšieho.

TIP: Zápas pôjde do 2. kola s kurzom 1,75 sipka Stavte si v Tipsporte s bonusom

Zápas Mikulášek - Robertsen pôjde do 2. kola.

Oktagon 23: Váženie bojovníkov

Váženie pred turnajom Oktagon 23 je naplánované tradične deň pred galavečerom, teda v piatok 30. apríla od 18:00 h. Sledovať ho môžete naživo na oficiálnom YouTube kanáli OKTAGON MMA a tiež na Facebooku. Nastavte si pripomienku a nezmeškajte. Naposledy sa totiž na vážení diali veľmi zaujímavé veci.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karol Ryšavý - Oktagon MMA

Oktagon 23 - informácie, dátum a výsledky

Ďalší turnaj najlepšej česko-slovenskej MMA organizácie - Oktagon 23 - sa uskutoční 1. mája už tradične v Brne 🥊 Hlavným zápasom bude súboj...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.