Ako sledovať Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl - livestream online

Posledná februárová sobota bude patriť veľkolepej udalosti v O2 Aréne. V pražskej hale sa uskutoční očakávaný galavečer Oktagon 31 s titulovým zápasom v strednej váhe. Nenechajte si to ujsť!

Oktagon 31 naživo na TV Tipsport! Foto: Tipsport

Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl - informácie, dátum a miesto

V pražskej O2 Aréne sa turnaj takéhoto formátu konal naposledy v roku 2019. Na "Zápas storočia" nikdy nezabudneme. Teraz sa však črtá ďalší nezabudnuteľný večer s ďalšou veľkou česko-slovenskou bitkou. Samuel Krištofič v úlohe "interim" šampióna strednej váhy proti Patrikovi Kinclovi. Celé podujatia odštartuje v sobotu 26. februára od 18:00 hod. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 31 NAŽIVO!

A aby toho nebolo málo, tak v Prahe sa o titul v ľahkej váhe (i keď iba dočasný) pobije aj talentovaný slovenský borec Ronald Paradeiser. A jeho súperom bude neporazený Belgičan s africkými koreňmi Losene Keita. A teraz vám povieme, ako turnaj Oktagon 31 nezmeškať a pozrieť si ho naživo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Kde sledovať Oktagon 31 naživo - livestream na TV Tipsport, PPV na Oktagon.TV

Tak ako obvykle, aj galavečer Oktagon 31 bude možné sledovať naživo prostredníctvom exkluzívneho livestreamu na webe stávkovej kancelárie Tipsport.

Pre tých, ktorí postup ešte nepoznajú, je to celkom jednoduché a de facto zadarmo. Stačí byť registrovaným zákazníkom, mať v priebehu mesiaca vsadený aspoň jeden tiket minimálne v hodnote 1,20 eur a kompletná ponuka športových prenosov TV Tipsport vrátane bojových športov a Oktagonu vám je otvorená.

Ak sa zaregistrujete teraz, ako nový zákazník získate všetky športové livestreamy na prvých sedem dní bezpodmienečne a k tomu 20 eur ako bonus na prvé stávky.

Celý galavečer Oktagon 31 v špičkovej full HD kvalite, so štúdiom, komentárom a na akomkoľvek zariadení, môžete sledovať pokojne aj vo vašej obývačke na veľkoplošnej televízii, ak si zakúpite oficiálny prístup na Oktagon.TV prostredníctvom PPV (pay-per-view). Poponáhľajte sa a v predpredaji to máte za 9,99 eur, v deň konania turnaja už za 12,99 eur.

Nezabudnite, že veľký turnaj v O2 Aréne s hlavným titulovým zápasom Samuel Krištofič vs. Patrik Kincl sa koná už túto sobotu 26. februára 2022 od 18:00 hod!

Oktagon 31 Free Prelims: Nepraš vs. Bažant - free fight, zápas zadarmo

Na Oktagone už býva pravidlom, že každý oficiálny turnaj sa začína tzv. Free Prelims. Je to prvý zápas na fight card špeciálne vybraný organizátormi, ktorý sa vysiela naživo celkom zadarmo na rôznych sociálnych médiách Oktagon MMA ako YouTube či Facebook.

A zadarmo znamená pre všetkých verejne bez akýchkoľvek poplatkov. Iba tento zápas. Tentokrát sa v tomto prológu stretnú Michal NeprašDaniel Bažant. Aj takto si môžete urobiť chuť na celý turnaj.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Ronald Paradeiser - Oktagon MMA

Oktagon 31: Paradeiser vs. Keita - livestream a tip na výsledok

Na februárovom turnaji Oktagon 31 sa okrem iného opäť predstaví aj talentovaný slovenský fighter Ronald Paradeiser. Jeho súperom Guinejčan...

Patrik Kincl - váženie Oktagon 31

Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl - informácie, livestream a tip

Dlhoočakávaný turnaj Oktagon 31, na ktorom bude Samuel Krištofič obhajovať opasok šampióne strednej váhy proti Patrikovi Kinclovi už klope...