Super League MMA 2: Paradeiser vs. Ordonez Huila - livestream a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slovenský bojovník Ronald Paradeiser si tento víkend z Oktagonu odskočí na medzinárodné podujatie Super League MMA 2 do Berlína, kde sa postaví nepríjemnému Kolumbijčanovi.

INFORMÁCIE - KURZY a TIP - FIGHT CARD - LIVESTREAM

Ronald Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Super League MMA 2: 8,8/10

  • Dátum a miesto: sobota 9. októbra 2021, Berlín, Nemecko
  • Ponuka stávok: väčšina stávkových kancelárií ponúka kurzy aspoň na zápas Paradeisera

Super League MMA 2: Paradeiser vs. Ordonez - informácie, dátum a miesto

Ešte len druhý ročník nemeckého podujatia Super League MMA, ktoré začalo písať svoju históriu v októbri minulého roka, sa opäť uskutoční v podobnom termíne 9. októbra 2021 od 19:00 hod v Berlin Estrel Convention Center. Tento rok však už aj so slovenskou účasťou. Keďže na fight card je zápas Ronalda Paradeiser vs. Gilber Ordonez Huila. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na Paradeisera aj s bonusom!

Super League MMA: Ronald Paradeiser vs. Gilber Ordonez Huila - analýza, kurzy a tip

Slovenský bojovník je v tomto zápase pomerne vysokým papierovým favoritom. Veď napriek mladému veku iba 24 rokov je od 30-ročného Kolumbijčana s tetovaním Pabla Escobara na hrudi v profi MMA podstatne skúsenejším.

Ronald Paradeiser s bilanciou 12 výhier a 7 prehier prichádza do Berlína pozitívne naštartovaný po pomerne bezproblémovom júnovom víťazstve práve nad Nemcom Arda Adasom.

Celkovo už Rony v Oktagon MMA porazil mnohých borcov vrátane Karola Ryšavého, Lea Brichtu, Aliston Cordeira, Aziza Dauliatova, Vladislava Genova a ďalších.

Januárová prehra v titulovom zápase s Ivanom Buchingerom už zrejme prebolela a teraz je Rony pripravený na nové výzvy. Prevažne striker, ktorý sa stále zlepšuje aj v boji na zemi, sa mimo česko-slovenského priestoru predstaví prvýkrát od roku 2017.

Gilber Ordonez Huila má v profi kariére zatiaľ výbornú bilanciu 10 víťazstiev - 3 prehry. Drvivú väčšinu zápasov vyhral KO/TKO, takže v postoji bude nebezpečným protivníkom. Na rozdiel od Paradeisera však zatiaľ nevyhral ani. jeden zápas v submisii. Dôležitou informáciou je aj to, že Kolumbijčan je od Slováka až o 15 centimetrov nižší.

TIP: Ronald Paradeiser zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Ronyho Paradeisera.

Jednoznačná výšková prevaha a fyzická prevaha, viac skúseností, ťažšie zápasy v minulosti a celková kvalita, ktorou zverenec Ilju Škondriča z Octagon Fighting Academy disponuje, z neho robia jednoznačného favorita nielen na papieri. Rony by mal tento zápas bez problémov zvládnúť, takže odporúčame tipovať jednotku.

Super League MMA 2: Bolaghi vs. Tounkara - fight card, program, zápasy (výsledky)

Turnaj nesie označenie po svojom hlavnom zápase, v ktorom sa stretnú dve známe mená európskej MMA scény domáci Nemec Saba Bolaghi a Francúz Abou Tounkara, ktorý sa mal pôvodne 11. septembra v Bratislave na turnaji Oktagon 27 stretnúť práve s Paradeiserom. Zo zápasu však napokon vzišlo.

Na fight card, pochopiteľne, nájdeme najviac domácich borcov, ale takmer každý zápas vrátane ženskej bitky Katharina Lehner vs. Kaylee Vos, je medzinárodnou konfrontáciou.

SUPER LEAGUE MMA 2 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY A VÝSLEDKY
Saba Bolaghi vs. Abou Tounkara
Ozan Aslaner vs. Zafar Mohsen
Katharina Lehner vs. Kaylee Vos
Ömer Cankardesler vs. Edris Rafigh
Gjoni Palokaj vs. Arthur Demonceaux
Ahmad Halimson vs. Magaye Seye
Koray Cengiz vs. Enrico Rogge
Hasan Chamzatov vs. Shtegu Vrajolli
Andrei Pisari vs. Akbari
Nuno Costa vs. Dimitar Kostov
Gilber Ordonez Huila vs. Ronald Paradeiser (submisia)

Ako sledovať zápas Rony Paradeiser vs. Gilber Ordonez - Oktagon.TV livestream, priamy prenos a PPV

Možností ako sledovať turnaj Super League MMA 2 a Ronalda Paradeisera je viac. Dobrou správou je, že ho nájdeme aj v ponuke Oktagon.TV. Prístup si môžete kúpiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) iba za 4,99 eura.

Podujatie bude vysielané i prostredníctvom livestreamu na YouTube kanále Fighting, kde si však musí zakúpiť mesačné členstvo. Priamy prenos bude vysielať aj internetová televízia Fight24.tv, kde si však musí zakúpiť fight pass.

V televíznom programe ani v ponuke živých prenosov stávkových kancelárií sa galavečer Super League MMA 2 zatiaľ nenachádza. Ak by sa niečo zmenilo, budeme tento článok aktualizovať.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.