KSW 62: Kolecki vs. Szostak - informácie, fight card a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Poľská organizácia Konfrontacja Sztuk Walki napíše v sobotu 17. júla svoje ďalšie pokračovať. Galavečer KSW 62 s hlavným zápasom Szymon Kolecki vs. Akop Szostak sa blíži.

INFORMÁCIE - KURZY - FIGHT CARD - LIVESTREAM

KSW 62: Kolecki vs. Szostak - informácie, fight card a kurzy Foto: Pixabay

KSW 62: Kolecki vs. Szostak - informácie, dátum a čas

Turnaj KSW 62 sa koná v sobotu 17. júla 2021 od 18:00 hod vo Varšave. Jeho vrcholom bude hlavný zápas dvoch domácich bojovníkov v poloťažkej váhe Szymon Kolecki vs. Akop Szostak. V akcii sa však predstaví aj český fighter David Martinik, ktorý vyzve Slovinca Lemmyho Krušiča. Klikni sem a tipuj tento turnaj s bonusom za online registráciu.

Na podujatí sa však okrem Poliakov, Čecha a Slovinca predstaví aj niekoľko ďalších kvalitných legionárov. Napriek tomu, že sa tentokrát nebude bojovať o titul, promotéri KSW opäť pripravili veľmi atraktívne zápasy.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW 62: Szymon Kolecki vs. Akop Szostak - analýza, kurzy a tip

Na hlavnom zápase v poloťažkej váhe je najzaujímavejší jeden z aktérov. Ide totiž o olympijského víťaza a päťnásobného majstra Európy vo vzpieraní. Tridsaťdeväťročný Szymon Kolecki má okrem zlata z OH v Pekingu 2008 aj striebro zo Sydney 2000. Zo siedmich účastí na ME získal 5-krát zlato a raz striebro. Chýba mu len titul majstra sveta, blízko bol v rokoch 1999 a 2006, kedy získal striebornú a v rokoch 2001 a 2007 bronzovú medailu.

Akop Szostak sa narodil v Bielorusku, má ruskú, ale aj arménsku krv, čo je badať na jeho charizmatickom južanskom zjave. Aj on sa v minulosti venoval silovému športu, robil však kulturistiku. Darilo sa mu najmä v mladom veku, v roku 2008 sa stal juniorským majstrom Poľska v kulturistike, obsadil tretie miesto na MS juniorov a v roku 2009 dokonca vyhral juniorské ME v kulturistike.

Oboch borcov zlákala profesionálna MMA iba pred pár rokmi. Kým Szostak debutoval v roku 2015, Kolecki dokonca až v roku 2017. Napriek tomu však stihol doposiaľ viac zápasov. Profi bilancia bývalého vzpierača v klietke je 9 výhier - 1 prehra. Až osemkrát súpera knokautoval. Kulturista to má za 4 výhry, 3 prehry a 1 zápas sa nehodnotil. Taktiež má veľmi tvrdé päste a rád knokautuje.

TIP: Kolecki knokautuje súpera s kurzom 1,20 sipka Stavte si vo Fortune

Szymon Kolecki zvíťazí KO/TKO.

Štatisticky to vychádza jednoznačne na KO/TKO. Kolecki je vysokým papierovým favoritom na víťazstvo a doposiaľ iba v jedinom prípade vyhral inak ako po knokaute alebo technickom knokaute. Bude to súboj dvoch extrémne silných strikerov, čo znamená, že každá dobre trafená rana môže znamenať koniec. Čo dáva šancu aj Szostakovi. Bolo by to však veľké prekvapenie.

KSW 62 - fight card, program, zápasy a výsledky

Na karte zápasov je zatiaľ deväť potvrdených súbojov. Podľa aktuálneho poradia v programe by mal turnaj otvárať práve česko-slovinský súboj bantamovej váhy David Martinik vs. Lemmy Krušič. Zaujímavá však bude aj bitka Michala Michalskiho s doposiaľ neporazeným Adrianom Bartosinskim, alebo súboj debutujúce bývalého kickboxera Tomasza Sararu proti Rusovi Vladimirovi Toktasynovi. A predstaví sa aj Brazílčan Bruno Augusto dos Santos.

KSW 62: KOLECKI vs. SZOSTAK | sobota 17. 7. 2021
Poloťažká váha Szymon Kolecki vs. Akop Szostak
Welterová váha Andrzej Grzebyk vs. Marius Žaromskis
Welterová váha Michal Michalski vs. Adrian Bartosinski
Ťažká váha Tomasz Sarara vs. Vladimir Toktasynov
Ľahká váha Sebastian Rajewski vs. Artur Sowinski
Bantamová váha Bruno Augusto dos Santos vs. Pawel Politylo
Perová váha Lom-Ali Eskiev vs. Gilber Ordonez
Stredná váha Marcin Krakowiak vs. Tomasz Jakubiec
Bantamová váha David Martinik vs. Lemmy Krušič

Ako sledovať KSW 62 - livestream, priamy prenos, PPV

Priamy prenos z tohto turnaja bude opäť poľská organizácia vysielať exkluzívne na svojej oficiálnej platforme KSWTV, kde je potrebné zakúpiť si vstup prostredníctvom PPV (pay-per-view). Cena je zhruba 10 eur. Livestream z turnaja bude možné takto sledovať aj cez aplikáciu KSW APP, ktorú si môžete stiahnuť na iOS aj Android.

Priame prenosy z MMA vrátane KSW vysiela aj internetová televízia VOYO. Stačí sa zaregistrovať a môžete turnaj sledovať naživo alebo kedykoľvek zo záznamu. Za predpokladu, že sa objaví v programe aj tentokrát.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vojto Barborík

Vojto Barborík - jeden z najlepších grapplerov v Európe

Vojto Barborík je medzi MMA bojovníkmi známy svojou veľkou silou na zemi v grapplingu ✔️ Mnohí ho v tejto činnosti radia dokonca medzi...

Patrik Kincl

Patrik Kincl - kariéra a zápasy českého bojovníka MMA

Životný príbeh a kariéra českého MMA bojovníka Patrika Kincla je ako z filmu. Úspechy a pády k nemu neodmysliteľne patria a tvoria jeho...

KSW 61: Pudzianowski vs. Jurkowski - analýza, kurzy a tip

KSW 61: Pudzianowski vs. Jurkowski - analýza, kurzy a tip

Ďalší galavečer poľskej organizácie KSW s poradovým číslom 61 má svoj dátum aj čas. Uskutoční sa 5. júna 2021 a hlavným programom večera...