KSW 61: Pudzianowski vs. Jurkowski - analýza, kurzy a tip

Ďalší galavečer poľskej organizácie KSW s poradovým číslom 61 má svoj dátum aj čas. Uskutoční sa 5. júna 2021 a hlavným programom večera bude súboj ťažkej váhy Mariusz Pudzianowski vs. Lukasz Jurkowski.

INFORMÁCIE - FIGHTCARD - ANALÝZA A TIP - LIVESTREAM

KSW 61: Pudzianowski vs. Jurkowski - analýza, kurzy a tip Foto: Pixabay

KSW 61: Pudzian vs. Juras - informácie, dátum a čas

Galavečer, ktorý nesie názov po prezývkach jeho dvoch hlavných protagonistov, sa bude konať 5. júna 2021 v Gdansk Shakespeare Theatre. Začiatok podujatia je naplánovaný na 20:00 h. Okrem hlavného zápasu Mariusz Pudzianowski vs. Lukasz Jurkowski zatiaľ nepoznáme kompletné zloženie karty zápasov, ale určite sa bude postupne dopĺňať.

sipka Klikni SEM a stav si na zápas s bonusom za online registráciu!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Predbežne sa zatiaľ hovorí aj o ďalšom zápase, ktorý by už mal byť dohodnutý. Stretnúť by sa v ňom mali Szymon Kolecki a Przemyslaw Mysiala. Zaujímavosťou je, že Kolecki je olympijský víťaz vo vzpieraní z Pekingu 2008 a strieborný zo Sydney 2000. V MMA má taktiež fantastickú bilanciu 8 - 1.

KSW 61: Pudzianowski vs. Jurkowski - fightcard, program a výsledky

Koľko zápasov sa napokon dostane na hlavnú kartu KSW 61 v Shakespearovskom divadle v Gdaňsku, je zatiaľ otázne. Tabuľku, samozrejme, s ďalšími dohodnutými zápasmi budeme aktualizovať a po turnaji tu nájdete aj výsledky.

KSW 61: To Fight or Not To Fight | sobota 5. 6. 2021
Heavyweight
Mariusz Pudzianowski (TKO) vs. Łukasz Jurkowski
Featherweight Salahdine Parnasse (submisia) vs. Filip Pejić
Heavyweight Michał Kita vs. Darko Stošić (TKO)
Welterweight Tomasz Romanowski vs. Patrik Kincl (TKO)
Lightheavyweight Przemysław Mysiala vs. Ivan Erslan (TKO)
Lightweight Roman Szymański (body) vs. Donovan Desmae
W. Catchweight (53,5) Karolina Owczarz (body) vs. Monika Kucinic
Featherweight
Damian Stasiak (submisia) vs. Andrey Lezhnev
Welterweight
Jakub Kamieniarz vs. Adam Niedźwiedź (submisia)

KSW 61: Mariusz Pudzianowski vs. Lukasz Jurkowski - analýza, kurzy a tip

Najväčšiu pozornosť však bude pútať Mariusz "Pudzian" Pudzianowski. Papierový favorit zápasu večera je bývalý 5-násobný víťaz prestížneho titulu World's Strongest Man (Najsilnejší muž sveta). Stáť proti nemu v ringu naháňa strach napriek tomu, že nemá mimoriadne oslnivú bilanciu. Zo 14 víťazstiev však až 9-krát triumfoval knokautom, prehral 7 zápasov.

Už 44-ročný Pudzian možno nepatrí k tým najrýchlejším v klietke, má však priam zdrvujúce údery a vydrží veľmi veľa. Vlastní zelený opasok v japonskom kjokušin karate a fialový opasok v brazílskom jiu-jitsu, čo sú veľmi užitočné schopnosti. Má však slabinu na zemi.

Jeho súper Lukasz "Juras" Jurkowski je o niečo všestrannejší fighter. Zvláda výborne postoj aj submisiu. Jeho bilancia je 17 víťazstiev a 11 prehier, 7-krát knokautoval a 3-krát bol knokautovaný. Pôvodne zvykol nastupovať v poloťažkej váhe. Vyniká v taekwonde aj brazílskom jiu-jitsu a veľmi rád skúša take-downy, keďže v grapplingu zvykne vyhrávať.

Práve to by mohol byť rozhodujúci faktor zápasu. Ak Juras ustojí zdrvujúce rany jedného z najsilnejších mužov planéty a počká si na správnu chvíľu, predpoklady bookmakerov by mohol vyvrátiť práve v súboji na zemi, kde Pudzianowski vo svojej kariére ešte ani raz nevyhral. Na tiket dávame dvojku.

TIP: Jurkowski zvíťazí s kurzom 2,34 sipka Stavte si vo Fortune aj s bonusom

Lukasz Jurkowski sa postará o prekvapenie.

Ako sledovať KSW 61 - livestream, PPV, priamy prenos

Poľská organizácia bude opäť predávať práva na sledovať celého turnaja prostredníctvom pay-per-view livestreamu na oficiálnej platforme KSWTV. Vyjde vás to zhruba na 10 eur.

Priame prenosy z KSW môžete sledovať prostredníctvom internetovej televízie Voyo. Stačí sa zaregistrovať, vytvoriť si konto a okrem MMA tam nájdete aj prenosy z rôznych iných športov.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW 60: Klaczek vs. Barborík - analýza, kurzy a náš tip

KSW 60: Klaczek vs. Barborík - analýza, kurzy a náš tip

Vojto Barborík, jeden z najlepších slovenských MMA zápasníkov, sa v sobotu 24. apríla konečne dočkal svojho debutu v KSW.

Vojto Barborík

Vojto Barborík - jeden z najlepších grapplerov v Európe

Vojto Barborík je medzi MMA bojovníkmi známy svojou veľkou silou na zemi v grapplingu ✔️ Mnohí ho v tejto činnosti radia dokonca medzi...

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...