IAF 7: Orlov vs. Karakas - informácie, karta, prognózy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu je na programe ďalší turnaj bojovej organizácie I AM FIGHTER s poradovým číslom 7. Tešiť sa môžeme na veľký titulový zápas v ťažkej váhe.

INFORMÁCIE – FIGHT CARD
ORLOV vs. KARAKASZOULA vs. KRAJNÍK
LIVESTREAM

IAF 7: Orlov vs. Karakas - informácie, karta, prognózy Foto: Profimedia

Hodnotenie I Am Fighter 7: 8,3/10

  • Dátum: 6. máj 2023, 18:00 hod
  • Miesto: Športová hala, Říčany, ČR

IAF 7: Říčany - informácie, dátum, čas, miesto

Na konci turnaja I Am Fighter 7 v sobotu 6. mája 2023 v Športovej hale Říčany spoznáme šampióna ťažkej váhy. O titul si to rozdajú Ukrajinec Yevgeny Orlov a Turek Bugrahan Alparslan Karakas. V akcii však bude aj množstvo domácich českých bojovníkov, no a nás zaujíma tiež súboj Davida Zoulu so Slovákom Šimon Krajníkom. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte MMA celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

I AM FIGHTER 7 - fight card, program, zápasy, bojovníci (výsledky)

Karta zápasov je naozaj dlhá a nabitá. Okrem hlavného titulového súboja v ťažkej váhe Orlov vs. Karakas, nás čakajú aj bitky medzi známymi českými menami ako David Hošek vs. Miroslav Vacek, Viktor Červinský vs. Pavel Pilný, v ťažkej váhe budú bojovať aj David Závoda a Vilém Fencl, na catchweight zápas si naskočia Petr Beran a Alex Hutyra a to ani zďaleka nie je všetko.

Spomínali sme meno Šimona Krajníka, ktorý sa ako jediný slovenský zástupca na turnaji postaví domácej hviezde Davida Zoulovi. Ale raritou je zápas, ktorý uvidíme úplne na začiatku turnaja. Pôjde o špeciálnu detskú MMA, v klietke si zmerajú sily dvaja osemroční chlapci Milan Flégr a Kristián Váňa.

IAF 7 - FIGHT CARD
Main card
Heavyweight
(o titul)
Yevgeny Orlov vs. Bugrahan Alparslan Karakas
Middleweight David Hošek vs. Miroslav Vacek
Welterweight Viktor Červinský vs. Pavel Pilný
Heavyweight David Závoda vs. Vilém Fencl
Catchweight Petr Beran vs. Alex Hutyra
Middleweight Frederico Komuenha vs. Alex Vörös
Featherweight David Zoula vs. Šimon Krajník
Prelims
Bantamweight Ondřej Vráblík vs. Mike Juřík
Featherweight Matěj Val vs. Vitalij Baryšjikov
Welterweight Tomáš Klabík vs. Jaroslav Klimeš
Lightweight Tomáš Holeček vs. Jiří Bárnet
Lightweight Oleg Serdyuk vs. Josef Stráník
Welterweight Matěj Káninský vs. Vladimír Tarasjuk
Special Kids MMA Milan Flégr vs. Kristián Váňa

IAF 7: Yevgeny Orlov vs. Bugrahan Alparslan Karakas - analýza a tip

Ukrajinec, ktorý pôsobí v pražskom gyme Renegada je v IAF už známa firma. V tejto organizácii má Yevgeny Orlov za sebou už štyri štarty a štyri víťazstvá. Na konte však má aj jeden zápas v rámci Oktagon MMA. V roku 2019 bojoval s Martinom Budayom a dostal technický knokaut už v prvom kole. To je však zatiaľ jeho jediné zaváhanie. V októbri minulého roku nastúpil aj na turnaji RFA 4 v Košiciach a tam v prvom kole knokautoval Zsolta Ballu. Jeho celkové kariérne profi štatistiky sú 6 výhier – 1 prehra.

Jeho turecký vyzývateľ s dlhým menom, ktorý si však skrátene hovorí Bugra Alparslan, niekoľko rokov pôsobil v gruzínskej organizácii World Jaguar Federation (WJF), taktiež nastupoval v domácom Gym Pro Fight Cupe a potom skúšal neúspešne šťastie v Kazachstane na turnaj Naiza Fighter Championship a naposledy v decembri minulého roka aj na MMA Open v Izraeli. Ani tam však neuspel. Celkovo má však výborné čísla, 9 výhier – 3 prehry, a môžem ho označiť za komplexného bojovníka.

NÁŠ TIP: Orlov zvíťazí sipka Kurzy hľadajte vo Fortune

Orlov má celkovo v poslednom období skvelú formu a zdá sa, že je aj výborne atleticky a kondične pripravený. Preto očakávame, že v podstate na svojej domácej pôde prehru nedopustí.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

IAF 7: David Zoula vs. Šimon Krajník - tip na výsledok

Český bojovník David Zoula už má takisto v rámci IAF niečo za sebou. Naposledy v apríli minulého roka porazil Petra Berana. V rámci organizácie však bojoval iba na amatérskej úrovni, ale aj tam mal dobré výsledky (4–1). Prehral iba s Tomášom Bergerom.

Aj Slovák Šimon Krajník absolvuje svoj debut medzi profesionálmi práve teraz. Medzi amatérmi sa mu darilo (2–0). Do zápasu naskakuje ako náhradník. V Říčanoch nebude mať zrejme pre seba veľmi prajné prostredie, ale aj s tým sa musí ako profík popasovať. Zaknihuje víťaznú premiéru?

NÁŠ TIP: Krajník prehrá sipka Kurzy hľadajte vo Fortune

Žiaľ, obávame sa, že slovenský borec bude v sobotu ťahať za kratší koniec. Zoula tu má viac skúseností, domáce prostredie a najmä víťazný zápas s Beranom, ktorý jednoznačne hovorí o jeho kvalitách. Šimon to bude mať veľmi ťažké.

Ako sledovať naživo I Am Fighter 7 - LIVE stream online, priamy prenos

Priamy prenos z podujatia IAF 7 v sobotu od 18:00 hod odvysiela už tradične česká televízna stanica O2 TV Sport, ale dostať sa k nej na Slovensku nie je štandardom. Informácie o online livestream na webe stávkových kancelárií momentálne nemáme. V minulosti tieto turnaje vysiela Fortuna TV.

Napriek tomu odporúčame počas soboty sledovať kurzovú ponuku aj program živých prenosov. Ak ešte nemáte účet vo Fortune, zaregistrujte sa tu a teraz sipka dostanete až tri vstupné bonusy, s ktorými môžete tipovať bojové aj všetky ostatné športy zadarmo i bez rizika.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Aljamain Sterling

UFC 288: Sterling vs. Cejudo - fight card a výsledky

Prvý májový víkend slávna svetová MMA organizácia organizovala ďalší veľký turnaj. Bojovalo sa v ňom o titul❗

Patrik Kincl (Oktagon MMA)

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 a GameChanger - info, karta, zápasy

Pražská O2 Aréna zažila obrovský galavečer, ktorý priniesol jeden z najočakávanejších zápasov našej scény❗☝

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.