FABRIQ MMA 3: Mikulášek vs. Koky aj Pyramída slávy – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Tretí turnaj organizácie Fabriq MMA sa konal na začiatku septembra a priniesol ďalší bizarne ukončený zápas. Václav Mikulášek po svojom návrate do klietky vzdal vyhratý súboj s Róbertom Kokym v treťom kole. Dôvod šokuje ešte viac. Baba Jaga sa vraj nudil, pretože súper bol pasívny a odmietol bojovať. A tak konal opäť skratovo. Môže to ľutovať. Pretože teraz sa naňho zniesla aj vlna podozrenia z manipulácie výsledku.

 

INFORMÁCIE
PYRAMÍDA SLÁVY
MIKULÁŠEK vs. KOKY
VÝSLEDKYVSTUPENKYLIVESTREAM

Václav Mikulášek (Baba Jaga) Foto: Profimedia

FABRIQ MMA 3: Trnava – informácie, dátum, čas a miesto

Organizácia Fabriq MMA sa zhruba po roku vracia opäť do Trnavy, kde vlani odštartovala svoje účinkovanie na našej scéne. Tretí turnaj FABRIQ sa uskutoční v sobotu 2. septembra 2023 v trnavskej Mestskej športovej hale so začiatkom o 17:00 hod a prinesie aj niečo mimoriadne – Pyramídu slávy Slovensko vs. Česko o zmluvu v Oktagon MMA s hviezdnymi koučmi na oboch stranách. Stavte si na Fabriq MMA 3 úplne bez rizika a sledujte turnaj NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

INFORMÁCIE FABRIQ MMA 3: TRNAVA
🥊️ Hlavný zápas: Václav Mikulášek – Róbert Koky
🗓️ Dátum a čas: 2. september 2023, 17:00 hod
🛰️ Miesto: Mestská športová hala, Trnava
💻 Livestream: Fortuna TV, Oktagon.TV

Fabriq MMA 3: Pyramída slávy Klein vs. Muradov (Slovensko vs. Česko) – tímy, kouči, bojovníci, kvalifikácia

Organizátori na čele s Attilom Véghom vymysleli pre tretí diel Fabriq MMA veľmi zaujímavý pyramídový turnaj mladých talentovaných bojovníkov, víťaz ktorého získa zmluvu v Oktagon MMA.

Už dnes vieme, ako to bude prebiehať. Pyramída slávy je rozdelená do dvoch hlavnýhch vetiev – slovenskej a českej – každú z nich bude viesť veľmi prominentný kouč zo slávnej UFC. Na slovenskej strane to bude Ľudovít Klein, na českej Makhmud Muradov. Na konci však bude len jeden víťaz a jeden víťazný kouč, Slovák alebo Čech.

Prvé kvalifikačné zápasy do slovenskej časti pyramídy prebehnú práve v septembri na turnaji v Trnave. V súťaži o zmluvu v Oktagone bude slovenskú aj českú stranu, Kleina aj Muradova, reprezentovať pätica fighterov, ktorí vzídu z kvalifikácie jednotlivých krajín. Malo by ísť o najväčšie súčasné talenty česko-slovenskej MMA.

Fabriq MMA 3: Václav Mikulášek vs. Róbert Koky (hlavný zápas) – analýza, kurzy a tip

Vracia sa. Napriek tomu, že na poslednom Oktagone na Štvanici naznačil koniec kariéry, Václav Mikulášek prehodnotil svoje rozhodnutie a pokračuje. Svoju negatívnu bilanciu 9 výhier – 11 prehier sa pokúsi napraviť v organizácii Fabriq MMA. Od roku 2020 prehral 5 zo 7 zápasov, išlo to s ním dole vodou, a takže teraz český postojár vyskúša zmenu prostredia.

Proti nemu bude stáť taktiež ortodoxný pästiar Róbert Koky. Slovák z Nových Zámkov s divokou minulosťou, ktorý si v Portugalsku odsedel niekoľko rokov vo väzení za pašovanie drog, sa posledné roky venuje tvrdým boxerským súbojom bez rukavíc Bare Knuckle v rámci organizácie Králi Ulice. Bojoval aj v amatérskej MMA, kde má bilanciu 4 výhry – 4 prehry.

NÁŠ TIP: Mikulášek zvíťazí (kurz 1,18sipka Stavte si vo Fortune

  • V zápase podľa pravidiel zmiešaných bojových umení je jasným favoritom "Baba Jaga". Jednoducho to musí zvládnuť. Koky je v MMA začiatočníkom a i keď je určite poriadny tvrdým chlapom, logicky bude v tomto zápase ťahať za kratší koniec. Mikulášek určite môže krvácať, no ak by nezvládol ani tento súboj, koniec kariéry by bol skutočne na reálne zváženie. Takže tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: MIKULÁŠEK vs. KOKY
MIKULÁŠEK 1 (1,18) ⭐ Remíza X (50,00) KOKY 2 (4,39)

FABRIQ MMA 3: Trnava – fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

Na základnej karte zápasov tohto turnaja nájdeme okrem vyššie spomínaných Václava Mikuláška s Róbertom Kokym aj ďalšie zaujímavé mená zo Slovenska, Česka či zahraničia, ktoré určite ponúknu množstvo skvelých zápasov. Z tých známejších borcov sú to napr. Denis Gondžala, Braňo Zuzák či Marek Neštrák.

Kompletný program zápasov a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľky. Fight card sa však ešte môže aktualizovať a upravovať.

FABRIQ MMA 3 – FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Profesionáli
Catchweight 89 kg Václav Mikulášek (vzdal) vs. Róbert Koky
Featherweight Jansu Gogia (BODY) vs. Vojtěch Khol
Lightweight Stevan Nikolić (TKO) vs. Igor Lukačovič
Welterweight Lukáš Eliáš (SUB) vs. Martin Mucha
Middleweight Braňo Zuzák (TKO) vs. Stanislav Shaboltas
Catchweight 72 kg Denis Gondžala vs. Tibor Balázs (BODY)
Welterweight Matej Šurin vs. Adam Horvath (TKO)
Lightweight Iamik Furtado (BODY) vs. Mukhiddin Mamazhonov
Lightweight Magomed Kadimagomedov (TKO) vs. Mukhammad Alikhujaev
Amatéri
Lightweight Marcel Šimo (BODY) vs. Šimon Fiantok
Bantamweight Adam M'Rabet (BODY) vs. Andrej Podloha
Featherweight Samir Smaali (TKO) vs. Marek Neštrák

Vstupenky (lístky) na Fabriq MMA 3: Mestská športová hala, Trnava – online predaj a ceny

Ak chcete byť na začiatku septembra pri tom, vstupenky nájdete už teraz v sieti ticketportal.sk v niekoľkých základných kategóriách už od 15 EUR. Máte záujem o exkluzívne VIP sedenie? Vybrať si môžete z ponuky Silver, Gold a Platinum, kde najvyššia cena dosahuje 149 EUR.

Parádny galavečer plný krvavých zápasov mladých talentovaných bojovníkov s moderátorom Rytmusom si potom užijete od tých najlepších stolov, s najlepším výhľadom, drinkami aj občerstvením.

Ako sledovať naživo Fabriq MMA 3 – LIVE stream zadarmo a PPV priamy prenos

Keďže Fabriq MMA úzko spolupracuje s Oktagonom, všetky turnaje tejto organizácie si môžete pozrieť naživo prostredníctvom plateného PPV (pay-per-view) streamu na platforme Oktagon.TV už od 8,99 EUR.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna by mali mať opäť privilégium sledovať celý turnaj úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Platia obvyklé jednoduché podmienky: sedem dní pred podujatím je potrebné mať vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase konania podujatia mať na hráčskom konte finančný zostatok aspoň pár centov.

Kliknite SEM a zaregistrujte sa vo Fortune hneď terazsipkaako nový zákazník dostanete iba teraz prvú stávku bez rizika až za 50 EUR! Urobte prvý vklad v rovnakej výške, dajte na tiket aspoň jeden zápas z Fabriq MMA 3 alebo iný duel zo sekcie MMA a tento skvelý bonus máte aktivovaný. Ak bude vaša stávka neúspešná, všetky peniaze vám budú pripísané späť na účet.

Stav si na FABRIQ MMA 3 až za 50 EUR bez rizika vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.