Sledujte Fabriq MMA 3 zadarmo a tipujte zápasy až za 50 EUR bez rizika vo Fortune

Tento víkend je v Trnave na programe tretí turnaj novej organizácie Fabriq MMA. Stavte si naň úplne bez rizika až za 50 EUR a sledujte všetky zápasy naživo celkom zadarmo na Fortuna TV. Poradíme vám, ako na to.

LIVESTREAM ZADARMO
PAY-PER-VIEW – STÁVKA BEZ RIZIKA

Fabriq MMA 3: Tipujte bez rizika za 50 EUR! Foto: FORTUNA

Fabriq MMA 3: Trnava – základné informácie, Mikuláš vs. Koky a Pyramída slávy (Klein vs. Muradov)

Tretí turnaj malej organizácie Fabriq MMA sa vracia tam, kde sa to celé začalo – do Mestskej športovej haly v Trnave. V sobotu 2. septembra 2023 od 17:00 hod to všetko vypukne a vy sa môžete tešiť na skvelé bojové predstavenie. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte Fabriq MMA 3 naživo!

Čaká vás atraktívna fight card s profi aj amatérskymi zápasmi, kvalifikačnými súbojmi do Pyramídy slávy Lajoš Klein vs. Mach Muradov a všetko vyvrcholí parádnou bitkou medzi legendárnym Václavom Mikuláškom a pästiarom Róbertom Kokym.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon.TV: Kúpte si PPV a sledujte Fabriq MMA 3 online

Organizácia Fabriq MMA funguje aj pod krídlami Oktagon MMA, a tak všetky jej turnaje vysiela naživo oficiálna PPV (pay-per-view) platforma Oktagon.TV. Prístup k živému prenosu si tam v predpredaji zakúpite už za 8,99 EUR a dostanete kvalitný Full HD plnohodnotný prenos so všetkými zápasmi, rozhovormi a sprievodným programom.

Fortuna TV: Ako sledovať Fabriq MMA 3 naživo cez live stream zadarmo

Keďže oficiálnym partnerom organizácie Fabriq MMA je stávková kancelária Fortuna, sponzorsky zastrešuje všetky jej turnaje a zároveň ich všetky vysiela naživo v ponuke svojich livestreamov. Fabriq MMA 3 si teda môžete pozrieť celkom zadarmo na Fortuna TV sipka

Potrebujete mať k tomu iba aktívny tipérsky účet vo Fortune: Aspoň jeden ľubovoľný vsadený tiket počas tohto týždňa a na hráčskom konte kladný finančný zostatok, čo znamená aspoň pár centov. To je všetko. Ak to splníte, môžete sledovať Fabriq MMA cez web alebo aplikáciu Fortuny kdekoľvek sa nachádzate aj na akomkoľvek mobilnom zariadení.

Stávka za 50 EUR bez rizika: Vsaďte si na Fabriq MMA 3 vo Fortune

Fortuna si pri príležitosti tretieho turnaja Fabriq MMA pripravila veľmi atraktívnu akciu pre všetkých nových zákazníkov. Je ňou navýšená stávka bez rizika až za 50 EUR!

Z programu Fabriq MMA 3 si môžete vsadiť na minimálne osem už potvrdených zápasov. K väčšine z nich sú k dispozícii aj odvodené stávky na počet kôl a spôsob ukončenia:

Stavte si na zápasy Fabriq MMA 3 vo Fortune!

Tipujte Fabriq MMA 3 úplne bez rizika až za 50 EUR vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Václav Mikulášek (Baba Jaga)

FABRIQ MMA 3: Mikulášek vs. Koky aj Pyramída slávy – informácie, fight card, výsledky

Tretí turnaj organizácie Fabriq MMA sa konal na začiatku septembra a priniesol ďalší bizarne ukončený zápas. Čo sa stalo?

Ciryl Gane

UFC Fight Night: Gane vs. Spivak – karta, zápasy a výsledky

Elitná svetová MMA organizácia opäť raz zavítala do Paríža s hlavným zápasom v ťažkej váhe a domácou hviezdou Cirylom Ganem.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌