Fabriq MMA 2: Brož vs. Farkaš - livestream, analýza a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jedným z najpútavejších zápasov na druhom turnaji Fabriq MMA v Nitre je stret dvoch českých borcov Miroslava Broža a Denisa Farkaša. Prečítajte si našu analýzu a tip na výsledok.

Fabriq MMA 2: Brož vs. Farkaš - livestream, analýza a kurzy Foto: Pixabay

Výsledok: Miroslav Brož v tuhom boji zvíťazil

Český "Inkvizítor" Miroslav Brož na turnaji Fabriq MMA 2 v Nitre v celkom dynamickom a atraktívnom zápase porazil Denisa Farkaša po technickom knokaute v druhom kole a zveľadil svoje dobré štatistiky v profesionálnej kariére zmiešaných bojových umení.

Fabriq MMA 2: Nitra - informácie a termín podujatia

Druhý turnaj organizácie Fabriq MMA, za ktorou stojí Attila Végh a Spartakus Fight Gym sa uskutoční v sobotu 25. februára 2023 v Nitre. Podujatie pod strechou Mestskej športovej haly začína od 17:00 hod. Zaregistrujte sa, stavte si až za 70 eur bez rizika a sledujte Fabriq MMA 2 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Fabriq MMA 2: Miroslav Brož vs. Denis Farkaš - analýza, kurzy a tip

Český tvrďák Miroslav Brož sa po niekoľkých rokoch v Oktagone, skúške v KSW i RFA teraz predstaví aj v organizácii Fabriq MMA. Jeho účasť má prilákať fanúšikov, pretože ide o jedno z najväčších mien na fight card.

Bývalý thaiboxer s prezývkou "Inkvizitor" má v profi MMA bilanciu 12 výhier – 3 prehry – 1 remíza. Porazil už také mená ako Christian Junqwirth či Tato Primera. Vysokým favoritom je aj v tomto zápase. Splní papierové predpoklady?


To bude záležať aj na tom, aký výkon predvedie brnenský bojovník Denis Farkaš. Ten na prvom turnaji Fabriq MMA v Trnave podľahol Denisovi Gondžalovi v submisii. Jeho profesionálna bilancia v zmiešaných bojových umeniach je zatiaľ 3 víťazstvá – 4 prehry. Nevyhral už takmer tri roky.

Vlani sa aj Farkaš predstavil na turnaji Oktagonu s číslom 31. S Maxom Handanagičom prehral po technickej submisii, keď pri škrtení v treťom kole stratil vedomie. Doposiaľ ho ale nikto neknokautoval.

FORTUNA KURZY: BROŽ vs. FARKAŠ
BROŽ 1 (1,15) ⭐ Remíza X (50,00) FARKAŠ 2 (4,86)

TIP: Brož zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si vo Fortune!

Miroslav Brož je pomerne vysokým favoritom podľa bookmakerov aj na základe výsledkov, skúseností a kvalít. Tento zápas by si mal preto bez väčších problémov postrážiť. Ak by sa Farkašovi podarilo uspieť, bolo by to určite jeho životné víťazstvo.

Sledujte Fabriq MMA 2 (Brož vs. Farkaš) naživo - vstupenky, lístky, livestream zadarmo, PPV priamy prenos

Ešte stále sa môžete do nitrianskej Metskej športovej haly dostať aj osobne. Lístky na Fabriq MMA 2 sú v online predaji v sieti ticketportal.sk už od 15 EUR. Oficiálny stream bude vysielať online platforma Oktagon.TV, PVV (pay-per-view) prístup vás vyjde na 9,99 EUR.

Vďaka exkluzívnej spolupráci so stávkovou kanceláriou Fortuna si však môžete všetky zápasy tohto turnaja pozrieť aj prostredníctvom livestreamu zadarmo Fortuna TV. Ak si v priebehu siedmich dní pred podujatím vsadíte akýkoľvek tiket a v deň konania budete mať na vašom tipérskom účte kladný finančný zostatok, prístup máte skutočne celkom zdarma.

Zaregistrujte sa vo Fortune ako nový zákazník tu a teraz a získate nielen okamžitý prístup k športovým livestreamom, ale teraz aj skvelé vstupné bonusy. Na Fabriq MMA 2 si navyše môžete vsadiť až za 70 EUR úplne bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Gábor Boráros

Fabriq MMA 2: Nitra - preview, fight card, analýza a tip

Je tu druhý turnaj organizácia Fabriq MMA✌ Amatéri aj hviezdni profesionálni tentokrát prichádzajú do Nitry. Pripravte sa na skvelé...

Phil De Fries (KSW)

KSW 79: Liberec - informácie, dátum, zápasy, livestream

Elitná poľská MMA organizácia KSW expanduje❗ Získala do svojich radov viacero českých i slovenských bojovníkov a teraz zavíta do Liberca❤️

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨