Clash of the Stars 5: Valášek vs. Križan o titul - kurzy a tip

Aktualizácia: Prvý titulový zápas v histórii organizácie Clash of the Stars vyhral favorizovaný slovenský bojovník Tomáš "Dynamo" Križan. Mareka "Datla" Valáška porazil po technickom knokaute už v prvom kole.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Datel vs. Dynamo (Clash of the Stars 5) Foto: Facebook.com/Clash of the Stars

Clash of the Stars 5: The Champ is here - informácie, dátum a miesto (kedy a kde)

Už piaty turnaj organizácie Clash of the Stars, ktorá v Čechách prináša pred zraky fanúšikov bojových umení tú najbizarnejšiu show, aká tu kedy bola, sa koná v sobotu 10. júna 2023. Dejiskom je opäť pražská hala O2 Universum a začiatok naplánovaný na 18:30 hod. Pozor! Tento raz sa bude prvýkrát bojovať aj o titul a šampiónom sa môže stať Slovák.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa stavte si na Clash of the Stars 5 celkom bez rizika!

Tomáš Križan alias "Dynamo" sa totiž v historicky prvom titulovom zápase organizácie Clash of the Stars postaví zoči-voči Marekovi "Datlovi" Valáškovi. Bude to poriadne ostrý súboj, ktorý zrejme ponúkne divákom aj slušnú úroveň bojovej kvality. Nenechajte si to ujsť! sipka

Stavte si na Clash of the Stars 5 s bonusom vo Fortune!

Kurzy Clash of the Stars 5: Marek "Datel" Valášek vs. Tomáš "Dynamo" Križan - analýza a tip na výsledok

Marek Valášek, resp. "Datel" sa preslávil v českej reality show Like House a odvtedy si buduje úspešnú dráhu influencera. Na Clash of the Stars je notoricky známou tvárou a bojovať bude v rámci tohto podujatia už tretíkrát. Vždy patrí medzi hlavných headlinerov. Na premiérovom turnaji porazil rapera Vercettiho, na dvojke zdolal "Freescoota". Môže sa pochváliť dobrou formou a už aj slušnými bojovými zručnosťami.

Spolutvorca vtipných video skečov Naked Bananas a jeden z viacerých slovenských influencerov Tomáš Križan alias "Dynamo" sa zúčastní už na druhom podujatí Clash of the Stars. Naposledy bojoval na tretej edícii proti Janovi Havlovi, ktorého porazil v submisii. Križan je známy dobrou fyzickou kondíciou aj tým, že dlhodobo obľubuje tréningový box, no a v posledných mesiacoch už aj zmiešané bojové umenia. Určite bude dobre pripravený.

Papierovým favoritom je Tomáš Križan, ktorý by mal byť na tento zápas lepšie fyzicky i technicky pripravený. Hovorí sa tiež o tom, že je celkovo disciplinovanejším človekom ako Valášek. Pravda sa síce ukáže až v klietke, no tipujeme dvojku.

Náš TIP: Tomáš Križan zvíťazí (kurz 1,14sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: VALÁŠEK vs. KRIŽAN
MAREK VALÁŠEK 1 (5,20) TOMÁŠ KRIŽAN 2 (1,14) ⭐

Sledujte naživo Clash of the Stars 5 (Datel vs. Dynamo) - LIVE stream, PPV priamy prenos, vstupenky vypredané

Chcete si pozrieť titulový zápas medzi Datlom a Dynamom naživo? Príležitosť máte prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) prenosu vo Full HD kvalite, ktorý si môžete zakúpiť na platforme clashofthestars.tv.

Livestream na webe stávkových kancelárii zatiaľ potvrdený nemáme. Fortuna však prináša kurzy na všetky zápasy Clash of the Stars 5, ktoré môžete tipovať tradične pred štartom alebo v priebehu ako live stávky. Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a ako nový zákazník získate trojitý vstupný bonus so stávkou bez rizika.

Tipujte Clash of the Stars 5 celkom bez rizika a s ďalšími bonusmi od Fortuny!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 5: The Champ is Here s bonusmi vo Fortune!

Clash of the Stars 5 - dátum, zápasy, informácie a výsledky

Česká organizácia Clash of the Stars✨ má za sebou ďalší turnaj. Galavečer s poradovým číslom 5 priniesol aj meno prvého šampióna❗

Ľudovít Klein (UFC)

UFC Fight Night: Klein vs. Miller - Slovák odstúpil kvôli chorobe

Ľudovíta Kleina čakal siedmy zápas v rámci UFC proti legendárnemu Jimovi Millerovi. Napokon však k tomu nedôjde❗

Oktagon 44: Langer vs. Poppeck

Oktagon 44: Langer vs Poppeck a GameChanger - info a výsledky

Na turnaji Oktagon 44 v Oberhausene sa sme videli aj veľký súboj o titul v poloťažkej váhe s Pavlom Langerom.