UFC on ESPN 41 s Budayom NAŽIVO - livestream, priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší veľký víkend pre celú slovenskú MMA scénu. Na turnaji UFC Fight Night v San Diegu sa totiž predstaví Martin Buday. V tomto článku vám prinesieme návod, ako môžete jeho zápas sledovať naživo.

Martin Buday Foto: OKTAGON MMA

UFC Fight Night: Vera vs. Cruz - informácie, dátum, čas a miesto

Turnaj v San Diegu patrí do kategórie UFC Fight Night, no nesie tiež komerčný názov UFC on ESPN s poradovým číslom 41. V jeho hlavnom zápase sa predstavia Marlon Vera a Dominick Cruz a uvidíme aj ďalšie známe tváre. Súboje "Prelims" v Pechanga Aréne odštartujú v sobotu 13. augusta 2022 už od 22:00 hodKliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte UFC on ESPN 41 (Martin Buday vs. Lukasz Brzeski) naživo a zadarmo na Fortuna TV

Martin Buday sa vo svojom druhom zápase ťažkej váhy v UFC cez víkend stretne s poľským debutantom Lukaszom Brzeskim. Nebude to nič jednoduché, pretože ide o podobné typy zápasníkov. Bližšie sme si súboj Budaya s Brzeskim rozobrali v tejto analýze sipka

Určite vás zaujíma, ako a kde si môžete tento zápas pozrieť v priamom prenose. Máme pre vás dobrú správu, pretože sa to dá aj celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Ak ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, stačí mať 7 dní pred vybraným podujatím uzatvorenú akúkoľvek stávku, na svojom hráčskom konte akýkoľvek kladný zostatok (aspoň v centoch) a sledujete akékoľvek podujatie zo širokej ponuky streamov celkom zadarmo.

Vy ešte nemáte svoje konto? Zaregistrujte sa vo Fortune cez tento odkaz a dostanete okamžitý prístup k športovým livestreamom, 30 free spinovo do kasína a najmä prvú stávku bez rizika až do výšky 30 EUR, ktorú môžete využiť hneď na víkendovú UFC.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC on ESPN: Vera vs. Cruz - priamy prenos na Premier Sport 1 TV, VOYO

Z komerčného názvu podujatia vyplýva, že exkluzívne práva na jeho vysielanie bude mať na americkej pôde predovšetkým televízia ESPN. Našťastie aj na Slovensku máme možnosti, ako si UFC môžeme pozrieť v priamom prenose na televíznej obrazovke. Všetky turnaje totiž vysiela pravidelne platený kanál Premier Sport 1 a tento nebude výnimkou. Vysielanie sa začína v sobotu (13.8.) od 23:00 hod.

Živý prenos, ale aj záznam, z UFC on ESPN: Vera vs. Cruz budú k dispozícii aj prostredníctvom streamovacej služby VOYO. Tá sa taktiež radí ku kanálom, ktoré vysielajú najlepšiu MMA organizáciu sveta, ale aj ďalšie bojové podniky, pravidelne.

UFC Fight Pass: Buday vs Brzeski - PPV) platený prenos

V prípade, že by ste z nejakého dôvodu nemohli využiť ani livestream zadarmo cez stávkovú kanceláriu a tiež nemali prístup k Premier Sportu či VOYO, ešte stále je tu ďalšia možnosť – UFC Fight Pass. Ide oficiálnu PPV (pay-per-view) platformu organizácie, kde si môžete zakúpiť prístup k jednému turnaju alebo klasické predplatné.

sipka Pozrite si kompletné informácie a analýzu hlavného zápasu UFC on ESPN 41

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌