UFC Fight Night 210 NAŽIVO - TV prenos, livestream zdarma

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalšia UFC Fight Night je na programe tento víkend v Las Vegas. Neuvidíme síce žiadny titulový zápas, ale nuda rozhodne nebude. Nenechajte si to ujsť a prečítajte si návod,  kde a ako nájdete priamy prenos či livestream z tohto galavečera.

MIESTO, DÁTUM, ČAS
LIVESTREAMPRIAMY PRENOSPAY PER VIEW

UFC Fight Night Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

UFC Fight Night: Sandhagen vs. Song: dátum, miesto a začiatok (čas)

Tentoraz sa v hlavnom zápase môžeme tešiť na americko-čínsku rivalitu medzi Corym Sandhagenom a Yadongom Songom. Keďže ide o bantamovú váhu, bude to poriadne dynamický "nárez". Očakávať môžeme atraktívne pästné výmeny, highlightové kopy a vysoké nasadenie. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Turnaj sa koná v UFC Apex Centre v Las Vegas a v našom časovom pásme odštartuje v sobotu 17. septembra 2022 od 22:00 hod. Zápasy hlavnej karty potom prídu na 01:00 hod už v nedeľu (18.9.) po polnoci a vyvrcholia v skorých ranných hodinách.

Fortuna TV: Sledujte UFC Fight Night cez livestream zadarmo

Vďaka tomu, že všetky turnaje UFC prináša pravidelne prostredníctvom online livestreamov Fortuna TV, môžete si ako registrovaný zákazník stávkovej kancelárie vychutnať najlepšiu svetovú MMA naživo celkom zadarmo v akomkoľvek mobilnom zariadení. Dokonca aj cez aplikáciu.

Všetko, čo pre to musíte okrem registrácie vo Fortune urobiť, je mať v priebehu siedmich dní pred vybraným podujatím, ktoré chcete sledovať, vsadený akýkoľvek tiket a na vašom hráčskom púčte akýkoľvek kladný zostatok, stačí aj pár centov. Ako nový zákazník po registrácii dostane prístup k livestreamom okamžite a k tomu aj skvelé vstupné bonusy na tipovanie či do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Premier Sport 1 a VOYO: UFC on ESPN+ 68 naživo v televízii a online

Galavečer bude v USA vysielať platená streamovacia služba ESPN+, ktorá však na našom území dostupná nie je. Alternatívou je však naše VOYO, ktoré môžete mať za 5,99 EUR mesačne a okrem všetkých UFC turnajov tu pravidelne nájdete živé prenosy z mnohých ďalších športových podujatí a tiež iný obsah.

Ak máte v balíčku u svojho televízneho operátora kanál Premier Sport 1, môžete si víkendovú UFC Fight Night pozrieť v pohodlí vašej obývačky. Priamy prenos s česko-slovenským komentárom sa začína v nedeľu po polnoci od 01:00 hod.

sipka Pozrite si kompletnú informácie a kartu UFC Fight Night: Sandhagen vs. Song

UFC Fight Pass: Zakúpte si UFC Vegas 60 ako PPV (pay-per-view)

Okrem toho je tu ešte ďalšia možnosť – oficiálna medzinárodná PPV platforma UFC Fight Pass. Či už si zakúpite iba tento konkrétny turnaj alebo sa rozhodnete pre výhodnejšie mesačné predplatné, je to len na vás. Vzhľadom na vyššie spomenuté možnosti však na našom území túto alternatívu odporúčame až ako poslednú.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...