UFC Fight Night: Gane vs. Spivak – karta, zápasy a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Elitná svetová MMA organizácia opäť raz zavítala do Paríža s hlavným zápasom v ťažkej váhe a domácou hviezdou Cirylom Ganem. Ten čelil moldavskému protivníkovi Sergejovi Spivakovi.

🇫🇷 GANE vs. SPIVAK 🇲🇩
INFORMÁCIEFIGHT CARD – LIVESTREAM

Ciryl Gane Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Paríž: 8,9/10

  • Termín: 2. september 2023, 18:00 hod
  • Miesto Paríž, Francúzsko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Ciryl Gane knokautoval Spivak v druhom kole

Francúz Ciryl Gane pred domácim publikom v hlavnom zápase večera v ťažkej váhe knokautoval moldavského "polárneho medveďa" Sergeja Spivaka v druhom kole po sérii tvrdých a presných úderov pästí. Splnil tak úlohu favorita a má namierené k ďalšiemu titulovému zápasu.

 

V ženskom hlavnom predzápase taktiež uspela Francúzka. Manon Fiorot porazila hviezdnu Rose Namajunas po troch kolách na body a to celkom jednoznačne. Američanka dokonca skončila so zlomeným prstom.

Všetky ďalšie zápasy na hlavnej karte sa skončili pred limitom. Benoit Saint-Denis, William Gomis aj Morgan Charriere, všetci Francúzi vyhrali po knokautoch. Volkan Oezdemir porazil Bogdana Guskova po submisii.

Kompletné výsledky turnaja UFC Paríž 2023 nájdete TU sipka

UFC Paríž: Gane vs. Spivak – informácie, dátum, čas a miesto

Tradičným stánkom pre UFC je v Paríži známa Accor Aréna, kde sa uskutoční turnaj z kategórie Fight Night aj tento víkend. V sobotu 2. septembra 2023 o 18:00 hod odštartuje galavečer, ktorý vyvrcholí veľkou bitkou v ťažkej váhe medzi dvoma silnými kalibrami – domácim Cirylom Ganem a Moldavcom Sergejom Spivakom. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Paríž naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC PARIS 2023
🥊️ Hlavný zápas: Ciryl Gane – Serghei Spivac
🗓️ Dátum a čas: 2. september 2023, 18:00 hod
🌎 Miesto: Accor Arena, Paríž, FRA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: TV DajTo, Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Ciryl Gane vs. Serghei Spivac (heavyweight) - analýza, kurzy a tip

Francúzsky "Bon Gamin" Ciryl Gane (33) v roku 2021 okúsil, ako chutí titul v ťažkej váhe UFC, hoc len ten dočasný, a odvtedy sa túžbe po ňom nechce vzdať. Odvtedy však už dva titulové zápasy prehral, keď vlani nestačil na Francisa Ngannoua a v marci tohto roku ani na Jona Jonesa. Sú to však zároveň jeho jediné dve prehry v profesionálnej MMA kariére, kde má bilanciu 11–2.

Predtým sa venoval vrcholovo muay thai, kde doteraz drží neporaziteľnosť 13 zápasov  – 13 výhier a má aj titul francúzskej organizácie AFMT. Je to teda skvelý postojár s delovými knokautami, ale aj prekvapujúco skvelým grapplingom. Paríž je mestom, kde ako bojovník vyrastal a v rámci UFC tu už vlani porazil Taia Tuivasu.

Aj rodák z Kišineva s prezývkou "Ľadový medveď" má už v UFC vybudované celkom dobré meno. Serghei Spivac (28), alebo Sergej Spivak, je bývalým šampiónom ukrajinskej organizície WWFC a momentálne sa prediera na vrchol aj na slávnej americkej MMA scéne. V Európe bude bojovať prvýkrát od roku 2018, takže to preňho môže byť veľký deň. I keď domáca atmosféra bude patriť jeho súperovi.

Spivac je veľmi komplexným bojovníkom, ktorý dokáže protivníkov likvidovať v postoji i na zemi. Máločo a málokto ho prekvapí. Jeho celkové štatistiky v profi kariére sú 16–3 a momentálne ťahá trojzápasovú víťaznú sériu, v ktorej porazil postupne Grega Hardyho, Augusta Sakai a naposledy vo februári aj Derricka Lewisa. Má teda lepšiu formu ako Gane.

NÁŠ TIP: Ciryl Gane zvíťazí (kurz 1,54sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO

  • Papierovým favoritom je však výrazným pomerom stále Francúz. Gane posledné roky balancuje na hrane jednotky a dvojky ťažkej váhy UFC, takže patrí k absolútnej svetovej špičke v tejto kategórie. Zápas to bude zrejme veľmi zaujímavý. No prekvapenie nečakáme. Tipujeme jednotku. Zvíťazí Ciryl Gane.
FORTUNA KURZY: GANE vs. SPIVAC
GANE 1 (1,54) ⭐ Remíza X (45,00) SPIVAC 2 (2,48)

UFC Paris 2023: fight card, program, zápasy, bojovníci a výsledky

V Paríži to pochopiteľne bude predovšetkým o Francúzoch. V hlavnom zápase zažiari pred domácim publikom Ciryl Gane. V hlavnom predzápase uvidíme špičkový zápas v ženskej mušej váhe medzi trojkou rebríčka, Francúzkou Manon Fiorot, a dvojkou, hviezdnou Američankou Rose Namajunas.

Z ďalších Francúzov môžeme spomenúť mená Benoit Saint-Denis, William Gomis, Taylor Lapilus či Zarah Fairn. Známym Európanom na turnaji bude aj Volkan Oezdemir. Kompletný program zápasov a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC FIGHT NIGHT (PARÍŽ): PROGRAM A VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight Ciryl Gane (TKO) 2(3:44) Serghei Spivac
Women's Flyweight Manon Fiorot (BODY) 3(5:00) Rose Namajunas
Lightweight Benoit Saint-Denis (TKO) 2(4:44) Thiago Moises
Light heavyweight Volkan Oezdemir (SUB) 1(3:46) Bogdan Guskov
Featherweight William Gomis (TKO) 3(2:20) Lucas Almeida
Featherweight Morgan Charriere (KO) 1(3:51) Manolo Zecchini
Prelims
Bantamweight Taylor Lapilus (BODY) 3(5:00) Muin Gafurov
Welterweight Ange Loosa (BODY) 3(5:00) Rhys McKee
Women's Bantamweight Nora Cornolle (BODY) 3(5:00) Joselyne Edwards
Bantamweight Farid Basharat (SUB) 1(4:15) Kleydson Rodrigues
Women's Bantamweight Zarah Fairn 3(5:00) Jacqueline Cavalcanti (BODY)

Ako a kde sledovať naživo UFC Fight Night: Gane vs. Spivak (Paríž) – LIVE stream online a TV priamy prenos aj na DajTo

Priamy prenos z Paríža bude tentoraz okrem platenej televíznej stanice Premier Sport 1 vysielať aj voľne dostupná TV DajTo. V oboch prípadoch sa vysielanie začína od 21:00 hod, teda zápasmi hlavnej karty. V rovnakom čase pobeží živý prenos aj v ponuke platenej streamovacej služby VOYO.

K dispozícii bude, samozrejme, aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass, ale keď si ho kupovať nemusíte, máme pre vás oveľa lepšiu alternatívu: Livestream zadarmo na Fortuna TV sipka Pre všetkých registrovaných zákazníkov, ktorí majú tento týždeň vsadený aspoň jeden tiket a na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok. Všetci noví zákazníci teraz navyše od Fortuny dostanú aj prvú stávku až za 30 EUR úplne bez rizika a možno uplatniť si aj ďalšie bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

RFA 12

RFA 12: Vukovič vs. Fapšo – dátum, zápasy a výsledky

Organizácia RFA sa prvýkrát predstavila aj v Považskej Bystrici a bola to veľká show. Videli sme nabitú kartu plnú známych slovenských aj...