Oktagon 56: Birmingham naživo na TV Tipsport zadarmo

Dnes večer sa okrem iného koná aj turnaj Oktagon 56 v Birminghame. A bude to celkom dôležitý turnaj, pretože ponúkne titulový zápas, dohrávku Tipsport GameChangeru a uvidíme aj pomerne veľa českých a slovenských bojovníkov. Poradíme vám, ako si to pozrieť naživo zadarmo.

Oktagon 56 Foto: OKTAGON MMA

☑️ TV TIPSPORT ☑️
Oktagon.TVPremier Sport 4YouTube


Dátum, čas a dejisko (miesto) turnaja Oktagon 56

Dejiskom turnaja Oktagon 56 je Resort World Arena v anglickom Birminghame vo Veľkej Británii. Všetko to vypukne dnes (v sobotu 20. apríla 2024) o 18:00 h SELČ. Fight karta je poriadne nabitá domácimi, ale aj českými a slovenskými zápasníkmi, no a dôležitosť a kvalita zápasov bude určite na vysokej aj atraktívnej úrovni.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte Oktagon 56 LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vrcholom turnaja bude zápas o titul medzi Walesanom Aaronom Abym a nebezpečným Angličanom Samom Creaseym vo flyweight divízii. Na programe je aj jeden dohrávaný súboj osemfinále Tipsport GameChangera medzi Angličanom Akonnem Wanlissom a Švédom Sahilom Sirajom.

Slovenských fanúšikov určite zaujmú dva zápasy s našou vlajkou. Tomáš Cigánik vyzve domáceho víťaza ostrovnej Oktagon Výzvy Georga Stainesa. Daniel Hromek v súboji postojárov preverí nepríjemného Ammariho Diedricka.

Návod, ako sledovať Oktagon 56 cez LIVE stream zadarmo

Aj pri zahraničných turnajoch Oktagonu platí, že si všetky zápasy môžete pozrieť naživo celkom zadarmo cez livestream na Tipsport TV. Obvyklá podmienka k sprístupneniu prenosu je pretipovať aspoň 1,20 eur v priebehu uplynulých 30 dní.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte ako nový zákazník teraz, dostanete navýšený vstupný bonus v hodnote 30 eur zadarmo, ktorý môžete okamžite celý vsadiť aj na Oktagon 56. Okrem toho sa vám otvorí prístup ku všetkým športovým streamom z programu Tipsport TV, takže si tento turnaj prehráte dnes večer bez akýchkoľvek ďalších podmienok a povinností pretipovať určenú čiastku.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Sledujte Oktagon 56 naživo cez PPV priamy prenos

Oficiálny PPV (pay-per-view) prenos na známej platforme Oktagon.TV si môžete dnes zakúpiť za 15,99 eur. Dostanete za to však kvalitný prenos aj s archívom na niekoľkom dní. Spoľahlivosť prenosu je zaručená.

Za poplatok si môžete pozrieť Oktagon 56 aj na novom špecializovanom televíznom kanáli Premier Sport 4. Potrebujete si však zaplatiť dodatočný balík Oktagon Extra, čo vám vždy zaručí prístup k živému prenosu z najbližšieho turnaja česko-slovenskej organizácie.

Verejné (oficiálne) váženie a Free Prelims na YouTube

Oficiálne váženie zápasníkov deň pred turnajom, ale aj otvárací Free Prelims zápas, v ktorom sa tentokrát predstavia dve ženy, Megan Morris a Aitana Álvarez, sú vysielané zadarmo v živých streamoch na YouTube kanáli Oktagon MMA. Momentálne tu už nájdete záznam z váženie a posledných stare downov.

sipka Natipujte si zápasy Oktagon 56 a sledujte livestream zadarmo

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Aaron Aby (MMA)

Oktagon 56: Európske špičky Aby vs. Creasey sa v Birminghame pobili o titul v mušej váhe

Ďalší turnaj Oktagonu na Ostrovoch priniesol walesko-anglický titulový zápas v mušej váhe aj kúsok z Tipsport GameChangera.

Fight Night Challenge 6

Sledujte Fight Night Challenge 6 naživo: PPV livestream online

Už dnes večer sa v Bratislave koná ďalší galavečer organizácie Fight Night Challenge s poradovým číslom 6. Sledujte ho s nami naživo aj vy.

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...