Sledujte Fight Night Challenge 6 naživo: PPV livestream online

Už dnes večer sa v Bratislave koná ďalší galavečer organizácie Fight Night Challenge s poradovým číslom 6, ktorý nás bude baviť zaujímavými aj vyhrotenými zápasmi v boxe medzi celebritami, influencermi aj profesionálnymi bojovníkmi. Sledujte ho s nami naživo aj vy.

JOJ PlayYouTube
Stávka s bonusom 30 eur

Fight Night Challenge 6 Foto: Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 6: dátum, čas, miesto konania

Všetko sa to začína v sobotu 20. apríla 2024 o 18:00 h SELČ v TIPOS Aréne, teda na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Karta je opäť plná rôznych osobností zo šoubiznisu, sociálnych sietí aj zo športovej scény. V hlavnom zápase budú boxovať Frayer Flexking proti Strýcovi Filipovi. Uvidíme aj Filipa Sulíka proti Mirimu Vlčekovi. Marek Bartl si to rozdá s Vlastom Čepom. Erik Tlkanec musí zvládnuť presilu troch proti jednému. No a prídu aj dámy známe z Ruže pre nevestu.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na FNC6 s bonusom

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

JOJ Play: Ako sledovať Fight Night Challenge 6 naživo cez PPV live stream

Dôležitou informáciou pre všetkých fanúšikov tohto druhu zábavy je, že živý prenos bude vysielať jedine streamovacia služba JOJ Play. Zaplatiť si však musíte dodatočne jednorazový PPV (pay-per-view) prístup za 11,99 eur alebo si rovno kúpiť Premium predplatné za 14,99 eur aj s ďalšímí výhodami. Iná možnosť, ako si Fight Night Challenge 6 pozrieť v priamom prenose momentálne nie je.

FNC 6: YouTube vysielanie zadarmo – online Free Prelims zápasy a verejné váženie

Niečo však predsa len nájdete zadarmo aj na YouTube Fight Night Challenge. Už v piatok tam bolo vysielané naživo verejné váženie a posledné stare downy bojovníkov z bratislavského obchodného centra Eurovea. V sobotu o 18:00 h očakávame aj live stream z Free Prelims zápasu, kde by mali vystúpiť Michal Zátorský a Marián Mišalko.

Fight Night Challenge 6: zápasy, kurzy, stávka s bonusom 30 eur zadarmo

Kurzovú ponuku na FNC6 má tentokrát výnimočne iba stávková kancelária Tipsport. Nájdete tam všetky zápasy okrem toho zvláštneho súboja Erika Tlkanca proti trom borcom na jednej strane.

Ak ešte účet v Tipsporte nemáte, zaregistrujte sa teraz ako nový zákazník, a ako vstupný bonus dostanete navýšený stávkový kredit v hodnote 30 eur zadarmo. S ním si môžete okamžite vsadiť aj na zápasy Fight Night Challenge 6. Okrem toho budete mať prístup ku všetkým športovým prenosom z ponuky Tipsport TV na prvých sedem dní úplne zdarma.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge 6: Pimpinockaa vs. Lenockatt

Influencerky Pimpinockaa a Lenockatt sa pobijú v ringu na Fight Night Challenge 6

Dve influencerky, Pimpinockaa a Lenockatt, sa stretnú 20. apríla v ringu v rámci turnaja Fight Night Challenge 6. Pozrite si analýzu zápasu...

FNC 6: Čepo vs. Bartl - analýza zápasu a tip

Vlasto Čepo bude na Fight Night Challenge 6 boxovať proti Marekovi Bartlovi

Šiesty turnaj organizácie Fight Night Challenge ⭐ sa uskutoční už v sobotu 20. apríla.

Sulík vs. Vlček na FNC 6

Fight Night Challenge 6: Filip Sulík vs. Miri Vlček – kto je favorit?

Sledujte zápas Filipa Sulíka a Miriho Vlčeka na Fight Night Challenge 6. Stavte si na kurzy v Tipsporte a zistite ako sledovať FNC 6...