Livestream a priamy prenos UFC Fight Night: Blachowicz - Rakic

Za dverami je ďalší turnaj najlepšej svetovej MMA organizácie. UFC Fight Night: Blachowicz vs. Rakic sa koná už tento víkend a my vám poradíme, ako to môžete sledovať naživo.

Bruce Buffer (UFC) Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

UFC Fight Night: Blachowicz vs. Rakic - informácie, dátum a miesto

Galavečer v Las Vegas s headlinovými zápasmi v poloťažkeh váhe púta veľkú pozornosť i keď sa nebude bojovať o titul. Všetko prebehne tradične v UFC Apex Centre v noci zo soboty 14. mája na nedeľu 15. mája 2022. V našom časovom pásme turnaj odštartuje 01:30 hod po polnoci. Ak ho chcete vidieť naživo, prečítajte si tento článok s užitočnými informáciami. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC Vegas 54: Blachowicz vs. Rakic - zadarmo na Fortuna TV

Aj tentokrát sa môžete spoľahnúť, že vašu obľúbenú UFC bude vysielať naživo prostredníctvo livestreamu stávková kancelária Fortuna. Na to, aby ste mali prístup k športovým prenosom na Fortuna TV zadarmo, stačí mať registrovaný hráčsky účet a na ňom akýkoľvek kladný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz a čaká vás bohatý vstupný bonus s kreditom, stávkou bez rizika i free spinov do kasína a k tomu okamžitý prístup ku všetkým livestreamom.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC on ESPN 36: Blachowicz vs. Rakic - priamy prenos v televízii aj PPV

Turnaj UFC Fight Night: Blachowicz vs. Rakic, ktorý sa označuje aj ako UFC on ESPN 36, keďže ho bude vysielať známa americká športová televízia, si môžete na televíznej obrazovke vychutnať aj v našich končinách. Ak disponujete kanálom Premier Sport 1, čaká vás zaujímavá víkendová noc plná tvrdých súbojov v sprievode odborného slovenského či česko-slovenského komentára.

UFC vysiela naživo aj streamovacia služba VOYO, ktorú si môžete predplatiť už za 5,99 EUR mesačne a všetky športové podujatia si tam pozriete nielen v priamom prenose, ale aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Ak by ste veľmi chceli, americká organizácia stále ponúka aj medzinárodný PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass. Kúpiť si ho môžete na jeden turnaj alebo ako predplatné na mesačnej báze.

UFC Fight Night: Blachowicz vs. Rakic: Karta, program, zápasy, bojovníci

Spomínali sme, že ide o turnaj, kde budú hrať prím zápasy v poloťažkej váhe. A je to tak. Hlavný zápas aj predzápas zvedú borci z tejto divízie. Najprv nás navnadia Ryan Spann s Ionom Cutelabom a potom sa môžete tešiť na vrchol galavečera, o ktorý sa postará skúsená poľská hviezda Jan Blachowicz a rakúsky ašpiran na titul Aleksandar Rakic. To však ani zďaleka nie je všetko, čo nám tento galavečer ponúka.

sipka Kompletnú fight card, analýzu a tip na víťaza hlavného zápasu nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Jan Blachowicz (UFC)

UFC Fight Night: Blachowicz vs. Rakic - info, analýza a tip

Na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas sa tento víkend predstaví špička poloťažkej váhy🎙️✨ Jan Blachowicz a Aleksandar Rakić. Čítajte viac.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.